Ο/H maddoctor έγραψε:
Τις πέρασα από πάνω. Το mikey ήταν το ίδιο, όπως και το miband. Μόνο που το δικό μου miband είναι η πειραγμένη αγγλική έκδοση, ενώ εδώ έχει την απλή. Του router είναι κλασικά μία έκδοση πίσω, όπως φαίνεται και στην φωτό. Το anti-fake δεν δουλεύει
Το antifake από ότι είδα, (πέρα από την επίσημη Κινέζικη), έχουν βγάλει διάφοροι διάφορες μεταφρασμένες εκδόσεις, που όλο προβλήματα είναι.
Μπορεί βέβαια να μην σου δουλεύει, επειδή είναι κάτω ο server από όπου παίρνει τα στοιχεία.
Ο/H maddoctor έγραψε:
Να προσθέσω επίσης ότι η νέα έκδοση μου πείραξε τις εφαρμογές που τους είχα δώσει δικαίωμα για root. Δηλαδή για να βρω τις εφαρμογές που είπα ότι δεν μου άλλαξε, πήγα να τις βρω με τον total commander που χρησιμοποιώ και μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν είναι root. Έφαγα μία φρίκη, πήγα στα δικαιώματα και είδα ότι είχε. Αλλά είδα ότι μόνο 2 εφαρμογές, συμπεραλαμβανομένου και του total, είχαν δικαίωμα root, ενώ εγώ θυμάμαι 3-4!
Απορώ που σου άφησε και αυτές. Εχουν κάνει αλλαγές στα δικαιώματα αυτή την εβδομάδα και θα περίμενα να στις σβύσει όλες

Ο/H leonkoum έγραψε:
Ευαχριστουμε..
Για να καταλαβω για το ΜΙ3 δηλαδη να μην την κατεβασουμε την 4.11.28 γιατι την Δευτερα θα βγει αλλη rom?![]()
Φυσικά και να την βάλεις! Απλά από Δευτέρα θα βγεί άλλη πιο ενημερωμένη. Την Δευτέρα, ξαναπερνάς την νεότερη

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην dnomikos ().