ωραιο το swipe που κανεις και το γυριζει σε one hand mode, γινεται με swipe απο το homebutton προς το backbutton και ξανα το ιδιο για να επιστρεψεις, πολυ καλη προσθηκη

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H saleakos έγραψε:
ωραιο το swipe που κανεις και το γυριζει σε one hand mode, γινεται με swipe απο το homebutton προς το backbutton και ξανα το ιδιο για να επιστρεψεις, πολυ καλη προσθηκη![]()
Ο/H mike-doc έγραψε:
Εμένα ο OTA Updater μου λέει ότι δεν μπορεί να εγκαταστήσει την αναβάθμιση γιατί δεν έχει δικαιώματα root. Πάω στην εφαρμογή της Ασφάλειας, στα Δικαιώματα και πατάω πάνω στο Προνόμια Root αλλά εκεί το μόνο που λέει είναι "Δεν έχουν root" χωρίς να έχω καμία επιλογή ή να μπορώ να προσθέσω κάποια εφαρμογή.. Τι πρέπει να κάνω για να ενεργοποιήσω το root;
Ο/H maddoctor έγραψε:
Επιβεβαιώνω και εγώ για το mikey, η εφαρμογή του ρούτερ είναι η τελευταία κινέζικη. Πρόβλημα με τα δικαιώματα δεν μου έβγαλε όπως της παρασκευής. Φαίνεται πάντως κάπως ότι πριν κάνει την εγκατάσταση, η νέα έκδοση δεν καθαρίζει το κινητό. Επίσης παρατήρησα από της παρασκευής σίγουρα, η εκκαθάριση του κινητού μου έσβυσε όλο τον φάκελο ota update, με αποτέλεσμα να μου σβύνει και τις rom που κρατάω μέσα σε περίπτωση που θέλω να την ξαναπεράσω
Ο/H ikoms έγραψε:
Λοιπόν έκανα clean και έσβησε και πάλι όλο το φάκελο του OTA update..
Ο/H apo.stam έγραψε:
καλησπέρα. Μέσω του ΟΤΑ updater δεν μπορώ να κατεβάσω την 4.12.02 κ την κατέβασα από εδώ στο κινητό μου. Πάω στην αναβάθμιση->μενού-> επανεκκίνηση σε λειτουργία recovery αλλά μου βγάζει διαφορετικό μενού. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;
Κ κάτι άλλο: στην 4.11.21 δεν μπορούσα να κάνω περιστροφή στα sms κ στο email όταν ήθελα να διαβάσω ή να γράψω. Ακόμη ο διακόπτης της περιστροφής στην μπάρα ειδοποιήσεων είναι ενεργός όταν δεν είναι "φωτεινός". Ευχαριστώ