ωραιο το swipe που κανεις και το γυριζει σε one hand mode, γινεται με swipe απο το homebutton προς το backbutton και ξανα το ιδιο για να επιστρεψεις, πολυ καλη προσθηκη
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H saleakos έγραψε:
ωραιο το swipe που κανεις και το γυριζει σε one hand mode, γινεται με swipe απο το homebutton προς το backbutton και ξανα το ιδιο για να επιστρεψεις, πολυ καλη προσθηκη
Και εάν το κάνεις από το home button προς τ' αριστερά, μαζεύει και προς τα εκεί για τους αριστερόχειρους (αν και δεν είμαι και εμένα μου είναι άχρηστο αυτό το χαρακτηριστικό, φάση έχει)Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Βλέπω τα downloads φτιάχνουν σιγά-σιγά. Τα 3 πρώτα λινκς ξαναλειτουργούν...Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Εμένα ο OTA Updater μου λέει ότι δεν μπορεί να εγκαταστήσει την αναβάθμιση γιατί δεν έχει δικαιώματα root. Πάω στην εφαρμογή της Ασφάλειας, στα Δικαιώματα και πατάω πάνω στο Προνόμια Root αλλά εκεί το μόνο που λέει είναι "Δεν έχουν root" χωρίς να έχω καμία επιλογή ή να μπορώ να προσθέσω κάποια εφαρμογή.. Τι πρέπει να κάνω για να ενεργοποιήσω το root;
-
Ο/H mike-doc έγραψε:
Εμένα ο OTA Updater μου λέει ότι δεν μπορεί να εγκαταστήσει την αναβάθμιση γιατί δεν έχει δικαιώματα root. Πάω στην εφαρμογή της Ασφάλειας, στα Δικαιώματα και πατάω πάνω στο Προνόμια Root αλλά εκεί το μόνο που λέει είναι "Δεν έχουν root" χωρίς να έχω καμία επιλογή ή να μπορώ να προσθέσω κάποια εφαρμογή.. Τι πρέπει να κάνω για να ενεργοποιήσω το root;
Κατ' αρχας ΜΗΝ περάσεις την αναβάθμιση με τον ΟΤΑ. Πάντα θα την παιρνάς με τον updater/αναβάθμιση για να είσαι σίγουρος!Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Για το HM Νοτε 3G , υπάρχει τίποτε ή είμαστε στην αναμονή ?

-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Επιβεβαιώνω και εγώ για το mikey, η εφαρμογή του ρούτερ είναι η τελευταία κινέζικη. Πρόβλημα με τα δικαιώματα δεν μου έβγαλε όπως της παρασκευής. Φαίνεται πάντως κάπως ότι πριν κάνει την εγκατάσταση, η νέα έκδοση δεν καθαρίζει το κινητό. Επίσης παρατήρησα από της παρασκευής σίγουρα, η εκκαθάριση του κινητού μου έσβυσε όλο τον φάκελο ota update, με αποτέλεσμα να μου σβύνει και τις rom που κρατάω μέσα σε περίπτωση που θέλω να την ξαναπεράσω
Και εγώ επιβεβαιώνω τα παραπάνω (εκτός του ρουτερ που δεν έχω
)
Επίσης κατέβασα την σημερινή rom και μου βγάζει μήνυμα στο Security -> cleaner ότι έχει στην cash 448Mb του updater... -
-
Ο/H ikoms έγραψε:
Λοιπόν έκανα clean και έσβησε και πάλι όλο το φάκελο του OTA update..
Το γράφω πιο πάνω, το clean καθαρίζει τα πάντα!Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
καλησπέρα. Μέσω του ΟΤΑ updater δεν μπορώ να κατεβάσω την 4.12.02 κ την κατέβασα από εδώ στο κινητό μου. Πάω στην αναβάθμιση->μενού-> επανεκκίνηση σε λειτουργία recovery αλλά μου βγάζει διαφορετικό μενού. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;
Κ κάτι άλλο: στην 4.11.21 δεν μπορούσα να κάνω περιστροφή στα sms κ στο email όταν ήθελα να διαβάσω ή να γράψω. Ακόμη ο διακόπτης της περιστροφής στην μπάρα ειδοποιήσεων είναι ενεργός όταν δεν είναι "φωτεινός". Ευχαριστώ -
Ο/H apo.stam έγραψε:
καλησπέρα. Μέσω του ΟΤΑ updater δεν μπορώ να κατεβάσω την 4.12.02 κ την κατέβασα από εδώ στο κινητό μου. Πάω στην αναβάθμιση->μενού-> επανεκκίνηση σε λειτουργία recovery αλλά μου βγάζει διαφορετικό μενού. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;
Κ κάτι άλλο: στην 4.11.21 δεν μπορούσα να κάνω περιστροφή στα sms κ στο email όταν ήθελα να διαβάσω ή να γράψω. Ακόμη ο διακόπτης της περιστροφής στην μπάρα ειδοποιήσεων είναι ενεργός όταν δεν είναι "φωτεινός". Ευχαριστώ
Φιλε μου μπορεις να την κανεις και μεσω της εφαρμογης (Αναβαθμιση), για ποιο ευκολα. Πατας Αναβαθμιση, μετα πανω δεξια στις 3 τελειες, Επιλεξτε το πακετο αναβαθμισης, και μετα επελεξε το αρχειο που κατεβασες, μαλλον μεσα στο φακελο Download θα ειναι. Ακολουθεις τι σου λεει και κανεις επανεκκινηση....τελος. Για το διακοπτη της περιστροφης που ρωτας, οπως τα λες ειναι.

-
γεια σας φιλοι !
ποια η διαφορα μεταξυ της stable και της 4.12.02.
πολλα bugs διαβαζω ρε παιδια
μπορω να εχω στο κινητο kit kat χωρις miui?
ευχαριστω
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα