Διαφήμιση

[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• ROM
  • Ο/H John Baron έγραψε:

Παιδιά πήρα το κινητό στα χέρια μου, είμαι κατά ευχαριστημένος, φόρτωσα V6 ελληνική χωρίς κανένα πρόβλημα και όλα καλά! Ένα τεράστιο μπράβο σε εσάς που ασχολείστε με τις ROM για να έχουμε να παίζουμε :D ! Τώρα να ρωτήσω όμως, υπάρχει τρόπος να κάνουμε στο Call Screen (είτε όταν μας πέρνουν είτε κατά τη διάρκεια της κλήσης) να φαίνεται Fullscreen η φωτό και όχι δίπλα στον αριθμό?

όταν μας καλούν , όλη η φωτογραφία φένεται ( Full-screen ), απο την μέση και πάνω σωστή και απο την μέση και κάτω θολή , γιατί έχει πληροφορίες για το ποιος σε καλεί
    ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Ο/H pkatsaras έγραψε:

Ρε παιδιά μια βοήθεια γιατί θα τρελαθώ. Δε λαμβάνω μηνύματα ούτε με τη μαμά εφαρμογή ούτε με άλλη. Είμαι στην 4.12.5 Mi4.

Καθάρισε τα δεδομένα των δύο εφαρμογών και επανεκκίνηση , ίσως να στρώση
    βάλε αυτήν που θέλεις και προεπιλεγμένη (ρυθμίσεις=>εφαρμογές=>κάτω το "προεπιλεγμένες ρυθμίσεις"
    edit
    από την βιασύνη μας ξεχνάμε τους οδηγούς του φόρουμ μας
    παρακάτω ο οδηγός

• Διαφήμιση
  • Ο/H tora33 έγραψε:

Ο/H pkatsaras έγραψε:

Ρε παιδιά μια βοήθεια γιατί θα τρελαθώ. Δε λαμβάνω μηνύματα ούτε με τη μαμά εφαρμογή ούτε με άλλη. Είμαι στην 4.12.5 Mi4.

βάλε αυτήν που θέλεις και προεπιλεγμένη

Και εδώ o Οδηγός Καθαρισμού Μνήμης και Δεδομένων (Clear data and cache) Εφαρμογών όπου μπορείς να δεις πως γίνεται, στη συσκευή Mi2s.

Και εδώ στο Βήμα 3 πως ορίζεις μια εφαρμογή ως προεπιλογή Διαδικασία Αποστολής SMS με 160 Χαρακτήρες ανά Μήνυμα μέσω της Εφαρμογής 8sms
    "Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.)
  • Απ: [GTV-4.12.5] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

Ο/H kok8 έγραψε:

Ο/H tora33 έγραψε:

Ο/H pkatsaras έγραψε:

βάλε αυτήν που θέλεις και προεπιλεγμένη

Και εδώ o Οδηγός Καθαρισμού Μνήμης και Δεδομένων (Clear data and cache) Εφαρμογών όπου μπορείς να δεις πως γίνεται, στη συσκευή Mi2s.

Και εδώ στο Βήμα 3 πως ορίζεις μια εφαρμογή ως προεπιλογή Διαδικασία Αποστολής SMS με 160 Χαρακτήρες ανά Μήνυμα μέσω της Εφαρμογής 8sms

Τα έχω κάνει όλα αυτά, και wipe cache, dalvik cache αλλά τίποτα!
  • Καλημέρα σε όλους,

Και στην προηγούμενη αλλά και στην τωρινή έκδοση παρατήρησα ότι όταν επιλέξω το miclick κρασάρει.
    Το έχετε παρατηρήσει;
    Επίσης μια εφαρμογή το mikey δεν υπάρχει πλέον στις εφαρμογές... έχει αφαιρεθεί από τη ρομ ή έχω κάνει κάτι λάθος;
  • Ο/H ikoms έγραψε:

Καλημέρα σε όλους,

Και στην προηγούμενη αλλά και στην τωρινή έκδοση παρατήρησα ότι όταν επιλέξω το miclick κρασάρει.
    Το έχετε παρατηρήσει;
    Επίσης μια εφαρμογή το mikey δεν υπάρχει πλέον στις εφαρμογές... έχει αφαιρεθεί από τη ρομ ή έχω κάνει κάτι λάθος;

Δεν σου έχει γίνει ενημέρωση (αναβάθμιση) σε αυτή την εφαρμογή.
    Αν την απεγκαταστήσεις και την πάρεις από το /data/miui/apps/ και την εγκαταστήσεις μόνος σου, θα δουλέψει.

Έφταιγε το script εγκατάστασης, το οποίο παρουσίαζε "δυσλειτουργία" στην αναβάθμιση των εγκατεστημένων MiKey, MiBand κλπ, δηλαδή όταν δεν είχε γίνει πριν την εγκατάσταση wipe data/factory reset και το οποίο έχει διορθωθεί και ενσωματωθεί στις GTV. Μέχρι εκείνη την στιγμή, ήταν έτοιμη και είχε ανέβει ήδη η ROM για το Mi3-Mi4. Από την ερχόμενη Παρασκευή, θα ενσωματωθεί και σε αυτήν η διόρθωση και θα είναι και αυτή εντάξει.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H John Baron έγραψε:

Παιδιά πήρα το κινητό στα χέρια μου, είμαι κατά ευχαριστημένος, φόρτωσα V6 ελληνική χωρίς κανένα πρόβλημα και όλα καλά! Ένα τεράστιο μπράβο σε εσάς που ασχολείστε με τις ROM για να έχουμε να παίζουμε :D ! Τώρα να ρωτήσω όμως, υπάρχει τρόπος να κάνουμε στο Call Screen (είτε όταν μας πέρνουν είτε κατά τη διάρκεια της κλήσης) να φαίνεται Fullscreen η φωτό και όχι δίπλα στον αριθμό?

play.google.com/store/apps/details?id=tw.nicky.HDCallerID
  • Ο/H tora33 έγραψε:

Ο/H John Baron έγραψε:

όταν μας καλούν , όλη η φωτογραφία φένεται ( Full-screen ), απο την μέση και πάνω σωστή και απο την μέση και κάτω θολή , γιατί έχει πληροφορίες για το ποιος σε καλεί

Ισχύει! Μετά από μερικές δοκιμές με άλλους αριθμούς το κάνει, αλλά για κάποιο λόγο δεν το κάνει σε όλες τις επαφές. Μάλλον όταν τις μετέφερα κάποιες πέρασαν με εικόνες χαμηλής ανάλυσης και κάποιες όχι? Ποιός ξέρει! Πάντως σε επαφές που βγάζει την μεγάλη εικόνα κατά την διάρκεια κλίσης βγάζει και στην εφαρμογή "επαφές" μεγάλη εικόνα όταν μπεις στις λεπτομέρειες της επαφής, ενώ στις άλλες βγάζει ένα μικρό κυκλάκι με την εικόνα δίπλα στο όνομα, και ο χώρος για τη μεγάλη φωτό παραμένει γκρι! Άρα ξανά περνάω φωτός από αυτούς που με ενδιαφέρουν και είμαστε οκ! :) Ευχαριστώ για άλλη μια φορά! :D

Συνεχίζω όμως με το Q&A :P, θέλω να σβήσω system εφαρμογές. Πχ Browser. Έχω τον Chrome και δεν μου κάνει ο built-in. Κάπου, κάτι είχα διαβάσει για Titanium Backup, το δοκιμάζω, λέει πως το σβήνει, αλλά πάλι εκεί είναι. Παίζει να φύγει κάπως από τη μέση?

Τώρα για ένα άλλο θέμα, που δεν ξέρω αν θα πρέπει να το ρωτάω εδώ, αλλά εδώ είμαστε για MIUI Latest, και ίσως μπορείτε να το εφαρμόσετε και στις επόμενες build οπότε θα το ρωτήσω: Μπορώ κάπως να αλλάξω τις εφαρμογές μουσική και βίντεο να ΜΗΝ μου βγάζουν κινεζιές "Online"? Θέλω μόνο τα "Local" να φαίνονται κατευθείαν.

Αυτά για σήμερα! χαχαχαχα!!

Ο/H geobas έγραψε:

Ο/H John Baron έγραψε:

play.google.com/store/apps/details?id=tw.nicky.HDCallerID

Ευχαριστώ αλλά ο "Νότης" έχει δίκαιο, βγάζει κατευθείαν τις φωτό σε μεγάλες! :)
  • Ο/H John
    Baron έγραψε:

Συνεχίζω
    όμως με το Q&A :P, θέλω να σβήσω system εφαρμογές. Πχ Browser. Έχω τον και δεν μου κάνει ο built-in. Κάπου, κάτι είχα διαβάσει για Titanium
    Backup, το δοκιμάζω, λέει πως το σβήνει, αλλά πάλι εκεί είναι. Παίζει να φύγει κάπως από τη μέση?

κάνε προεπιλεγμένο τον πλοηγό που θέλεις : ρυθμίσεις=>εφαρμογές=>κάτω χαμηλά , προεπιλεγμένες ρυθμίσεις=>Πλοηγός=>διαλέγεις

από το Titanium Backup , λέω να μην κάνεις κάτι αν δεν σε ενοχλεί ,αν θέλεις όμως , μπορείς στο Αντίγραφα/Επαναφορά , να βρεις κάποια
    εφαρμογή έστω του συστήματος και να την κάνεις Διακοπή (πάγωμα) θα υπάρχει δεν θα τρέχει , αν για μέρες όλα πάνε καλά , μπορείς να την
    Διαγράψεις , και αν την χρειασθείς να την επαναφέρεις πάλι με τα δεδομένα της η χωρίς
    Γενικά για το Titanium Backup :
    Οδηγός Χρήσης του TITANIUM BACK UP – Οδηγός απαραίτητος μετά από «Full Wipe Data»
    Οδηγός Χρήσης του TITANIUM BACK UP – Οδηγός απαραίτητος μετά από «Full Wipe Data»

• Ο/H tora33 έγραψε:

Ο/H John
    Baron έγραψε:

Συνεχίζω
    όμως με το Q&A :P, θέλω να σβήσω system εφαρμογές. Πχ Browser. Έχω τον και δεν μου κάνει ο built-in. Κάπου, κάτι είχα διαβάσει για Titanium
    Backup, το δοκιμάζω, λέει πως το σβήνει, αλλά πάλι εκεί είναι. Παίζει να φύγει κάπως από τη μέση?

κάνε προεπιλεγμένο τον πλοηγό που θέλεις : ρυθμίσεις=>εφαρμογές=>κάτω χαμηλά , προεπιλεγμένες ρυθμίσεις=>Πλοηγός=>διαλέγεις

από το Titanium Backup , λέω να μην κάνεις κάτι αν δεν σε ενοχλεί ,αν θέλεις όμως , μπορείς στο Αντίγραφα/Επαναφορά , να βρεις κάποια
    εφαρμογή έστω του συστήματος και να την κάνεις Διακοπή (πάγωμα) θα υπάρχει δεν θα τρέχει , αν για μέρες όλα πάνε καλά , μπορείς να την
    Διαγράψεις , και αν την χρειασθείς να την επαναφέρεις πάλι με τα δεδομένα της η χωρίς
    Γενικά για το Titanium Backup :

Έχω κάνει default τον Chrome, Freeze δε μπορώ να κάνω επειδή είναι Free έκδοση. Ε και να χαλάσει κάτι ξανά φλασάρω. Είμαι σε φάση που παίζω με το κινητό γιαυτό δε καίγομαι. Αλλά με το Delete μέσω Titanium ενώ λέει πως τον σβήνει, δεν τον σβήνει τον Browser. Αν πάω να τον χρησιμοποιήσω μετά από Delete κρασάρει, αν κάνω reboot δουλεύει πάλι κανονικά! "The Invincible Browser" :D
  • Διαφήμιση
  • Ο/H John Baron έγραψε:

Έχω κάνει default τον Chrome, Freeze δε μπορώ να κάνω επειδή είναι Free έκδοση. Ε και να χαλάσει κάτι ξανά φλασάρω. Είμαι σε φάση που παίζω με το κινητό γιαυτό δε καίγομαι. Αλλά με το Delete μέσω Titanium ενώ λέει πως τον σβήνει, δεν τον σβήνει τον Browser. Αν πάω να τον χρησιμοποιήσω μετά από Delete κρασάρει, αν κάνω reboot δουλεύει πάλι κανονικά! "The Invincible Browser"

με το αγορασμένο γίνεται , για να είμαστε on topic , απάντησα εδώ