Διαφήμιση

[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• ROM
  • Καλησπέρα σε όλους. Και για όλους εμάς που ρωτάμε συνέχεια για το πότε θα πάρουμε την 6 μόλις βρήκα αυτό. Ελπίζω πάντως να την βγάλουν και πιο νωρίς. Καλές γιορτές σε όλους εύχομαι!
    Images
    • Screenshot_2014-12-28-14-01-38.jpg

62,1 kB, 409×600, viewed 181 times
  • [GTV-4.12.26] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

Ο/H Grigoris0r20r έγραψε:

Καλησπέρα σε όλους. Και για όλους εμάς που ρωτάμε συνέχεια για το πότε θα πάρουμε την 6 μόλις βρήκα αυτό. Ελπίζω πάντως να την βγάλουν και πιο νωρίς. Καλές γιορτές σε όλους εύχομαι!

:thumbup:
  • καλησπέρα παιδια.που βρίσκουμε την προσθηκη που μπηκε στο τελευταιο update περι αυτοματου κλεισίματος κ ανοιγματος του τηλ?επισης την λειτουργια που η επιφανεια εργασιας γινεται μικροτερη κ αρα πιο βολικη για να την δοκιμασω ετσι από περιεργεια?
  • Διαφήμιση
  • Ο/H apollo_il έγραψε:

καλησπέρα παιδια.που βρίσκουμε την προσθηκη που μπηκε στο τελευταιο update περι αυτοματου κλεισίματος κ ανοιγματος του τηλ?επισης την λειτουργια που η επιφανεια εργασιας γινεται μικροτερη κ αρα πιο βολικη για να την δοκιμασω ετσι από περιεργεια?

Στην μπαταρία
    Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
    Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
  • Ο/H apollo_il έγραψε:

καλησπέρα παιδια.που βρίσκουμε την προσθηκη που μπηκε στο τελευταιο update περι αυτοματου κλεισίματος κ ανοιγματος του τηλ?επισης την λειτουργια που η επιφανεια εργασιας γινεται μικροτερη κ αρα πιο βολικη για να την δοκιμασω ετσι από περιεργεια?

1. Κέντρο Ασφάλειας > Μπαταρία
    2. Δοκίμασέ το. Σύρε προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά (ανάλογα με ποιο χέρι θέλεις να δουλέψεις) το χέρι σου πάνω από τα τρία πλήκτρα της οθόνης.
  • Ο/H bilis1234 έγραψε:

Καλησπέρα Και Χρονια πολλα το θεμα με τα megapixel ποτέ θα το φτιάξουν???

Τα megapixel στον κώδικα, είναι ήδη ενσωματωμένα. Το θέμα είναι πότε θα ενεργοποιήσουν την επιλογή.... μόνο αυτοί ξέρουν :)
  • Διαφήμιση
  • Ο/H apollo_il έγραψε:

κοίταξε κι αυτά
    [New Feature] Automatic Shutdown and Bootup - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum

[Wallpaper]+μπαταρία

( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• ευχαριστω πολύ παιδια για τις απαντησεις σας.καλη χρονια σε ολους κ επισης δημιουργικη στην super ομαδα μας!!! beer
  • Λοιπόν να πω 1-2 πραγματάκια που παρατήρησα. Δε γνωρίζω αν είναι όντως bugs απλά θέλω να τα αναφέρω για να τα συζητήσουμε.
    Αρχικά να αναφέρω πως χρησιμοποιούσα για λίγο καιρό την V6.1.2.0 που φλάσαρα απο εδώ.
    1. Μετά το τελευταίο φλασάρισμα (4.12.26) παρατηρώ λίιιιγο μεγαλύτερη χρήση της Ram μετά απο καθαρισμό εφαρμογών (συνήθως 750mb free ενώ είχα συνηθίσει στα 800-830mb).
    2. Είμαι μέσα σε μια εφαρμογή πχ WhatsApp και μου στέλνει κάποιος όσο είμαι μέσα στην εφαρμογή,βγάζει το χαρακτηριστικό "1" πάνω απο το εικονίδιο της εφαρμογής και παρόλο που έχω δεί το μνμ,βγαίνοντας απο την εφαρμογή παραμένει το "1" πάνω στο icon.
    Ας το τσεκάρει και κάποιος να δει μήπως συμβαίνει μόνο σε μένα.
    Απλά είπα να τα αναφέρω! :D
  • kalhmera kai xronia πολλα. εβαλα και εγω την νεα ρομ αλλα εχω στραβωσει απιστευτα με μια παραξενια σχετικα με τις ταπετσαριες.
    ΟΤΙ φωτο και να επιλεξω για ταπετσαρια μου την κανει scroll και τις μεγενθυνει ακομα και αν επιλεξω να απενεργοποιησω την κυλιση. εντελως σπαστικο .
    Εγω θελω μια φωτο να την βαλω και να ειναι ακινητη. Ε με την καμια ομως..... εχω σπαστει πολυ ..
    Επισης εχω την εντυπωση οτι ρουφαει πολυ μπαταρια.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H iAmLiakos έγραψε:

Λοιπόν να πω 1-2 πραγματάκια που παρατήρησα. Δε γνωρίζω αν είναι όντως bugs απλά θέλω να τα αναφέρω για να τα συζητήσουμε.
    Αρχικά να αναφέρω πως χρησιμοποιούσα για λίγο καιρό την V6.1.2.0 που φλάσαρα απο εδώ.
    1. Μετά το τελευταίο φλασάρισμα (4.12.26) παρατηρώ λίιιιγο μεγαλύτερη χρήση της Ram μετά απο καθαρισμό εφαρμογών (συνήθως 750mb free ενώ είχα συνηθίσει στα 800-830mb).
    2. Είμαι μέσα σε μια εφαρμογή πχ WhatsApp και μου στέλνει κάποιος όσο είμαι μέσα στην εφαρμογή,βγάζει το χαρακτηριστικό "1" πάνω απο το εικονίδιο της εφαρμογής και παρόλο που έχω δεί το μνμ,βγαίνοντας απο την εφαρμογή παραμένει το "1" πάνω στο icon.
    Ας το τσεκάρει και κάποιος να δει μήπως συμβαίνει μόνο σε μένα.
    Απλά είπα να τα αναφέρω!

1. το mi3 είναι λίγο αδικημένο , στο note 4g έχω πολύ περισσότερη διαθέσιμη ram ,
    2. και καλά έκανες , το δοκίμασα τώρα στο tapatalk
    έγραφε 1 , μπήκα - βγήκα από την εφαρμογή και ΄δεν δείχνει το 1 (το ίδιο και στην notification bar ,έφυγε το εικονίδιο , το έκανα μετά τα screenshots)
    λες : και μου στέλνει κάποιος όσο είμαι μέσα στην εφαρμογή,βγάζει το χαρακτηριστικό "1"
    αυτό ίσως κάτι να σημαίνει , θα το κοιτάξω

@TOLIS38 , θα δω αν υπάρχει τρόπος να την σταθεροποιήσουμε
    για την μπαταρία δεν νομίζω , το φορτίζω , όσες φορές μέχρι τώρα είπαμε ότι η διαχείριση της μπαταρίας δεν ήταν καλή , πέσαμε έξω ,

( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην tora33 ().