επιβεβαιωνω κ εγω τα παιδια παραπανω.πριν λιγο περασα την 5.1.16 κ όταν παω να κανω καθαρισμο στο κεντρο ασφαλειας αφου μου βγαζει πρωτα ένα σωρο 'σκουπιδια' κ παω να προχωρησω μου βγαζει το μνμ ''δυστυχως η διαδικασια com.miui.securitycenter εχει σταματησει''.:(((((((((((
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H apollo_il έγραψε:
επιβεβαιωνω κ εγω τα παιδια παραπανω.πριν λιγο περασα την 5.1.16 κ όταν παω να κανω καθαρισμο στο κεντρο ασφαλειας αφου μου βγαζει πρωτα ένα σωρο 'σκουπιδια' κ παω να προχωρησω μου βγαζει το μνμ ''δυστυχως η διαδικασια com.miui.securitycenter εχει σταματησει''.:(((((((((((
Λοιπόν δοκίμασα και με και με καθαρισμό δεδομένων του κέντρου ασφαλείας αλλά δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει !!! -
καθαρισμό στο κέντρο ασφαλείας
δουλεύει σωστά , αλλά βγάζει το μήνυμα ,
αν μετά γίνει δεύτερη φορά ο καθαρισμός, όλα θα είναι άδεια
αν γίνει καθαρισμός δεδομένων του Κέντρου Ασφάλειας , δουλεύει τέλεια , δοκιμασμένο στο note 4g
στο mi3w : την πρώτη φορά έβγαλε το μήνυμα , την έτρεξα μερικές φορές και τώρα δεν το βγάζει , χωρίς να κάνω καθαρισμό δεδομένων
[Special Edition] Miui V6 ROM (kit Kat) για το Mi-2/S & Mi-2A (GTV-5.1.26)
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ενώ δουλεύει κανονικά συνεχίζει να βγάζει το μήνυμα σε note 4g.
-
Ο/H spiv4kl έγραψε:
Ενώ δουλεύει κανονικά συνεχίζει να βγάζει το μήνυμα σε note 4g.
δουλεύει σωστά , αυτό έχει σημασία για το κινητό μας
μήνυμα του συστήματος είναι (μπορεί να ήθελε να πει όλα καλά και μπερδεύετε , πλάκα κάνω)( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ο/H tora33 έγραψε:
καθαρισμό στο κέντρο ασφαλείας
αν γίνει καθαρισμός δεδομένων του Κέντρου Ασφάλειας , δουλεύει τέλεια , δοκιμασμένο στο note 4g
στο mi3w : την πρώτη φορά έβγαλε το μήνυμα , την έτρεξα μερικές φορές και τώρα δεν το βγάζει , χωρίς να κάνω καθαρισμό δεδομένων
[Special Edition] Miui V6 ROM (kit Kat) για το Mi-2/S & Mi-2A (GTV-5.1.26)
Το δοκιμαζω και αναφέρω !! -
[quote='tora33','https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/4929-GTV-5-1-16-H-νέα-έκδοση-της-Ελληνικής-MIUI-ROM-είναι-διαθέσιμη-για-λήψη/?postID=36677#post36677']καθαρισμό στο κέντρο ασφαλείας
στο mi3w : την πρώτη φορά έβγαλε το μήνυμα , την έτρεξα μερικές φορές και τώρα δεν το βγάζει , χωρίς να κάνω καθαρισμό δεδομένων [/quote]
Ναι σωστός tora33 με δεύτερο καθαρισμό στο κέντρο ασφαλείας δεν ξανά βγάζει πρόβλημα ευχαριστουμε !!
Σωστά δεν είχα προσέξει πως είχε αναφερθεί αλλού
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην takisfrag ().
-
με τον πλοηγο ειχε κανεις αλλος παρομοιο προβλημα;
-
-
Ο/H Tanner έγραψε:
τι έχει ο πλοηγός !!!!!
(τι καθόμαστε και λέμε στο πιο όμορφο θέμα του φόρουμ μας , )
κάνε καθαρισμό της εφαρμογής από τις ρυθμίσεις=>εφαρμογές
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ο/H Tanner έγραψε:
Εαν εννοείς το ότι δεν κρατάει ιστορικό ναι ισχύει -
αυτός ο πλοηγός ναι , νόμιζα πλοηγός με χάρτες , οπότε on topic o @Tanner
πάντως με τη v6 , έχουμε να δούμε πολλά καλά ακόμη
(αν υπάρχει και κανένα προβληματάκι που μας έρχεται από μακριά , έχουμε και τα fix μας
σε λίγο καιρό που θα έχουμε απελευθέρωση των Kernels στην miui rom , θα έχουμε custom rom 100% Ελληνική , προσαρμοσμένη στα Ελληνικά θέλω μας)( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα