[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
εννοει οτι στην adress bar δεν βγαζει suggestions μηπως
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
UPDATE :
Έγινε ανάκληση της προηγούμενης ROM GTV-5.1.23 για το RedMi Note 4G/LTE λόγο προβλήματος με FCs...
Βγήκε νέα GTV-5.1.24 που διορθώνει το πρόβλημα και χρειάζεται την δοκιμή σας.
Έχετε 2 επιλογές....
Να βάλετε το fix πάνω από την GTV-5.1.23 => fix_dior_GTV-5.1.23.zip
Να κατεβάσετε όλη την νέα GTV-5.1.24 από την αρχή => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_dior_GTV-5.1.24.zip
To πρόβλημα είναι γνωστό και στο Xiaomi.eu
Την κατέβασα από την αρχή και πέρασα την 5.1.24
Μέχρι τώρα όλα δείχνουν εντάξει και το πρόβλημα φαίνεται να λύθηκε. -
Ο/H Tanner έγραψε:
εννοει οτι στην adress bar δεν βγαζει suggestions μηπως
Ακριβως αυτό εννοώ φιλέ μου!!! -
Εγώ είμαι με Note 4g, έχω περάσει από χτες το βράδυ την 23 αλλά δεν έχω κάποιο θέμα, ή τουλάχιστον δεν έχω ανακαλύψει κανένα. Να το αφήσω ή να περάσω το fix;
Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapatalk -
Ευχαριστούμε
-
ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ.
1. ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ MIPAD ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ
2. ΣΤΟ ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ4 ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ "ΘΕΜΑΤΑ" ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑ FEATURES.
3. ΣΤΟ XIAOMI MI4 XANETAI ΤΟ ΣΗΜΑ 3G ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.
¸,ø¤°`°¤ø,¸© Poor Planning On Your Part Does Not Constitute An Emergency On My Part ©¸,ø¤°`°¤ø,¸
¸,ø¤°`°¤ø,¸© The trouble with life is there’s no background music ©¸,ø¤°`°¤ø,¸
¸,ø¤°`°¤ø,¸© Life isnt short, you're just dead for too long©¸,ø¤°`°¤ø,¸ -
Καλησπέρα !!
Αντιμετωπίζω πρόβλημα με την έκδοση 5,1,23. στο MI 2s
Στο εικονίδιο που απενεργοποιώ και ενεργοποιώ το WiFi δείχνει ότι είναι ενεργοποιημένο αλλά δεν είναι.
Δεν δεν έχω δυνατότητα ούτε ενεργοποίησης αλλά ούτε και απενεργοποίησης, το πατάω αλλά δεν αποκρίνεται και δεν μπορώ να συνδεθώ με κανένα δίκτυο wifi. Αυτό είναι ένα σημαντικό gap.
ΕυχαριστώRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Σε Mi-3W & Mi-4 που δοκίμασα, μια χαρά δουλεύει το εικονίδιο και το WiFi.
Ενεργοποιεί - απενεργοποιεί και συνδέεται χωρίς κανένα πρόβλημα. -
Ο/H pechr έγραψε:
Καλησπέρα !!
Αντιμετωπίζω πρόβλημα με την έκδοση 5,1,23. στο MI 2s
Στο εικονίδιο που απενεργοποιώ και ενεργοποιώ το WiFi δείχνει ότι είναι ενεργοποιημένο αλλά δεν είναι.
Δεν δεν έχω δυνατότητα ούτε ενεργοποίησης αλλά ούτε και απενεργοποίησης, το πατάω αλλά δεν αποκρίνεται και δεν μπορώ να συνδεθώ με κανένα δίκτυο wifi. Αυτό είναι ένα σημαντικό gap.
Ευχαριστώ
Στο δικό μου δε συμβαίνει, συνδέομαι και αποσυνδέομαι απροβλημάτιστα."Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.) -
Πέρασα σήμερα το πρωί την 5.1.24, και ενώ το κινητό "κοιμόταν" όσο εγώ οδηγούσα τώρα που το έβγαλα από τη τσέπη, ζεματάει και κολλάει. Έκανα reboot, θα ενημερώσω σύντομα αν παραμένει το πρόβλημα. [Συσκευή: Note 4G]
BTW, χάλια αυτός ο ήχος για το lock/unlock -
και στο Μ2Α με τη νεα εκδοση το wifi μια χαρα λειτουργει το κουμπι. Επισης παρατηρησα μια μεγαλη διαφορα στο Αntutu... Με τη προηγουμενη εκδοση επαιζε στο 17.000 , με αλλες απο 17.000 εως 23.000 και με τη σημερινη χτυπησε 27.500
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην prekasg ().
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα