Τώρα το παρατήρησα. Μόνο εμένα δεν μου κλειδώνει αυτόματα? Αν αφήσω το κινητό στο γραφείο και δεν το κλειδώσω, η οθόνη δεν θα κλείσει μετά από ένα λεπτό που έχω ορίσει. Επίσης το ίδιο γίνεται όταν έρχεται ειδοποίηση και ανοίγει αυτόματα η οθόνη. Δεν ξανά κλείνει μόνη της μετά από λίγο. Μένει ανοιχτή!
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Μπορείς να την κατεβάσεις από τον OTA Updater, και να την κάνεις flash από την Αναβάθμιση (Updater) της Miui..
Δεν βρήκα κάτι σημαντικό ως BUG.. -
Ο/H John Baron έγραψε:
Τώρα το παρατήρησα. Μόνο εμένα δεν μου κλειδώνει αυτόματα? Αν αφήσω το κινητό στο γραφείο και δεν το κλειδώσω, η οθόνη δεν θα κλείσει μετά από ένα λεπτό που έχω ορίσει. Επίσης το ίδιο γίνεται όταν έρχεται ειδοποίηση και ανοίγει αυτόματα η οθόνη. Δεν ξανά κλείνει μόνη της μετά από λίγο. Μένει ανοιχτή!
δεν υπάρχει τέτοιο θέμα στο note 4g και στο mi3w ,
κάνε επανεκκίνηση η βάλε την rom πάλι η εργοστασιακές ρυθμίσεις( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ο/H tora33 έγραψε:
Ο/H John Baron έγραψε:
δεν υπάρχει τέτοιο θέμα στο note 4g και στο mi3w ,
κάνε επανεκκίνηση η βάλε την rom πάλι η εργοστασιακές ρυθμίσεις
Καλημέρα και σε εμένα στο mi3w κλειδώνει κανονικά κανένα θέμα μέχρι στιγμής !! -
-
-
-
Chrome ok!
-
-
Παιδια,στο mi3w που εχω,πλεον φορτιζει αργα και δε το αναγνωριζει το pc.Μηπως φταιει το καλωδιο?
-
Ο/H prekasg έγραψε:
John Baron --> Τhanks για τους ηχους lock/unlock ! Μια χαρα ολα
Να'σαι καλά!
Ο/H gialaftis έγραψε:
Παιδια,στο mi3w που εχω,πλεον φορτιζει αργα και δε το αναγνωριζει το pc.Μηπως φταιει το καλωδιο?
Μπορεί, δοκίμασε κανένα άλλο καλώδιοΕπίσης κοίτα τις επαφές του κινητού μήπως έχουν βρομίτσα και δεν κάνει καλή επαφή το καλώδιο.
-
δοκιμασα και με αλλο καλωδιο,,τα ιδια κανει,και οι επφαεσ ειναι καθαρες
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα