την κατεβαζω από το ΟΤΑ updater παιδια ή θα εχω πρόβλημα?
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H apollo_il έγραψε:
την κατεβαζω από το ΟΤΑ updater παιδια ή θα εχω πρόβλημα?
Εγώ απο OTA την κατέβασα πάντος και όλα μια χαρά. -
-
Ο/H velis έγραψε:
γεια σας παιδια κ απο εμενα,μολις εκανα εγγραφη στο forum.
εχω ενα xiaomi mi3w 64gb,δεν του εχω πειραξει το παραμικρο (δεν εχω ιδεα βασικα) και θα ηθελα να του περασω την ελληνικη rom, θα ηθελα πληρες οδηγιες αν μπορειτε παρακαλω.
Καλορίζικο το κινητό και καλώς ήρθες στο φόρουμ !
Ξεκινάμε πρώτα από εδώ -> Οδηγός εγκατάστασης ROM (Upgrade)
Υπόψιν κατεβάζεις από εδώ την rom που θέλεις, stable ή developer -> xiaomi-miui.gr/community/wsif/…371-Xiaomi-Mi-3-WCDMA-TD/Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H velis έγραψε:
εχω ενα xiaomi mi3w 64gb,δεν του εχω πειραξει το παραμικρο (δεν εχω ιδεα βασικα) και θα ηθελα να του περασω την ελληνικη rom, θα ηθελα πληρες οδηγιες αν μπορειτε παρακαλω.
Υπόψιν κατεβάζεις από εδώ την rom που θέλεις, stable ή developer -> xiaomi-miui.gr/community/wsif/…371-Xiaomi-Mi-3-WCDMA-TD/
καλως σας βρηκα και συνχαρητηρια για την πολυ καλη δουλεια που κανετε !!
ποια rom μου προτεινεις να κατεβασω? υπαρχει καποια διαφορα? -
Ο/H velis έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H velis έγραψε:
Υπόψιν κατεβάζεις από εδώ την rom που θέλεις, stable ή developer -> xiaomi-miui.gr/community/wsif/…371-Xiaomi-Mi-3-WCDMA-TD/
καλως σας βρηκα και συνχαρητηρια για την πολυ καλη δουλεια που κανετε !!
ποια rom μου προτεινεις να κατεβασω? υπαρχει καποια διαφορα?
Η σταθερή είναι πολύ καλή και σταθερή, αλλά ενημερώνεται ανά μήνα και ίσως....Η developer ενημερώνεται κάθε εβδομάδα, αλλά μπορεί να έχει μικροθεματάκια ή σπάνια μεγαλοθεματάκια. Ανάλογα με το πως εσύ αισθάνεσαι σιγουριά στο θέμα αυτό. Εγώ από την πρώτη στιγμή έχω βάλει την developers και φυσικά παραμένω σ' αυτή.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
οκ ευχαριστω για την βοηθεια σου!
θα βαλω την developers κ γω και αν κολλησω καπου τα λεμε παλι. -
την περασα από το ΟΤΑ όλα οκ για την ωρα
-
-
Καλησπέρα στην παρέα.Επανέρχομαι στο θέμα των ξαφνικών FC.Αφού ξαναπέρασα τη ρομ,από το Σάββατο βράδυ κυλούσε μια χαρά.Σήμερα μου ξανάκανε και έστρωσε με rebbot κλασικά.Παρατηρώ ότι έχει να κάνει και με τη διαχείριση μνήμης.3G ρε γαμ@το...Τι μου προτείνετε;Να κάνω επαναφορά εργοστασιακών και να βάλω stable ή την ίδια;Δεν έχω και χρόνο για ξαναστήσιμο αλλά,έχει άλλος παρόμοιο θέμα;
-
Πάντως εγώ σε Hongmi 1 έκανα τη μα..κια να κανω factory reset και μετα να περάσω την τελευταία και ROM και τωρα έχει ξεσκιστεί στα FC.
Τι κάνουμε τωρα? -
Καλημέρα. Γιατί δεν κατεβάζει εφαρμογές από το store με 3g; Το κάνει μόνο του για εξοικονόμηση ή μπορώ να το επιλέξω; Τελικά έκανα επαναφορά και ξαναστήνω, για να δούμε. Ευχαριστώ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα