[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Καλημέρα παιδιά..πέρασα εχθές την 5.3.20 και ολα καλά προς το παρόν εκτός απο το την μπαταρία στο κέντρο ασφαλείας εκεί που βλέπεις την κατανάλωση πατώντας πάνω δεξία στο ρολογάκι του τηλ κάνει fc, έκανα καθαρισμό δεδομένων αλλά τίποτα, δείτε αν είναι bug και αν είναι εύκολο να βγεί fix.
-
Καλημέρα παιδιά... Εγώ περιμένω πώς και πώς την πρώτη miui με λολιποπ... Έχουμε κανένα νεότερο;;
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalkgood is never enough...always you can do better..... -
-
-
Δοκιμάστε να γυρίσετε την γλώσσα στα Αγγλικά, καθώς υπάρχουν προβλήματα στην ελληνική γλώσσα.
-
-
UPDATE :
Είναι έτοιμη η νέα GTV-5.3.20 ROM για τις ακόλουθες συσκευές....
Για όσους θέλουν να δοκιμάσουν την MIUI V6 (Kit Kat) στις συσκευές τους (Mi-2/S & Mi-2A)
Tρέχουσα έκδοση 5.3.20
ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Για όσους δεν έχουν V6 ROM στην συσκευή τους, πρώτα κάνουμε Flash την FastBoot ROM με τον οδηγό που περιγράφεται ΕΔΩ...
Καλό Download.... -
Ο/H cas21 έγραψε:
Η εφαρμογή του τηλ σου δουλευει κανονικα? Γιατι σε εμενα οτι και αν δοκιμασα ( πχ κσθαρισμο) οχι
Update : μετά τον καθαρισμό στο πρόγραμμα του τηλ και των επαφών και σε εμένα μου κλείνει όταν πάω να κάνω κλήση αλλά μόνο όταν πατάω στο όνομα. Αν πατήσω επάνω στην φώτο και μετά στο τηλ που εμφανίζεται κάνει κλήση κανονικά.Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Grigoris0r20r ().
-
Ο/H mike4186 έγραψε:
Καλημέρα παιδιά..πέρασα εχθές την 5.3.20 και ολα καλά προς το παρόν εκτός απο το την μπαταρία στο κέντρο ασφαλείας εκεί που βλέπεις την κατανάλωση πατώντας πάνω δεξία στο ρολογάκι του τηλ κάνει fc, έκανα καθαρισμό δεδομένων αλλά τίποτα, δείτε αν είναι bug και αν είναι εύκολο να βγεί fix.
Είναι bug της έκδοσης σε όλα τα κινητά.
Ο/H cas21 έγραψε:
Η εφαρμογή του τηλ σου δουλευει κανονικα? Γιατι σε εμενα οτι και αν δοκιμασα ( πχ κσθαρισμο) οχι
Ο/H Grigoris0r20r έγραψε:
και σε εμένα το ίδιο και την έχω από την αρχή στα αγγλικά οπότε μάλλον είναι πρόβλημα σε αυτά τα δύο apk. Θα περιμένουμε φιξ. Προς το παρον δεν με πειράζει τόσο αρκεί να βγει και σύντομα κάποιο φιξ. Και αν δεν κάνω λάθος μάλλον θα έχουμε εβδομαδιαίες ρομ.
Δοκιμάστε να κάνετε "Rebuild index data"
-
Από που το κάνουμε? Πάντως σε δοκιμή που έκανα δεν μπορώ να δεχτώ ούτε καν κλήση. Κρασαρει το app.
Το έκανα αλλά τπτ. Προς το παρόν γυρνάω στην προηγούμενη μέχρι να γίνει αυτό το πρόβλημα. Δείχνει θεϊκή πάντως! -
Ο/H Grigoris0r20r έγραψε:
Από που το κάνουμε? Πάντως σε δοκιμή που έκανα δεν μπορώ να δεχτώ ούτε καν κλήση. Κρασαρει το app.
Αν και από ότι είδα δεν υπάρχει πρόβλημα με τα Ελληνικά για FC (εκτός από ένα μόνο σημείο στο Wi-Fi και αρκετά Αγγλικούλια) γύρνα στα Αγγλικά και πήγαινε Contacts > Settings > Organize Contacts.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα