Λόγο του προβλήματος στην αλαγη του serial number σε redmi note 3g όταν βάλουμε kit kat, μήπως θα μπορούσατε να ασχοληθείτε λίγο και με το δικό μας πρόβλημα? Έεεεε? Φανταστικε αντμιν?
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Παιδιά το mikey έχει συγκεκριμένη διαρκεια ζωής?
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H Kalmichalis έγραψε:
Δουλεύει άψογα σε εμένα!!! Ευχαριστούμε πολύ admin!!!! Ακολούθησα τις οδηγίες και είναι όλα κομπλέ δεν βλέπω κανένα bug στο mi2/s
Είναι φοβερά δύσκολο να κάνει κάπoιος Debug σε μία ROM όταν δεν έχει στα χέρια του την συσκευή....
Παρ'όλα αυτά προσπαθώ για το καλύτερο.
Χαίρομαι που σας δούλεψε....
Απο τον ελάχιστο προγραμματισμό που ξέρω σε σχέση με εσάς, το θεωρω απλά ΗΡΩΙΚΟ!!! Πραγματικά μπράβο!! -
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Μια ερώτηση... Μου είπατε από πάνω ότι καλύτερα να αποφύγουμε το titanium backup γιατί μπορεί κατά λάθος να μεταφέρει παλιά δεδομένα και να επηρεάσει την ρομ..
Μια ερώτηση
Αν κανω backup μονο τις εφαρμογές, και οχι εφαρμογές + δεδομένα
Έτσι μπορώ να τα κάνω restore στην νέα ρομ?
Εχω ΜΙ2
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει και εδώ παρακαλώ, γιατι θέλω να την περάσω απόψε
Για διάβασε εδώ *** Οδηγός Ολικής Αντικατάστασης Υλικολογισμικού (Full Wipe το κινητό & ADB Sideload μέσω Recovery) *** ίσως είναι αυτό που ψάχνεις.
Προσωπικά όταν άλλαξα έκδοση ΡΟΜ δηλαδή από Kitkat V5 σε V6 ή από KitKat σε Lollipop έκανα full wipe cache & data και έστησα το κινητό από την αρχή.
Ο πιο αναλυτικός οδηγός στα αγγλικά από όπου κατεβάζεις και την ξεχωριστή ειδική ρομ βάσει της οποίας αλλάζεις έκδοση Ρομ πχ από Kitkat V5 σε V6 ή από KitKat σε Lollipop θα βρεις εδώ *** Fastboot Update *** στα Ελληνικά διάβασε εδώ.
Στον αγγλικό ιστότοπο έχεις 3 επιλογές:
1.Xiaomi Mi 2/2S Latest Developer Version Fastboot File Download η οποία είναι η νέα Lollipop V6 και μετά περνάς την αντίστοιχη ελληνική GTV από εδώ
2.Xiaomi Mi2/2S Latest Special Edition Fastboot File Download η οποία είναι V6 ROM (kit Kat) και μετά περνάς την ελληνική Special [Special Edition] Miui V6 ROM (kit Kat) από εδώ
3.Xiaomi Mi 2/2S Latest Stable Version Fastboot File Download η οποία είναι η Σταθερή δεν χρειάζεσαι άλλη."Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.) -
-
Οκ μια τελευταία ερώτηση πριν βάλω την ρομ από το Recovery, πρέπει να κανω Reset Phone από εδώ??
Αν ναι ποιες επιλογές να κάνω? -
-
-
Ο/H aoritis έγραψε:
Καλημέρα. Γιατί κάνει τόση ώρα να bootαρει το κινητό ρε παιδιά. Έχω βάλει την 5.4.17 σε hongmi 1. Αυτή η μπάρα είναι ατελείωτη
Θεωρηικά η 1η εκκίνηση μετά από εγκατάσταση rom μπορεί να πάρει και μέχρι και 5 λεπτά. -
ok ευχαριστώ παρα πολυ
-
καλησπερα παιδια.
να κανω μια χαζη ερωτηση?κανενα εορτολογιο ελληνικο δεν μπορουμε να ενσωματοσουμε στο μαμα ημερολογιο?
για να μην κατεβαζουμε εορτολογιο και εχουμε δυο ημερολογια -
Ο/H angeloscha έγραψε:
Καλησπερα,
περασα στο 1S την 5.4.10 και πριν λιγο την 5.4.17.
Για καποιο λογο εχω χασει root.
Πως ειναι δυνατο?
(ειχα stable μετα απο reset/wipe etc περασα CM11 και μετα απο reset/wipe etc πηγα σε 5.4.x)
Καμια ιδεα?
Thanks
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα