Διαφήμιση

[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• ROM
  • Ο/H mparaxir έγραψε:

καλησπερα παιδια.
    να κανω μια χαζη ερωτηση?κανενα εορτολογιο ελληνικο δεν μπορουμε να ενσωματοσουμε στο μαμα ημερολογιο?
    για να μην κατεβαζουμε εορτολογιο και εχουμε δυο ημερολογια

αααν και είσαι λίγο υπερβολικός που το θες και ενσωματωμένο θα σου απαντήσω :)

καταρχάς υπάρχουν ήδη στα ημερολόγια της google αργίες / διακοπές στην Ελλάδα κλπ οπότε μπορείς να το προσθέσεις
    επίσης
    Greek Orthodox Name Days for 2015 (in Greek) - Εορτολόγιο για το 2015 | με την αξιοπιστία του © [url='www.eortologio.gr']Åïñôïëüãéï Åëëçíéêþí ÏíïìÜôùí Ýôïõò 2015 - home page, eortologio, ãéïñôÝò - åïñôïëüãéï - åïñôïëïãéï - Greek namedays
    [/url]
    (η αυτό που είναι πιο lite Ελληνοχριστιανορθόδοξο εορτολόγιο )
    αν πατήσεις κάτω δεξιά στο +GoogleΗμερολόγιο θα σε ρωτήσει αν θες να το προσθέσεις στο ημερολόγιο του google σου

τώρα αν δεν θες καν να υπάρχει στο google calendar αλλά αλλού , εε δεν απαντάω :))))
  • Λοιπον κοκκινοριζακιδες δουλευω την ελληνικη μας 5.4.17 καποιες μερουλες και θελω να μοιραστουμε εντυπωσεις και προβληματισμους .
    Κατα την προσωπικη μου αποψη η ρομ ειναι καλη,σταθερη με αρκετα καλη διαχειρηση ram και με την καταναλωση μπαταριας σε ικανοποιητικα επιπεδα.
    Οι μαμισιες εφαρμογες δουλευουν ολες μια χαρα και δεν μου εχει συμβει κανενα fc.Ουτε και σε αλλες εφαρμογες που εγκατεστησα.
    Προβληματακι ειναι οτι με επενεκκινηση χανονται η επαφες τον κλησεων και φαινονται μονο αριθμοι αλλα πιστευω πως στην επομενη εκδοση θα ειμαστε οκ (στην multilang εχει διορθωθη).
    Προβληματαρα ομως θεωρω πως ειναι , οτι εχει να κανει με την διαχειριση εσωτερικου και εξωτερικου χωρου του τηλ. Το πρωτο προβλημα που εχει να κανει με το οτι το κιτ κατ δεν αφηνει εφαρμογες να διαχειριζονται την sd λυνεται με προγραμματακι play.google.com/store/apps/det…eksoft.extcardpatch&hl=el και επιπλεον με ενα καλο προγραμμα root file manager play.google.com/store/apps/det…my.root.browserfree&hl=el κανουμε τα παντα (διαγραφες μετανομασιες κλπ) .
    Το μεγαλυτερο προβλημα ομως εχει να κανει με τον ελαχιστο χωρο της εσωτερικης μνημης .
    Και εδω ειναι το ερωτημα,που θα ηθελα οι ποιο εμπειροι να μας απαντησουν και ισως μας πουν και μια λυση (αν υπαρχει).
    Στην v5 jelly been ο εσωτερικος χωρος και η καρτα sd στο τηλ μου ειχαν την εξης εικονα (στην 1).
    Συσκευη και καρτα φαινονται οτι εχουν ενιαιο χωρο.Το αποτελεσμα ηταν αν παραδειγμα κατεβαζαμε μια εφαρμογη που χρειαζοτανε μεγαλα αρχεια για να δουλεψει (οπως το navigon ,igo κλπ με χαρτες) τα αρχεια πηγαιναν στην sd και ολα ηταν μια χαρα.
    Στην κιτ κατ v6 (εικονα2) ομως οχι.Και αντε και μας δουλευε το navigon οπως εχω αναφερει σε αλλο post ,οι χαρτεςπου πανε στην εσωτερικο χωρο που θα χωραγαν?
    Οπως ειπα και πιο πανω η ρομ ειναι καλη, αλλα ποσο μπορεις να δουλεψεις χωρις το κινητο να φρακαρει?
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ? (την μεσοβεζικη λυση με το pachακι που κανει την sd να φαινεται σαν εσωτερικος χωρος την αφησα καθωσ δεν λυνει τα παντα και ειναι και πιο αργο το κινητο)
    Images
    • Screenshot_2015-04-19-11-57-43.png

83,02 kB, 450×800, viewed 112 times
    • Screenshot_2015-04-22-17-24-37.png

71,8 kB, 450×800, viewed 115 times
  • Διαφήμιση
  • ΕΒΑΛΑ LOLIPOP ΣΤΟ M2S ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΠΟΥ ΛΥΘΗΚΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΤΟΥ ΚΟΚ8.ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΜΕΣΩ MIUI. CAS21 ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ.
  • βάζω και εγώ τωρα σε ΜΙ2 .. θα σας μεταφέρω εντυπώσεις σύντομα ...
  • Ο/H cas21 έγραψε:

Λοιπον κοκκινοριζακιδες δουλευω την ελληνικη μας 5.4.17 καποιες μερουλες και θελω να μοιραστουμε εντυπωσεις και προβληματισμους .
    Κατα την προσωπικη μου αποψη η ρομ ειναι καλη,σταθερη με αρκετα καλη διαχειρηση ram και με την καταναλωση μπαταριας σε ικανοποιητικα επιπεδα.
    Οι μαμισιες εφαρμογες δουλευουν ολες μια χαρα και δεν μου εχει συμβει κανενα fc.Ουτε και σε αλλες εφαρμογες που εγκατεστησα.
    Προβληματακι ειναι οτι με επενεκκινηση χανονται η επαφες τον κλησεων και φαινονται μονο αριθμοι αλλα πιστευω πως στην επομενη εκδοση θα ειμαστε οκ (στην multilang εχει διορθωθη).
    Προβληματαρα ομως θεωρω πως ειναι , οτι εχει να κανει με την διαχειριση εσωτερικου και εξωτερικου χωρου του τηλ. Το πρωτο προβλημα που εχει να κανει με το οτι το κιτ κατ δεν αφηνει εφαρμογες να διαχειριζονται την sd λυνεται με προγραμματακι play.google.com/store/apps/det…eksoft.extcardpatch&hl=el και επιπλεον με ενα καλο προγραμμα root file manager play.google.com/store/apps/det…my.root.browserfree&hl=el κανουμε τα παντα (διαγραφες μετανομασιες κλπ) .
    Το μεγαλυτερο προβλημα ομως εχει να κανει με τον ελαχιστο χωρο της εσωτερικης μνημης .
    Και εδω ειναι το ερωτημα,που θα ηθελα οι ποιο εμπειροι να μας απαντησουν και ισως μας πουν και μια λυση (αν υπαρχει).
    Στην v5 jelly been ο εσωτερικος χωρος και η καρτα sd στο τηλ μου ειχαν την εξης εικονα (στην 1).
    Συσκευη και καρτα φαινονται οτι εχουν ενιαιο χωρο.Το αποτελεσμα ηταν αν παραδειγμα κατεβαζαμε μια εφαρμογη που χρειαζοτανε μεγαλα αρχεια για να δουλεψει (οπως το navigon ,igo κλπ με χαρτες) τα αρχεια πηγαιναν στην sd και ολα ηταν μια χαρα.
    Στην κιτ κατ v6 (εικονα2) ομως οχι.Και αντε και μας δουλευε το navigon οπως εχω αναφερει σε αλλο post ,οι χαρτεςπου πανε στην εσωτερικο χωρο που θα χωραγαν?
    Οπως ειπα και πιο πανω η ρομ ειναι καλη, αλλα ποσο μπορεις να δουλεψεις χωρις το κινητο να φρακαρει?
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ? (την μεσοβεζικη λυση με το pachακι που κανει την sd να φαινεται σαν εσωτερικος χωρος την αφησα καθωσ δεν λυνει τα παντα και ειναι και πιο αργο το κινητο)

1)καταρχάς τι βλέπουμε στις εικόνες ; δεν κατάλαβα την 1η , τι είναι ο ενιαίος χώρος και πως καταλαβαίνεις τι πάει στην ext sd και τι όχι
    2) στην 2η βλέπω παρτίτιον 783 , άρα να υποθέσω δεν έχεις κάνει ενοποίηση του εσωτερικού χώρου (γιατί;) να πάει στα 2-3 GB
    3) μπορεί να έχει δίκιο ο Miui όσον αφορά τις sd αλλά εγώ σε benchmark δεν είδα η "internal" Μας να πετάει , ίσα ίσα ήταν απλά λίγο καλύτερη από μια sandisk ultra, οπότε αν έχεις μια καλύτερη sd (sandisk extreme) ε τα πράγματα θα είναι καλύτερα (που είναι και πιο αξιόπιστες από τις ultra και πιο γρήγορες)

(μια χαρά λύνει το θέμα του χώρου το Patchaki , 1+ χρόνο έτσι δουλεύει το κινητό μου)
  • Kodorevi8ulis μαλλον μιλας για το bachaki που πειραζεις το αρχειο vold.fstab.Αφου λες για χρονο +
    Δεν αναφερομαι σε αυτο μιλαω για διαφορες που ειχα σε v5 jelly με v6 kit kat.Εγω δεν ειχα κανει καμια ενοποιηση.Δες στην συσκευη(1foto) 25 gb,.Δεν ξερω γιατι δουλευαν ετσι και αυτο προσπαθω να μαθω.Το bachaki που μαλλον αναφερεσαι επι τις ουσιας εκανε swap .Εγω μιλαω για ενα bachaki που η sd φαίνεται σαν εσωτερικος χωρος.Τεσπα το δοκιμασες και στην κιτ κατ? Κανει δουλεια?
  • Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην cas21 ().

• Διαφήμιση
  • Ο/H michael έγραψε:

Μπορεις να εγκαταστησεις το supersu μεσο TWRP ή CWM recovery και θα εχεις παλι root.κατεβασε το απο εδω SuperSU Download

dah!

Ευχαριστω η λυση ηταν μπροστα μου :)
  • Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:

Ο/H cas21 έγραψε:

Λοιπον κοκκινοριζακιδες δουλευω την ελληνικη μας 5.4.17 καποιες μερουλες και θελω να μοιραστουμε εντυπωσεις και προβληματισμους .

1)καταρχάς τι βλέπουμε στις εικόνες ; δεν κατάλαβα την 1η , τι είναι ο ενιαίος χώρος και πως καταλαβαίνεις τι πάει στην ext sd και τι όχι
    2) στην 2η βλέπω παρτίτιον 783 , άρα να υποθέσω δεν έχεις κάνει ενοποίηση του εσωτερικού χώρου (γιατί;) να πάει στα 2-3 GB
    3) μπορεί να έχει δίκιο ο Miui όσον αφορά τις sd αλλά εγώ σε benchmark δεν είδα η "internal" Μας να πετάει , ίσα ίσα ήταν απλά λίγο καλύτερη από μια sandisk ultra, οπότε αν έχεις μια καλύτερη sd (sandisk extreme) ε τα πράγματα θα είναι καλύτερα (που είναι και πιο αξιόπιστες από τις ultra και πιο γρήγορες)

(μια χαρά λύνει το θέμα του χώρου το Patchaki , 1+ χρόνο έτσι δουλεύει το κινητό μου)

Συμφωνώ με τις παρατηρήσεις σου για την ρομ. Γρήγορη, όμορφη & με καλύτερη διαχείριση ραμ.
    Ως προς τον αποθηκευτικό χώρο εμένα μου εμφανίζει τα εξής:
    1.- εσωτερικός χώρος με διαθέσιμα τα 333ΜΒ από τα 2,11GB,
    2.-Phone storage με διαθέσιμα 171ΜΒ από τα 822ΜΒ και
    3.- την SD με διαθέσιμα ta 26GB από τα 32GB.
    Είχα να κάνω 27! ενημερώσεις & νόμιζα ότι είχε πρόβλημα το playstore αλλά τελικά μετακίνησα με το Link2sd πολλές εφαρμογές στην κάρτα & πλέον αφ' ενός παρουσιάζει τα παραπάνω αφ' ετέρου κατέβηκαν όλες οι ενημερώσεις. Έτσι μέχρι στιγμής λύθηκε το πρόβλημα.
  • Οι εικονες που ανεβασα ειναι απο το προγραμμα file manager. Ετσι βλεπει το πραγραμματακι τον χωρο που εχoυμε στην συσκευη και στη sd (για την "συσκευη" μιλαμε για το phone storage οπως το ονομαζει η ρομ στον αποθηκευτικο χωρο.
  • Παιδιααααα βοήθειααααα
    εβαλα την ρομ .. αλλά μετα από restart
    μου βγάζει μια ειδοποίηση οτι τα google gapps δεν κανουν load
    και δεν με αφήνει να κάνω τίποτα στο κινητό .. μου το βγάζει ξανα και ξανα αυτόματα και γρήγορα
    τι να κάνω >>>>
  • Διαφήμιση
  • Κλειστο.Μετα να πας ρεκοβερι και να κανεις wipe.