[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H spy123 έγραψε:
Πότε θα είναι έτοιμη η 5.5.1?
Μόλις λύσουμε το πρόβλημα που υπάρχει με τον Λογαριασμό Mi... -
Πάλι πρόβλημα έχουμε;;Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Οταν κάποιος δεν έχει έτοιμο τον λογαριασμό Mi στην συσκευή του, και πάει να τον περάσει, κρασάρει η εφαρμογή.
Αυτό το πρόβλημα υπάρχει και στις τελευταίες Developer ROMs.... -
Ο/H akis8607 έγραψε:
Sos!!! Σε redmi 1s είχα τη stable και μόλις τώρα πέρασα την 5.4.24 αφού είχα κανει όλα τα wipes και δε μου αναγνωρίζει τη sim!!! Τι να κάνω??
Τελικά με ένα restart έστρωσε.... Κάτι άλλο με το ράδιο τι παίζει? Μόνο online μου βγάζει..... -
Ο/H spirosmeg έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Αν και δεν είναι του θέματος....όποιος θέλει να βοηθήσει, ας με ψηφίσει εδώ -> en.miui.com/forum.php?mod=redi…t&ptid=107663&pid=2118103
Δώρο μία Xiaomi camera, οπότε και όποιος θέλει να συμμετέχει και να τον ψηφίσουμε επίσης. Οι εικόνες είναι από το θέμα που έχω φτιάξει (εκτός την Lockscreen φυσικά).
Γιατρέ το θέμα σου είναι όλα τα λεφτά αλλα οσες φόρες δοκίμασα να το περάσω στο Mi2s με V5 δεν κράταγε πάνω απο λίγη ώρα κρασαρε και γυρνούσε στο stock πάντως η προσπάθεια σου ειναι αξιέπαινη!!!
edit: 4 ψήφοι και απο εμας!
Ok τα κατάφερα με τη βοήθεια του Spirosmeg
Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση.........Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Gorgolemis ().
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Οταν κάποιος δεν έχει έτοιμο τον λογαριασμό Mi στην συσκευή του, και πάει να τον περάσει, κρασάρει η εφαρμογή.
Αυτό το πρόβλημα υπάρχει και στις τελευταίες Developer ROMs....
Άρα υπομονη!!!Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Δεν είναι σωστό να δώσουμε ROM με πρόβλημα, γιατί έτσι και αλλιώς θα μας ακολουθήσει και στο αυριανό Update των Developer ROM.
-
Ο/H akis8607 έγραψε:
Ο/H akis8607 έγραψε:
Sos!!! Σε redmi 1s είχα τη stable και μόλις τώρα πέρασα την 5.4.24 αφού είχα κανει όλα τα wipes και δε μου αναγνωρίζει τη sim!!! Τι να κάνω??
Τελικά με ένα restart έστρωσε.... Κάτι άλλο με το ράδιο τι παίζει? Μόνο online μου βγάζει.....
Το βρήκα μετά από ψάξιμο στο ίντερνετ καλά δεν μπορούσαν να βάλουν ένα κουμπί fm radio? Πάντως κολλάει πολύ το 1s με τη v6.... Ελπίζω στα επόμενα updates να στρώσει.... -
Ρε παιδιά κολλάει πάρα πολύ.... Και μου βγάζει ελεύθερη ραμ 90 mb μπορεί και λιγότερη... Τι συμβαίνει???
-
-
Αύριο θα βγει η νέα Version,,,
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα