οχι αλλα μετα απο 1,5 χρονο για πρωτη φορα με την τελευταια εκδοση που εβαλα,ειδα επανεκινηση απο μονο του ποτε τοσο καιρο δεν μου το εχει κανει.
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H sideris20250 έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
μια ερωτηση αν βαλω την 5,5,29 χωρις να κανω αυτο Screenshot by Lightshot τι θα γινει σε redmi note 3 g
δεν το διατυποσα σωστα απο 5,5,24 να βαλω την 5,5,29 πρεπει να κανω factory reset/defaults η μεσω ρακοβερι οπως περασα και την 5,5,24 -
Πρώτες εντυπώσεις από την 5.5.29 (πρώτη V6 που πέρασα) δείχνουν καλύτερη διαχείριση μνήμης (αν παίζει αυτό τελικά κάποιο ρόλο) καλύτερη κάμερα σε ρυθμίσεις και μάλλον ποιότητα εικόνας, καλύτερη μπαταρία σε κατάσταση αναμονής και πιο ευχάριστη αίσθηση σε χρήση από τη V5.Μικροπροβλήματα υπάρχουν σίγουρα αλλά όχι σε σημείο να γυρίσω στην V5.
-
5.5.29... 4.5 mb φωτογραφία, λίγο ευκρινεστερη, περιπου 400mb ram και αναμφίβολα καλύτερη μπαταρία, 12 ώρες αναμονή 5 %...
-
5.5.29 redmi note........η μπαταρία δεν λέει να πεσει με τίποτα.....
Η λιγότερη κατανάλωση έως τώρα.....αφού ανησύχησα μήπως κάτι έπαθε το τηλέφωνο......
" Γεωπόνος”
-
Ο/H giannisag έγραψε:
Η λιγότερη κατανάλωση έως τώρα.....αφού ανησύχησα μήπως κάτι έπαθε το τηλέφωνο......
giannisag κανένα bug διαπίστωσες..? -
Ο/H diamantopoulosh έγραψε:
Ο/H giannisag έγραψε:
giannisag κανένα bug διαπίστωσες..?
Φιλέ κοιτά να δεις......το μονο που είδα είναι πως δεν έχει μεγάλη ταχυτητα όταν κατεβαζω κάτι πχ τις αναβαθμίσεις απο εδώ θέλω τον 3πλασιο χρονο.... ίσως να φταίει και το δίκτυο αλλά και cosmote και wind απο wifi το ίδιο.....τι να υποθεσω;;;;;
" Γεωπόνος”
-
-
Αυτό το mdnsd μου τρώει την μπαταρια με τρελό ρυθμό.
Τι μπορω να κάνω;
Στάλθηκε απο το Xiaomi μου -
καλημερα σας!!
τον browser της μανας του να το διαγραψω??????
θα εχω προβλημα??
δεν θελω να μου πιανει χωρο!
δεν τον θελω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
" Γεωπόνος”
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Giannisagal ().
-
εχει καποιος άλλος πρόβλημα με τα βιντεο του facebook
δεν τα παιζει αυτοματα -
Ο/H giannisag έγραψε:
καλημερα σας!!
τον browser της μανας του να το διαγραψω??????
θα εχω προβλημα??
δεν θελω να μου πιανει χωρο!
δεν τον θελω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλό είναι να μην πειράζεις τις εφαρμογές συστηματος, γιατί κατα την αναβαθμιση ρομ μπορεί να μην καθίσει καλά όταν θα πάει να αντικαταστησει τον browser και δεν τον βρει.
Στάλθηκε με το Xiaomi Hongmi Note 3G μου μέσω Tapatalk.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα