παντως αυτο με την μπαταρια στο 1s δεν παει αλλο..... ενω ειχα μπαταρια το βραδυ ξυπνησα σημερα και το κινητο κλειστο.....
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H sothatz έγραψε:
μέχρι στιγμής 2 φορές πάγωσε η οθόνη & δεν ανταποκρίνονταν, οπότε και τις 2 έβγαλα την μπαταρία. Έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα;
Μου το έχει κάνει εμένα αρκετές φόρες μαζί και με επανεκκινήσεις στα καλά καθούμενα -
Ο/H spirosmeg έγραψε:
είχα σημα 100% το τηλέφωνο αρνούνταν πεισματικά να πάρει κλήση γράφοντας οτι το δίκτυο τηλεφωνίας ήταν μη διαθέσιμο αφού μου έσπασε τα νεύρα για αρκετή ωρα του έκανα επανεκκίνηση και μόνο τότε απόκτησε την χάρη να πάρει κλήση
Ακριβως το ίδιο πρόβλημα σήμερα με Redmi Note 4G -
Ο/H John Baron έγραψε:
Ακριβως το ίδιο πρόβλημα σήμερα με Redmi Note 4G
Όποτε προφανώς ειναι bug αρα της 5-5-29 το κοινοποίησες στο πινακακι αναφοράς? για να δούμε θα αναφερθεί και απο άλλους?Xiaomi 13 -
Εγώ πάντως εξακολουθώ να έχω στο mi2 το πρόβλημα με το ρολόι, δεν ξέρω τι φταίει, ίσως η loolipop διότι από τη στιγμή που την έβαλα και στο Sony ultra Z που έχω κάνει το ίδιο, το ρολόι της εικόνας κλειδώματος καμια φορά μένει 3-4 λεπτά πίσω από την κανονική ώρα, μόλις το ξεκλεοδωνω διορθώνεται η ώρα
-
miui-art
στην επομενη αναβαθμιση δεν βαζεις την καινουργια εκδοση recovery της twrp? -
Ο/H GeoXiaomi έγραψε:
Ο/H sothatz έγραψε:
μέχρι στιγμής 2 φορές πάγωσε η οθόνη & δεν ανταποκρίνονταν, οπότε και τις 2 έβγαλα την μπαταρία. Έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα;
Μου το έχει κάνει εμένα αρκετές φόρες μαζί και με επανεκκινήσεις στα καλά καθούμενα
Και σε μένα έχει φάει κάτι κολλήματα , κάτι σαν επανεκκίνηση, βγάζει τό σήμα όπως όταν ανοίγει άλλα δε ζητάει pin όπως στην επανεκκίνησή. -
Εγώ δεν έχω κανένα θέμα με παγώματα,επανεκκινήσεις,κολλήματα όπως αυτά που αναφέρετε...η διάρκεια της μπαταρίας είναι ενα ζητούμενοRed Hot Chili Peppers
-
Καλησπέρα.
Να ρωτήσω 2-3 πραγματάκια να αποφύγω τα χειρότερα..
Eχω το Redmi Note 3G, 4.2.2 JDQ39, MIUI-Stable40-GTV-5.2.10 με την και με Recovery 2.8.2.0 by cloud .
Θέλω να περάσω την νέα v6 Rom 5.5.29.
Εκανα backup μέσα από το recovery για την περίπτωση που πάει κάτι στραβά,
κατέβασα την rom στον υπολογιστή και την αντέγραψα στην εξωτερική κάρτα αλλά και στον χώρο του τηλεφώνου και τις μετονόμασα σε update.zip.
Λέτε να κάνουμε Factory Reset και κάποια wipes.
Οταν μπαίνω στο Recovery ->Wipe βλέπω να γράφει Factory Reset και από κάτω λέει Wipes Data,Cache, and Dalvik (not including Internal Storage)
Also wipes SD-EXT
Most of the time this is the only wipe you need.
Aπό κάτω έχει μέσα σε κόκκινο πλαίσιο το FORMAT DATA,δηλαδή είμαστε σαν επιλογή σε αυτή την ενότητα
και δίπλα σε λιγότερο έντονο κόκκινο πλαίσιο το ADVANCED WIPE σαν άλλη επιλογή.
Εκεί (στο ADVANCED WIPE) έχει να επιλέξεις κλικάροντας σε κουτάκια
Dalvik Cache
Data
Internal Storage
System
sdcard
SD-EXT
USB-OTG
και πιο κάτω και δεξιά FS Options
Υποθέτω ότι πρέπει να χρησιμοποιήσω το Factory Reset και όχι το Advanced Wipe αλλά με ανησυχεί το "Also wipes SD-EXT" αφού εκεί (και στον εσωτερικό χώρο επίσης..) έχω βάλει την ρομ που θελω να φλασάρω και επίσης και τα backup που έχω κάνει για την περίπτωση που πάει κάτι στραβά....
Πως προχωράω?
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 6 φοράs, τελευταία από τον/ην makisagn ().
-
4 προβληματα σε mi3
1.Οταν βαζω 3 επαφες στην αρχικη οθονη μετα απο λιγο χρονικο διαστημα εξαφανιζονται.
2.Ενω με την 4.2.2 ειχε στο antutu 36800 μ αυτην στην πρωτη δοκιμη 30500 και στις επομενες 2 πηγε μεχρι 34500.
3. Οταν παω ν ανοιξω το titanium μου λεει οτι δεν ειμαι root
4.Οταν παω το πισω γρηγορα αργει να φορτωσει(2-3 δευτερολεπτα)τον αρχικο launcher.Να δοκιμαζα τον nova που ειχα και ημουν ευχαριστημενος?
Στα θετικα πολυ λιγοτερη καταναλωση μπαταριας.Σα να φαινεται οτι και η φωτογραφικη ειναι καλυτερη αλλα δεν εκανα πολλες δοκιμες -
Ο/H makisagn έγραψε:
Καλησπέρα.
Να ρωτήσω 2-3 πραγματάκια να αποφύγω τα χειρότερα..
Eχω το Redmi Note 3G, 4.2.2 JDQ39, MIUI-Stable40-GTV-5.2.10 με την και με Recovery 2.8.2.0 by cloud .
Θέλω να περάσω την νέα v6 Rom 5.5.29.
Εκανα backup μέσα από το recovery για την περίπτωση που πάει κάτι στραβά,
κατέβασα την rom στον υπολογιστή και την αντέγραψα στην εξωτερική κάρτα αλλά και στον χώρο του τηλεφώνου και τις μετονόμασα σε update.zip.
Λέτε να κάνουμε Factory Reset και κάποια wipes.
Οταν μπαίνω στο Recovery ->Wipe βλέπω να γράφει Factory Reset και από κάτω λέει Wipes Data,Cache, and Dalvik (not including Internal Storage)
Also wipes SD-EXT
Most of the time this is the only wipe you need.
Aπό κάτω έχει μέσα σε κόκκινο πλαίσιο το FORMAT DATA,δηλαδή είμαστε σαν επιλογή σε αυτή την ενότητα
και δίπλα σε λιγότερο έντονο κόκκινο πλαίσιο το ADVANCED WIPE σαν άλλη επιλογή.
Εκεί (στο ADVANCED WIPE) έχει να επιλέξεις κλικάροντας σε κουτάκια
Dalvik Cache
Data
Internal Storage
System
sdcard
SD-EXT
USB-OTG
και πιο κάτω και δεξιά FS Options
Υποθέτω ότι πρέπει να χρησιμοποιήσω το Factory Reset και όχι το Advanced Wipe αλλά με ανησυχεί το "Also wipes SD-EXT" αφού εκεί (και στον εσωτερικό χώρο επίσης..) έχω βάλει την ρομ που θελω να φλασάρω και επίσης και τα backup που έχω κάνει για την περίπτωση που πάει κάτι στραβά....
Πως προχωράω?
Καταρχήν πριν κάνεις οτιδήποτε το τηλέφωνό σου πρέπει να είναι φορτισμένο πάνω από 70%.
Το backup σου μετέφερε το στην εξωτερική sd κσι για περισσότερη ασφάλεια στο pc σου. Την ρομ δεν χρειάζεται να την μετονομάσεις, αλλά δεν πειράζει. Αυτή που έχεις στην εσωτερική θα την χάσεις. Οπότε κρατάς αυτή που έχεις στην εξωτερική sd.
Πας στο advance wipe και τα τσεκάρεις όλα πλην sd card και otg usb. Κάνεις wipe σβήνουν τα πάντα εκτός της εσωτερικής καρτας και το τηλέφωνό έρχεται σε κατάσταση παρθενογένεσης, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Όταν τελειώσει το wipe δεν θα κάνεις επανεκκίνηση ούτε θα κλήσεις το τηλέφωνο,, γιατί δεν θα ξεκινάει (bootloop) λόγω του ότι έχεις σβήσει και το system. Θα παραμεινεις στο recovery και
θα πας πίσω στο κεντρικό μενού του, θα επιλέξεις το install και από τον file explorer που θα σου ανοίξει θα επιλέξεις την ρομ για εγκατάσταση. Μόλις τελειώσει αυτή κάνεις reboot system και το τηλέφωνό θα εκκινήσει μετά από μερικά λεπτά στη νεα ρομ φρέσκο - φρέσκο και ζωηρό. Εγώ στο δικό μου μετά από αυτό το βήμα μόλις εκκινήσει το τηλέφωνο, πηγαίνω στον updater και ξαναφλασαρω την ρομ κσι από εκεί γιατί κάποιες φορές από το ρεκοβερι δεν μου περαστικαν οι έξτρα εφαρμογές που έχει η δική μας gtv.
Από εκει και μετά ξαναεγκαθιστας όλες τις εφαρμογές που θες από την αρχή και είσαι οκ.
Στάλθηκε με το Xiaomi Hongmi Note 3G μου μέσω Tapatalk.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!Το μήνυμα επεξεργάστηκε 5 φοράs, τελευταία από τον/ην GR_Macedon ().
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα