Ο/H mike-doc έγραψε:
Πήγαινε Εργαλεία -> Λήψεις -> πάτα πάνω δεξιά στο στις 3 τελείες -> Ρυθμίσεις και βάλτο απεριόριστα.Ο/H makisagn έγραψε:
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Ο/H makisagn έγραψε:
Ολα καλά οοοοοουυυφφφφ..!Με την βοήθεια του Αντιμιστρέϊτορ MIUI_ART τον οποίο και ευχαριστώ πολύ τα κατάφερα κι έβαλα την v6 κι εγώ αν και...τα χρειάστηκα είναι η αλήθεια..
![]()
Συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά δεν ήμουν online. Τελικά γιατί δεν την έβλεπες την ρομ στην εξωτερική κάρτα.; Δεν πιστεύω στο wipe να επέλεξες και το sdcard;
Ο Δημήτρης διανυκτερευσε πάλι,........
Δημήτρη είχα κάτι λάθος στις οδηγιες;
Στάλθηκε με το Xiaomi Hongmi Note 3G μου μέσω Tapatalk.
Καλησπέρα, όχι δεν επέλεξα την Sdcard, μόνο τα Dalvik Cache,Data,Internal Storage,System και γι αυτό είναι ανεξήγητο το γιατί έκανε wipe και την Sd card...!!??
To πρόβλημα ξεπεράστηκε σχετικά εύκολα και με πολύ απλό τρόπο μπορώ να πω.
Όταν είδα κι αποειδα ότι δεν υπάρχει το zip της rom που ήθελα να φλασάρω (για ανεξήγητους λόγους-το σημειώνω ακόμα μια φορά) πουθενά,
ούτε στην εξωτερική κάρτα ούτε φυσικά και στον εσωτερικό χώρο του τηλεφώνου, έβγαλα την μπαταρία για να βγάλω την sdcard.
Εβαλα την sdcard στον υπολογιστή και της πέρασα το zip της rom(το άφησα με το όνομα του χωρίς να το μετονομάσω σε update),
την τοποθέτησα πάλι στο κινητό, έβαλα και την μπαταρία,και έκανα εκίννηση το κινητό πατώντας το πλήκτρο Power ταυτόχρονα με το Volume Down
και μόλις έβγαλε εκείνα τα μικρά γραμματάκια με τις τρείς επιλογές, επέλεξα το Boot to recovery.
Μπήκε στο recovery και εκεί με το Install zip φλάσαρα κανονικά την νέα rom που αυτή την φορά ήταν εκεί η μπαγάσικη.. Οοοοουυυυφφφ..!
Το μόνο bug που έχω δει σε αυτές τις λίγες ώρες που σκαλίζω την v6 GTV-5.5.29 είναι ότι με δεδομένα και χωρίς wifi δεν σε αφήνει να λειτουργήσεις το Playstore..
Nα κάνεις ενημερώσεις, κλπ.. "Αναμονή για WiFi" λέει...
Είναι όμως όντως bug η χρειάζεται κάποια μη προφανή ρύθμιση που αγνοώ;;
Eυχαριστώ, δούλεψε, να σαι καλά !

Να κάνω μια ερώτηση περί Recovery και ορμώμενος από την χθεσινή εμπειρία μου (παρά λίγο κακή.. ) με αυτό το 2.8.2.0 by cloud
που μου διέγραψε τα πάντα όλα ακόμα και την εξωτερική κάρτα ενώ δεν είχα επιλέξει εγώ κάτι τέτοιο..
Έχω την νεώτερη έκδοση TWRP Recovery (νομίζω πως είναι η νεώτερη..δεν είμαι και 100% σίγουρος)
και θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να την βάλω έτσι όπως είμαι τώρα (με την V6 GTV-5.5.29) και με ποιά διαδικασία,
αν είναι απλή και εύκολη όπως νομίζω,δηλαδή φλασάροντας το αρχείο recovery.img όπως φλασάρουμε μια rom και χωρίς άλλες διαδικασίες..
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 3 φοράs, τελευταία από τον/ην makisagn ().