Πολύ καλά θα κάνετε παιδιά!!! Iphoneιζει η xiaomi και δεν μ άρεσει.... Να κάνω μια ερώτηση? Τα fix και οι αναβαθμίσεις γενικά των εφαρμογών των update της xiaomi θα περιλαμβάνονται στα update τα δικά σας σωστά? Η θα είναι διαφορετικά από τα "official"??
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Όντως τα λινκ δε δουλεύουν...
-
Ας μην χαιδευουμε τα αφτιά μας με λογια λοιπόν..........πράξεις χρειάζονται άμεσα.
ΚΑΝΤΕ κάτι εσείς του site εδώ γιατί μας ΥΠΟΤΙΜΟΎΝ και όπως μπορούμε και εμείς θα βοηθήσουμε εφόσον μας ζητηθεί σε κάτι!!!!!
" Γεωπόνος”
-
Τα Links Διορθώθηκαν
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Η νέα GTV-5.6.11 ROM για τα Mi-3W & Mi-4 έχει διορθωθεί και μπορείτε να την κατεβάσετε....
Αργότερα θα σας δώσουμε μία δοκιμαστική ROM για Mi-Note PRO, για να δούμε εάν διορθώθηκε και εκεί το πρόβλημα με τις πρόσθετες ρυθμίσεις.
Η νέα ROM για το Mi-Note Pro θα είναι επίσης με ενσωματωμένο το TWRP Recovery και από την επόμενη εβδομάδα θα λαμβάνει Updates με την χρήση της αναβάθμισης της MIUI.
Οι υπόλοιπες ROM θα αρχίζουν σταδιακά να εμφανίζονται από αύριο το απόγευμα και πιστεύουμε πως θα έχουν ολοκληρωθεί όλες μέχρι το βράδυ.
Αυτό συμβαίνει γιατί θα πρέπει να ελέγξουμε πρώτα συσκευή ανά συσκευή για τις αλλαγές που έχουν προκύψει από τα Strings της μετάφρασης.
Δελτίο ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Να σας ενημερώσουμε επίσης ότι υπάρχει περίπτωση από την επόμενη Version να μην υπάρχει σε καμμία multilang ROM ελληνική μετάφραση.
Ίσως κλειδώσουμε το Repository της Ελληνικής μετάφρασης, σε μία προσπάθεια να πιέσουμε τα πράγματα προς την Xiaomi να σταματήσει τα παιχνίδια με τα κλειδώματα των ROM μέσα από Private Keys..
Οι ROMs θα συνεχίσουν να υποστηρίζονται και να ανανεώνονται ΜΟΝΟ μέσα από την δική μας κοινότητα, και θα δώσουμε βοήθεια και χώρο σε όλους τους Ελληνες Developers που αυτή την στιγμή είναι διάσπαρτοι σε διάφορα Sites, και δημιουργούν ROMs κάνοντας χρήση της δικής μας μετάφρασης.
Σε όσους Έλληνες Developers μας το ζητήσουν, θα τους παρέχουμε πρόσβαση στο Repo της μετάφρασης ως ισότημα μέλη αυτής της κοινότητας με το Prefix του Developer.
Είναι καιρός να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, και να οργανώσουμε μία μεγαλύτερη από ομάδα Developer, έτσι ώστε να κάνουμε αυτή την κοινότητα ακόμη ποιό μεγάλη και δυνατή, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο στους Κυρίους της Xiaomi πως θα πρέπει να σταματήσουν τα παιχνίδια πριν είναι αργά για αυτούς.
Παιδια αντιδραστε με κάθε τρόπο που εσεις νομιζετε. Θα σταθουμε ολοι στο πλευρο σας. -
-
Καλή και τρίκαλη η Xiaomi πια ρε γαμώτο. Κάθε Update παίρνουμε 1 feature που κανείς δε ζήτησε, αλλά οκ είναι ευπρόσδεκτο και σε κάθε update χαλάνε 100 πράγματα. Τώρα με την 15.6.5 το Redmi Note 4G ζεματάει πιο πολύ από ποτέ, κολλάει πιο πολύ από ποτέ και η μπαταρία φεύγει αμέσως. Τρανό παράδειγμα η χτεσινή ημέρα. Έβαλα το κινητό ως GPS με την εφαρμογή Google maps και ξεκίνησα να γυρίσω από τα μάρμαρα Διονύσου πάνω στη Πεντέλη με 55% μπαταρία. Μέχρι το σπίτι μου είναι 30-40 λεπτά. Το κινητό έκλεισε στα 2/3 της διαδρομής. Η φωτεινότητα ήταν στη χαμηλότερη ρύθμιση, και εκτός από το Google maps δε δούλευε τίποτα άλλο. Σε 20 λεπτά έφαγε τη μισή μπαταρία... Ε δε γίνεται αυτό!
Consipiracy theory #1. Κάθε Update σε παλιές συσκευές κάνει την εμπειρία όλο και χειρότερη για να θέλουμε να πάρουμε καινούργιο τηλέφωνο? -
-
-
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Μου φαίνεται ότι πλάκα πλάκα η xiaomi θέλει να γίνει η Apple της Ανατολής.
Στάλθηκε από το XIAOMI NOTE 3G μου μέσω Tapatalk.
Αμ δεν το είπα εγώ; Κινέζοι. Δεν είναι να τους βασίζεσαι. Βαράτε τους στα αυτιά να στρωσουν.
Δεν ξέρω τεχνικά αν γίνεται, αλλά θα τους πονουσε πολύ αν έφτιαχνε η ελληνική ομάδα μια lollipop πριν από αυτούς, για όλα τα κινητά της XIAOMI και την είχαμε κλειδωμενη αλλά την μοιραζαμε από εδώ μέσα σε όλο τον κόσμο πλην τους Κινεζοτς. (χωρίς Κινέζικα)
Στάλθηκε από το XIAOMI NOTE 3G μου μέσω Tapatalk.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Μου φαίνεται ότι πλάκα πλάκα η xiaomi θέλει να γίνει η Apple της Ανατολής.
Αμ δεν το είπα εγώ; Κινέζοι. Δεν είναι να τους βασίζεσαι. Βαράτε τους στα αυτιά να στρωσουν.
Δεν ξέρω τεχνικά αν γίνεται, αλλά θα τους πονουσε πολύ αν έφτιαχνε η ελληνική ομάδα μια lollipop πριν από αυτούς, για όλα τα κινητά της XIAOMI και την είχαμε κλειδωμενη αλλά την μοιραζαμε από εδώ μέσα σε όλο τον κόσμο πλην τους Κινεζοτς. (χωρίς Κινέζικα)
Aυτο θα τους εκανε να εβγαζαν καπνους , αυτο ειναι το μονο σιγουρο .... Και ειναι κριμα να παιρνουν τη δουλεια σας και το κοπο σας και με απλο compile να το παιζουν μαγκες οπως ειπε και σε προηγουμενο ποστ ο Miui_Art..
Sony Ericsson W900 / Nokia N95 / Sony Ericsson Satio / Iphone 4 / Samsung Galaxy Note / Samsung Galaxy Nexus / Lg Optimus 3D / Samsung Galaxy Note 2 / Huawei Asccend Mate / LG G2 Black / LG G PRO / Samsung Galaxy Note 3 / LG G2 White / Samsung Galaxy Note 3 / OnePlus One 64GB / Huawei Ascend Mate 7 / Xiaomi Mi4 64GB / Oneplus One 64GB / LG G3 32GB / Iphone 6 Plus 64GB / Samsung Galaxy Note 4 / Samsung Galaxy Note Edge / Samsung Galaxy S6 / Xiaomi Mi Note Pro
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα