[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
-
Σε ΜΙ2 η μπαταρία εξατμίζεται σαν βολιδα...
Την είχα 98% η ώρα 9 και με ελάχιστη χρήση η ώρα 12 έπεσε στο 48% -
παντως στην αναβαθμιση το 5.6.25 δεν εσακσε ακομα μυτη
-
Προς τους ενδιαφερόμενους του SWIFTKEY......
Έχω την εντύπωση πως το έχουν ενσωματώσει γιατί χθες που το έψαχναν μπήκα στην επιλογή ΓΛΩΣΣΑ και πατησα αλλαγή θέματος πληκτρολογίου και μόλις έβαλα το material light μου θύμισε παρα πολύ το swiftkey γιατί κανει περιπου τα ιδια αν όχι ιδιο..........για ψαξτε το ίσως να κάνω λάθος αλλά ίσως και σας βοηθησα.
" Γεωπόνος”
-
Φίλε μου κάνεις λάθος αυτό είναι τo google keyboard και δεν έχει καμμία σχέση με το swiftkey. Σε ευχαριστούμε πάντως που προσπάθησες να βοηθήσεις, να είσαι καλά!
-
-
εμενα δεν μου την εμφανιζει στον updater
-
Ο/H Pallaros έγραψε:
Φίλε μου κάνεις λάθος αυτό είναι τo google keyboard και δεν έχει καμία σχέση με το swiftkey. Σε ευχαριστούμε πάντως που προσπάθησες να βοηθήσεις, να είσαι καλά!
Εγώ νομίζω ότι είναι και το swiftkey που το αναβαθμίζει η Miui Rom, σε κάθε αναβάθμισή της. Αυτή η αναβάθμιση γίνεται τους τελευταίους μήνες (δηλ. συγκεκριμένα από τότε που άρχισε η δωρεάν χορήγηση του από την ίδια την swiftkey.
Εφόσον έχετε πρόβλημα με το swiftkey μετά την αναβάθμιση της Miui Rom, υποθέτω αν κάνετε απεγκατάσταση του swiftkey και μετά το ξανα-εγκαταστήσετε (αλλά να το κατεβάσετε μέσα από το Google-play και όχι από αλλού διότι θα είναι πειραγμένο) θα λυθεί πιστεύω το πρόβλημά σας με το swiftkey.
-
Ο/H geo221 έγραψε:
Ο/H Pallaros έγραψε:
Φίλε μου κάνεις λάθος αυτό είναι τo google keyboard και δεν έχει καμία σχέση με το swiftkey. Σε ευχαριστούμε πάντως που προσπάθησες να βοηθήσεις, να είσαι καλά!
Εγώ νομίζω ότι είναι και το swiftkey που το αναβαθμίζει η Miui Rom, σε κάθε αναβάθμισή της. Αυτή η αναβάθμιση γίνεται τους τελευταίους μήνες (δηλ. συγκεκριμένα από τότε που άρχισε η δωρεάν χορήγηση του από την ίδια την swiftkey.
Εφόσον έχετε πρόβλημα με το swiftkey μετά την αναβάθμιση της Miui Rom, υποθέτω αν κάνετε απεγκατάσταση του swiftkey και μετά το ξανα-εγκαταστήσετε (αλλά να το κατεβάσετε μέσα από το Google-play και όχι από αλλού διότι θα είναι πειραγμένο) θα λυθεί πιστεύω το πρόβλημά σας με το swiftkey.
Φίλε μού αυτό είναι το πρόβλημα, η εφαρμογή εξαφανίστηκε με την αναβάθμιση της νεας Ρομ και δεν γίνεται εγκατάσταση ουτε μέσω play store ουτε σαν. apk -
Φίλε Geowrc, τι να πω άλλο εάν είχες τέτοιο πρόβλημα, σε μένα στο Mi-3w,δεν συνέβηκε αυτό το πρόβλημα, αντίθετα μου πρότεινε μόνο αναβάθμιση (των εγκατεστημένων γλωσσών που είχα, (τελικά αναβάθμισε μόνο τα αγγλικά από τις τρεις που είχα εγκατεστημένες).
-
Εχει κανένας άλλος θέμα με τα δεδομένα και το wifi στο hongmi? κολλάνε συνέχεια σε εμενα και πρέπει να τα κλείσω και να τα ανοίξω ξανά.και δεν πιάνει παντα.
Γυρισα και στην 18 αλλα το ιδιο....χμμμμ....μαλλον θεμα μοντεμ?τι να πω..στο ταμπλετ εχω κανονικα.μονο στο κινητο ειναι το θεμα...καμια ιδεα?
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην Grigoris0r20r ().
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα