Γεια σας!Εκανα το λαθος και διεγραψα την κινεζικη ρομ για να κανω καθαρη εγκατασταση της ελληνικης rom χωρις να κοιτάξω τον ελληνικο οδηγο για το mi4i. Ετσι εχω το recovery της xiaomi και μπορω να κανω εγκατασταση μονο fastboot rom!Το πρόβλημα είναι ότι οι servers της xiaomi είναι χαλια και προσπαθω 5 ωρες να βρω μια global rom να περασω. Υπαρχει ελληνικη fastboot να περασω η καποιο άλλο link για τις global?
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Έχει βάλει κανείς την dev 5.8.20 από το en, ιδιαίτερα όσοι έχετε το Xiaomi Note Pro!?
Εγώ δυστυχώς όχι ακόμα... (μας έφαγε η δουλειά! Χαχαχα!) -
Περιμενω εσας παιδια δε περναω απο πουθενα αλλου..... Η Ελληνική η τίποτα.
-
Παιδιά καλησπέρα,μια ερώτηση ,τα θέματα πλέον δεν έχουν την επιλογή να διαλέγουμε lockscreen από 1 θέμα ,γραμματοσειρά από άλλο,κτλ...δεν βλέπω δηλαδή την παλιά <<μίξη>>....ξέρει κανένας τι μπορώ να κάνω? έκανα εκκαθάριση δεδομένων και πάλι....good is never enough...always you can do better.....
-
Ο/H Emplokeas έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα,μια ερώτηση ,τα θέματα πλέον δεν έχουν την επιλογή να διαλέγουμε lockscreen από 1 θέμα ,γραμματοσειρά από άλλο,κτλ...δεν βλέπω δηλαδή την παλιά <<μίξη>>....ξέρει κανένας τι μπορώ να κάνω? έκανα εκκαθάριση δεδομένων και πάλι....
Είναι bug... Μέχρι να φτιαχτεί, πήγαινε "εφαρμογές", κάνε "καθαρισμό δεδομένων" και αμέσως μετά άνοιξε πάλι τα "θέματα" και ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ (επειδή μετά απο λίγα δευτερόλεπτα χάνεται απο την οθόνη) επέλεξε "μείξη" (=customization). Όπως γράφουμε και σε άλλο ποστ μας πήρε 2-3 προσπάθειες μέχρι να τα καταφέρουμε... Με το που μπεις όμως, δεν θα έχεις πρόβλημα. Μένει εκεί και κάνεις ότι συνδυασμό θέλεις...
edit: Όταν τελειώσεις κάνε "Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας θέματος", για να μην ξαναφτιάχνεις θέματα όταν φλασάρεις νέα rom...
-
Για να μην έχει ο admin έτοιμη τη νέα Ρομ ακόμα κατάλαβα τη μπαχαλο έκαναν πάλι οι κινεζοι. Όλα από την αρχη... σβησε-γραψε
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Έχει βάλει κανείς την dev 5.8.20 από το en, ιδιαίτερα όσοι έχετε το Xiaomi Note Pro!?
Εγώ δυστυχώς όχι ακόμα... (μας έφαγε η δουλειά! Χαχαχα!)
Δεν κατάφερα να την κατεβάσω, οπότε θα περιμένω την ελληνική.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Δεν κατάφερα να την κατεβάσω, οπότε θα περιμένω την ελληνική.
Υπομονή φαντάζομαι να κάνουμε;;Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H aleksgiab έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Δεν κατάφερα να την κατεβάσω, οπότε θα περιμένω την ελληνική.
Υπομονή φαντάζομαι να κάνουμε;;
Developer πάντως δεν βλέπω να βγήκε στο .eu και η κατάσταση των roms είναι "Done", που σημαίνει ότι τελείωσαν... Οπότε...ΥΠΟΜΟΝΗ για την ελληνική! -
ENHMEPΩΣΗ :
Είναι έτοιμες οι πρώτες Ελληνικές MIUI V7 ROMs για όλες τις συσκευές, εκτός από το Mi-4i - RedMi Note 2 - Mi Note & Mi Note Pro που θα ακολουθήσουν μόλις λυθούν κάποια προβλήματα.
Μπορείτε να τις βρείτε στις λίστες που είναι αναρτημένες στην πρώτη σελίδα αυτού του θέματος.
=> xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/4929
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα