Ο/H manwlis77 έγραψε:
Κάτι έλεγαν για ένα app που θα φτιαχναμε θέματα , musa, muse κάπως έτσι
Δεν το είδα καπου
Ξέρει κανείς τίποτα ;
Νομίζω δεν έχει βγει ακόμη. Θα το τσεκάρω καλύτερα
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H manwlis77 έγραψε:
Κάτι έλεγαν για ένα app που θα φτιαχναμε θέματα , musa, muse κάπως έτσι
Δεν το είδα καπου
Ξέρει κανείς τίποτα ;
Ο/H Nikoc Matsamas έγραψε:
Παντως το βραδυ θα προσπαθήσω αγορα. Αν δεν γινει, αυριο θα βαλω λεφτα σε πιστωτική και θα ξανα προσπαθησω. Ευχαριστω για ολες τις πληροφορίες.
Αν καποιος ειναι ηδη κατοχος mi note pro να μας πει συνοπτικα την γνωμη του.
Υ. Γ ειμαι με mi4
Ο/H aleksgiab έγραψε:
Με την Ρομ του Note Pro που βρισκόμαστε;;;
Ο/H mike4186 έγραψε:
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H kouskous έγραψε:
Ο/H vaggelis xania έγραψε:
καλημερα...kouskous πρέπει να κανεις install ένα αρχείο zip για τους 160 χαρακτήρες το οποίο θα το βρεις στο forum. Downloads....ανάλογα με ποια rom φοράς υπάρχει το ανάλογο αρχείο...κατέβασε το Κ μετά ....μέσω recovery το κανεις install στο
partition.που εχεις ενεργό.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προσπαθώ νά το βρω αλλά τιποτα. Έχω το Note 3g οποίος μπορεί ας δώσει λινκ. Ευχαριστώ
[MOD] stock Mms.apk με 160 χαρακτήρες χωρητικότητα
Εγώ το πέρασα σε mi3 όπως παλιότερα αλλά μου κράσαρε η εφαρμόγη με τα μηνύματα και ξαναφλάσαρα την ρομ για να φτιάξει αν εχει και κάποιος άλλος το ίδιο θέμα ας ενημερώσει.![]()
Ο/H elias_kall έγραψε:
Από χθες πέρασα την 5.8.20 σε Redmi Note 4G. Μετά από 24 ώρες χρήσης με τη συγκεκριμένη ρομ, έχω να πω τα εξής: Πολύ πιο γρήγορη από την V6 αλλά η μπαταρία πέφτει απίστευτα γρήγορα. Μετά από πλήρη φόρτιση, μέσα σε 19 ώρες η μπαταρία έπεσε στο 9% με ελάχιστη χρήση, λίγο ίντερνετ μόνο και όχι συνέχεια τα δεδομένα ανοιχτά.. Και κάτι άλλο.. Όταν ξεκλειδώνω την οθόνη, ανάβουν τα κουμπιά, αλλά όχι η οθόνη. Όταν πατάω την οθόνη όμως ανάβει... Δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό..
Ο/H kouskous έγραψε:
και εμενα μια απο τα ιδια κρασαρε η εφαρμογη...
Ο/H vaggelis xania έγραψε:
Κι εγω το ίδιο θέμα έχω με τα μνμτ απ όταν πέρασα το zip των 160 χαρακτηρων
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk