[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
-
Τα στατιστικά της μπαταρίας δεν μπορώ να τα κάνω reset κάπως μόνο αυτα? Τα στατιστικά πως μπορούν να επιρραεσουν την ταχύτητα εξασθενισης της μπαταρίας γιαυτό δεν φταίει η ίδια η ρομ?
-
Ο/H Kalmichalis έγραψε:
Τα στατιστικά της μπαταρίας δεν μπορώ να τα κάνω reset κάπως μόνο αυτα? Τα στατιστικά πως μπορούν να επιρραεσουν την ταχύτητα εξασθενισης της μπαταρίας γιαυτό δεν φταίει η ίδια η ρομ?
με ενα καλιμπραρισμα της μπαταριας σβηνεις τα stats της παλιας ρομ και περνουν νεα ετσι καπως διορθωνεις την εξασθενιση της!!!!
" Γεωπόνος”
-
Άρα πρέπει να κάνω καλιμπραρισμα της μπαταρίας με ποιο πρόγραμμα? Και όχι wipe data? με το wipe data κάνω καλιμπραρισμα της μπαταρίας?
-
Ο/H Kalmichalis έγραψε:
Άρα πρέπει να κάνω καλιμπραρισμα της μπαταρίας με ποιο πρόγραμμα? Και όχι wipe data? με το wipe data κάνω καλιμπραρισμα της μπαταρίας?
με wipe data απο οτι ξερω οχι!
καλιμπραρισμα γινεται με προγραμματα απο play store οπως το advance battery calibration και αλλα..........
" Γεωπόνος”
-
Ο/H Kalmichalis έγραψε:
Και όχι wipe data? με το wipe data κάνω καλιμπραρισμα της μπαταρίας?
Το σωστό καλιμπράρισμα γίνεται με την χρήση του ανάλογου προγράμματος και ακολουθώντας τις οδηγίες του προγράμματος. Με το Wipe Data κάνεις πολλά περισσότερα (και μέσα σε αυτά και "καλιμπράρισμα" αφου σβήνονται τα στατιστικά της μπαταρίας).
-
Ευχαριστώ πολύ!!!
Κατάλαβα, το θέμα είναι μήπως το κάνω άδικα και είναι απλά θέμα ρομ και αλγοριθου... Θα το δω
Ευχαριστώ -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H Kalmichalis έγραψε:
Και όχι wipe data? με το wipe data κάνω καλιμπραρισμα της μπαταρίας?
Το σωστό καλιμπράρισμα γίνεται με την χρήση του ανάλογου προγράμματος και ακολουθώντας τις οδηγίες του προγράμματος. Με το Wipe Data κάνεις πολλά περισσότερα (και μέσα σε αυτά και "καλιμπράρισμα" αφου σβήνονται τα στατιστικά της μπαταρίας).
αρα η 5.8.20 εχει τρελο θεμα με την καταναλωση της μπαταριας και δεν διορθωνεται με καλιμπραρισμα τοτε?????
" Γεωπόνος”
-
μπορει καπoιος να μου πει ποια η διαφορα της 5.8.20 με την 5.8.22 για το REDMI NOTE 4G SINGLE SIM ????????
" Γεωπόνος”
-
-
Ο/H Kalmichalis έγραψε:
Ευχαριστώ πολυ
Έχω μια ακόμη απορία το mi2 δεν έχει sd card, γτ μου λέει στο recovery 2.0.1 ότι έχω? Αφού δεν παίρνει εξωτερική μνήμη?
Θεωρεί τα 28GB ως μια SDCARD εντός του κινητού σου. Φυσικά και δεν έχεις SDCARD. Επίσης για περισσότερη λειτουργικότητα από το Recovery θα σου συνέστηνα TWRP 2.8.7
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα