Ο/H Kalmichalis έγραψε:
Αν κάνω backup και τα κρατήσω σε αρχείο στο pc και μετά κάνω restore θα πετύχει?? να μην ψάχνω μια μια τις εφαρμογές του playstore
τσεκαρε αυτη την επιλογη κατω κατω (Αντιγραφο αρχικης οθονης) και ολα θα μπουνε μονα τους ...

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H Kalmichalis έγραψε:
Αν κάνω backup και τα κρατήσω σε αρχείο στο pc και μετά κάνω restore θα πετύχει?? να μην ψάχνω μια μια τις εφαρμογές του playstore

Ο/H Kalmichalis έγραψε:
παιδια αν μπορειτε σας παρακαλω βοηθειστε με
ολα εγκατασταθηκαν καλα ομως στο google play store δεν μπορω να κατεβασω τπτ
μου βγαζει "σφαλμα ανακτησεις πληροφοριων απο τον διακομιστη [RPC-S-7:AEC7...]
εκανα εκαθαρηση μνημης και τα σχετικα μεχρι και την ρομ 5,8,20 ξανα εβαλα αλα τπτ
καμια ιδεα?
εκανα wipe all data και απο το restore τι να μην εγκαταστησω? αν δουλεψει σαφως
Ο/H vaskos έγραψε:
Παιδιά έχει κανείς πρόβλημα με τα sms ή μόνο εγώ έχω; Μπορώ να λάβω κανονικά αλλά οπότε Στέλνω μου βγάζει ότι δεν στάλθηκε...

.Ο/H caeser έγραψε:
Παράθεση από vaskos: “Παιδιά έχει κανείς πρόβλημα με τα sms ή μόνο εγώ έχω; Μπορώ να λάβω κανονιά αλλά οπότε Στέλνω μου βγάζει ότι δεν…
Ο/H vaskos έγραψε:
.Ο/H caeser έγραψε:
Παράθεση από vaskos: “Παιδιά έχει κανείς πρόβλημα με τα sms ή μόνο εγώ έχω; Μπορώ να λάβω κανονιά αλλά οπότε Στέλνω μου βγάζει ότι δεν…
Φιλέ δεν είναι κάτι τέτοιο γιατί πχ και στην εφαρμογή του whats up που έχω δεν λειτουργεί. Στέλνει ένα μήνυμα χωρίς χρέωση στην εφαρμογή για διασταύρωση του αριθμού του κιν σου και δεν το στέλνει ούτε εκεί. Αυτό μου συνέβη από τότε που έβαλα την νέα Ρομ.