[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Τι άλλο μπορώ να κάνω στο mi4 μου ρουφάει μπαταρία μια μέρα με το ζόρι.. Έκανα και install χθες με fastboot rom και μετά flash την ελληνική και παλι σήμερα τα ίδια.. Τι άλλο να κάνω μήπως το σώσω;
Κάνε ότι έκανα σήμερα
Έκανα back up και κάπως το συγχροβισε με το micloud αλλά τα πήρα και στον υπολογιστή
Έκανα wipe all data) σβήνει τα πάντα)
Και αυτό μετά μόλις το άνοιξα και έβαλα τον κωδικό του mi στην εκκίνηση έκανε restore από το cloud και όλα μια χαρά τώρα με την μπαταρία από ότι βλέπω μέχρι στιγμής -
Πως συγχρονίζουμε το backup (τοπικά αντιγραφα) με το micloud? Πως έκανε το κινητό restore μόνο του μέσα από το λογαριασμό μου?
-
-
εβαλα την 5.8.20 στο Redmi 2 2gb (με wipe reset). μου φαινεται γινεται καλυτερη διαχειριση της μπαταριας αν κ εκανα πρωτη φορα καλιμπραρισμα. η cpu γεμιζει λιγοτερο απο πριν. με την 5.7.31 μου εφτανε 85% σχετικα γρηγορα ενω τωρα περιπου 55% αν ανοιξω τις ιδιες εφαρμογες. θερμαινεται λιγοτερο επισης. αυτα παρατηρησα σε 2 μερες χρησης.
(δεν υπαρχει το "επιλογη για προγραμματιστες" στις ρυθμισεις. ειναι φυσιολογικο ή εκανα κατι?)
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην Mikrokabouro ().
-
Ο/H Mikrokabouro έγραψε:
εβαλα την 5.8.20 στο Redmi 2 2gb (με wipe reset). μου φαινεται γινεται καλυτερη διαχειριση της μπαταριας αν κ εκανα πρωτη φορα καλιμπραρισμα. η cpu γεμιζει λιγοτερο απο πριν. με την 5.7.31 μου εφτανε 85% σχετικα γρηγορα ενω τωρα περιπου 55% αν ανοιξω τις ιδιες εφαρμογες. θερμαινεται λιγοτερο επισης. αυτα παρατηρησα σε 2 μερες χρησης.
(δεν υπαρχει το "επιλογη για προγραμματιστες" στις ρυθμισεις. ειναι φυσιολογικο ή εκανα κατι?)
Απλά πήγαινε στις πληροφορίες συσκευής (κάτω κάτω στις ρυθμίσεις) βρες την έκδοση MIUI και πάτα πάτα πάνω της σαν να μην υπάρχει αύριο! Πλάκα πάνω, καμιά 10ρια φορές είναι αρκετές!Μετά θα σου εμφανίσει τις επιλογές για προγραμματιστές ως συνήθως μέσα στις περισσότερες ρυθμίσεις!
-
Ο/H John Baron έγραψε:
Ο/H Mikrokabouro έγραψε:
Απλά πήγαινε στις πληροφορίες συσκευής (κάτω κάτω στις ρυθμίσεις) βρες την έκδοση MIUI και πάτα πάτα πάνω της σαν να μην υπάρχει αύριο! Πλάκα πάνω, καμιά 10ρια φορές είναι αρκετές!Μετά θα σου εμφανίσει τις επιλογές για προγραμματιστές ως συνήθως μέσα στις περισσότερες ρυθμίσεις!
το ειχα κανει στην πρωτη εγκατασταση της ρομ κ ξεχασα να το ξανακανωthx!!
-
Ο/H dimpet έγραψε:
Υπάρχει ένα μικρό σφάλμα στην μετάφραση στην 5.8.20. Στο άλμπουμ > πρόσωπο όταν θες να επιλέξεις άτομο από τα προτεινόμενα. Δεν εμφανίζει το όνομα του ατόμου ,εμφανίζεται %s;
Hongmi 1
Ναι και εμένα το κάνει αυτό, ελπίζω να διορθωθεί την επόμενη φορά -
Ο/H Mikrokabouro έγραψε:
Και εμένα τα ίδια βελτιώθηκε από το χάλι που ήταν αλλά και πάλι τελειώνει σχετικά γρήγορα... Ελπίζω στην επόμενη ρομ να βελτιώσει την απόδοση της μπαταρίας
Να κάνω δύο ερωτήσεις :
Α. Πως τερματίζει μια κλήση με το power button
B. Πατώντας το task kill μου εμφανιζε σαν σελίδα όχι σαν εικονίδιο εφαρμογής αυτό αλλάζει καπως? -
Ο/H iAmLiakos έγραψε:
Γενικα πολύ ευχαριστημένος. Δεν είχα κανένα πρόβλημα ή περίεργη συμπεριφορά. Μάλλον είμαι από τους τυχερους :p
Κάτι παίζει φίλε με το Mi3 που κι εμένα είναι τέλειο, η μπαταρία πολύ καλύτερη και το κινητό σφαίρα όπως τα λες. Δεν ξέρω για τις άλλες συσκευές αλλά στα Mi3 αυτή είναι μακράν η καλύτερη rom μέχρι σήμερα !! -
στο Mi3 μετά από calibration της μπαταρίας έστρωσε, σε 23ώρες με normal χρήση λίγο ομιλία και λίγο browsing κατανάλωσε 18% -20%
Πριν το calibration χρησιμοποίησα μια εφαρμογή από play store το battery waster από το 50% στο 1% έκανε 10λεπτά να πέσει και μετά στο 1% άντεξε αλλα 10 λεπτά μετά το φόρτισα σβηστό 100% το αποσύνδεσα από τον φορτιστή και μόλις το άναψα εκανα calibration
Τώρα η μπαταρια από το 100% πέφτει normal, πριν μέχρι το 92-90 έπεφτε σε 1-2 ώρες αναμονη και γενικά στην αναμονή κατανάλωνε πολύ μπαταρία χωρίς λόγο ενώ σε χρήση η κατανάλωση ήταν normal και λιγότερη με τη 5.8.20 σε σχέση με άλλες rom
EDIT: Για οποιον το δοκιμάσει δεν ξέρω αν αυτός ο τρόπος γρηγορης αποφόρτισης με το battery waster μέχρι να σβήσει είναι σωστός και ασφαλής πάντως δεν μου δημιούργησε κάποιο πρόβλημα
Η εφαρμογή ενεργοποιεί τα πάντα στη συσκευή cpu και gpu δουλεύουν στο full μαζί με ότι άλλο sensor έχει
10-11 μήνες που έχω την συσκευή 2 φορές μου έχει σβήσει από μπαταρία συνήθως το φορτίζω στο 40-30%
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 5 φοράs, τελευταία από τον/ην Deus164 ().
-
Ο/H Kalmichalis έγραψε:
Ο/H Mikrokabouro έγραψε:
Και εμένα τα ίδια βελτιώθηκε από το χάλι που ήταν αλλά και πάλι τελειώνει σχετικά γρήγορα... Ελπίζω στην επόμενη ρομ να βελτιώσει την απόδοση της μπαταρίας
Να κάνω δύο ερωτήσεις :
Α. Πως τερματίζει μια κλήση με το power button
B. Πατώντας το task kill μου εμφανιζε σαν σελίδα όχι σαν εικονίδιο εφαρμογής αυτό αλλάζει καπως?
Α. Settings -> Additional settings -> Accessibility -> Power Button ends call
B. Άνοιξε πάλι τις πρόσφατες εφαρμογές και κάνε pinch την οθόνη (zoom in or zoom out) και θα δεις οτι μπορείς να τις έχεις είτε σαν σελίδες είτε σαν εικονίδια.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα