[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
η 8.27 είναι η καλύτερη rom που είχα στο mi3 από θέμα μπαταρίας μετά και από το calibration που είχα κάνει με την 8.20
Δοκίμασα χθες την αντοχή σε βαριά χρήση και χρειάστηκαν πάνω από 13 ώρες για να φτάσει από 100 στο 1
μόνιμα ενεργοποιημένος συγχρονισμός wifi, data και gps
6+ώρες οθόνη
Download από playstore με data 1.5 GB εφαρμογές με install και delete
αναπαραγωγή 30 λέπτα video HD
σχεδον 2 ώρες ομιλία
backup από recovery το system 1/system2
ενα widget καιρου με update ανά 15 λετπά για 13 ωρες
Download και εφαρμογή πολλά από τα καινούρια themes
τώρα μετά μετά από 5 ώρες που το έβγαλα από τον φορτιστή με 15 λεππτα ομιλία και 10 λεπτά οθόνη είναι στο 99%, η διαχείριση της μπαταρίας τα σπάει με την 7
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 4 φοράs, τελευταία από τον/ην Deus164 ().
-
Ο/H sso έγραψε:
Μπορεί κάποιος φίλος με Redmi Note 3G να δει αν στις επαφές πατώντας κάποιο γράμμα πηγαίνει στο γράμμα που πατήσαμε; (πχ αν θέλουμε να βρούμε την επαφή Παπαδόπουλος πατάμε στο Αλφάβητο το Π και μας πάει στις επαφές που αρχίζουν από Π)
Σε μένα με την 5,8,27 δεν δουλεύει. Νομίζω και με την 5,8,20 δεν δούλευε!
Εμένα με πάει κανονικά και μου δείχνει όλα τα ονόματα από το γράμμα που πάτησα
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Gkontos10 έγραψε:
Παιδία σε ΜΙ2 πώς γυρνάω από τελευταία developer σε τελευταία stable v5??
Βοήθεια είναι επείγων...
Μόνο με ολικό wipe και από recovery
Sent from my MI 2S using Tapatalk -
Ο/H sothatz έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H sso έγραψε:
Μπορεί κάποιος φίλος με Redmi Note 3G να δει αν στις επαφές πατώντας κάποιο γράμμα πηγαίνει στο γράμμα που πατήσαμε; (πχ αν θέλουμε να βρούμε την επαφή Παπαδόπουλος πατάμε στο Αλφάβητο το Π και μας πάει στις επαφές που αρχίζουν από Π)
Μου δουλεύει κανονικά...
και σε μένα δεν δουλεύει!
Και σε εμενα δουλευει κανονικα. -
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H sso έγραψε:
Ο/H sso έγραψε:
Ο/H FreddyK έγραψε:
Εμένα δουλεύει κανονικά με την τελευταία ρομ.
Όποιο γράμμα και να πατήσω βγάζει για λίγο στο κέντρο της οθόνης το # σε ένα κύκλο και με πάει στο τέλος των επαφών!!!
Ο/H sothatz έγραψε:
και σε μένα δεν δουλεύει!
Ο/H trickle έγραψε:
και σε μένα, κάνεις την αλφάβητο να την κατεβάσεις στον τηλεφωνικό κατάλογο βγάζει το # και πάει στο τέλος
Προφανώς έχει γίνει εισαγωγή επαφών από το FaceBook και έχετε κάποιες επαφές στα ονόματα των οποίων υπάρχουν μη εκτυπώσιμοι χαρακτήρες.
Διαγράψτε όλες τις επαφές που έχουν ως όνομα e-mail πχ. giorgos@gmail.com και ονόματα που περιέχουν παράξενους χαρακτήρες - σύμβολα.
Σε μένα μάλλον έχει πάρει τις διευθύνσεις των e-mail από το gmail.
Γιατί όμως δεν υπήρχε πρόβλημα με την MIUI V6;
EDIT: Ξεκίνησα να διαγράφω επαφές που έχουν σαν όνομα το e-mail και μόλις διέγραψα μια επαφή το πρόβλημα διορθώθηκε.
Διέγραψα μόνο μια επαφή και έχω δεκάδες επαφές με τα e-mail τους!!!Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ο/H sso έγραψε:
Σε μένα μάλλον έχει πάρει τις διευθύνσεις των e-mail από το gmail.
Γιατί όμως δεν υπήρχε πρόβλημα με την MIUI V6;
EDIT: Ξεκίνησα να διαγράφω επαφές που έχουν σαν όνομα το e-mail και μόλις διέγραψα μια επαφή το πρόβλημα διορθώθηκε.
Διέγραψα μόνο μια επαφή και έχω δεκάδες επαφές με τα e-mail τους!!!
Με την διαγραφή της επαφής αναγκάστηκε να κάνει Re-index και σου διόρθωσε το πρόβλημα. -
-
καλησπερα ειμαι στην 5.5.8 dev αν παω στην 5.8.27 κανω κατι διαφορετικο η με τον απλο τροπο ευχαριστω
-
Ο/H giorgakisivan έγραψε:
καλησπερα ειμαι στην 5.5.8 dev αν παω στην 5.8.27 κανω κατι διαφορετικο η με τον απλο τροπο ευχαριστω
Είσαι αρκετές Version πίσω και ο καλύτερος τρόπος να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα είναι το Factory Defaults/Reset πριν από το Flash.
Παρ'όλα αυτά μπορείς να δοκιμάσεις τον απλό τρόπο (Flash πάνω από την Version που έχεις) και αν μετά διαπιστώσεις οποιοδήποτε πρόβλημα, κάνεις Factory Defaults/Reset και μετά πάλι FLash την 5.8.27 -
ευχαριστω πολυ θα το προσπαθησω
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα