καλημερα!!!!!
θα εχουμε σημερα και εμεις την 5.9.1 ???????
θα εχουμε σημερα και εμεις την 5.9.1 ???????
" Γεωπόνος”

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H annonnaki έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους, διάβασα πολύ καλά σχόλια μέχρι στιγμής για την 5.8.27 και σκέφτομαι να κάνω το βήμα από την stable 6,5,0.
Ερώτημα λοιπόν: από stable σε developer απαιτείται wipe-factory reset ή όχι. Αν πάρω back up εφαρμογές κλπ και τα φορτώσω μετά θα έχω θέμα;
Ευχαριστώ.
Ο/H John Baron έγραψε:
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Ο/H cyberguy έγραψε:
για το redmi note 2 γνωρίζουμε πότε θα βγει rom? μόλις το αγόρασα και δεν θέλω να αφήσω την default rom
Ούτε Global ακόμα δεν έχουν βγάλει οι Κινέζοι, οπότε υπομονή.. Ο Admin περιμένει να πάρω πρώτα το δικό μου και μετά θα την ετοιμάσει. Γι αυτό όποιος θέλει μου κάνει ένα SEND MONEY στο Paypal Balance για να το πάρω ASAP
To Capital Control μου μέσα........![]()
MIUI ROM for Redmi Note 2 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
1) Έχει Global Developer για το Redmi Note 2 οπότε κάποιο θέμα με τα compile θα υπήρχε και γιαυτό δεν έχουμε Ελληνική!
2) Ακόμη βρε δε μπορείς να περάσεις χρήματα στο paypal balance?![]()
Ο/H giannisag έγραψε:
factory reset+wipe-dalvik cache οποσδηποτε!!!
η 5.8.27 πολλη καλη μπαταρια εχει!!!
οσο αφορα το backup δεν εχεις θεμα.
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
ευτυχώς που τους ρωτησα αν ισχύει το stoxk και η φίλη μου η Linda μου απάντησε No Dear is presale"" μωρή καρακαϊδόνα τότε γιατί το έχετε στη σελίδα σας σαν stock? Sorry mistake Dear. Την χαιρέτησα "Ελληνικά" και της το έκλεισα.
Ο/H Kalmichalis έγραψε:
η νεα ρομ 5,9,1 εχει καμια βελτίωση ??? την εχει βαλει κανενας? ή την εβγαλαν "ετσι" μιας και εχουν ρεπο ??