[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H Kalmichalis έγραψε:
Ο/H gkalen έγραψε:
Διαβάζω για battery calibration.
Θα σας πω κι έναν manual τρόπο για battery calibration.
Πρέπει να ξέρετε επισης ότι αν κάνετε συχνά battery calibration δεν είναι καθόλου καλό για την μπαταρία.
Manual battery calibration
Πρέπει να είστε root.
Φορτίζουμε το τηλ.. στο 100% και τ'αφηνουμε για 20-30 λεπτά ακόμα.
Ανοίγουμε τον root explorer ή οποίο file manager με πρόσβαση στο συστημα και πάμε στο data/system/ και σβήνουμε το αρχείο "batterystats.bin" .
Κάνουμε reboot το τηλ.. και περιμένουμε για λίγο μέχρι να γράψει πάλι ότι φορτιστηκε 100%.
Ξεσυνδεουμε από τη πρίζα το τηλ.. και είμαστε ΟΚ.
Μετά από 3-4 μήνες πάλι calibration.
Αυτό ήταν , battery calibration manually χωρίς έξτρα εφαρμογη ( οι εφαρμογές κάνουν ακριβώς αυτό που περιεγραψα , σβήνουν το "batterystats.bin" ).
Στάλθηκε από το Lenovo A328 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θέλεις άλλον file manager που να έχει πρόσβαση root όπως Total Commander, Es file explorer, Root browser κλπ.
Έκανα battery calibration manually για πειραματιστώ. Θέλω να ρωτήσω όταν κάνουμε reboot με το που ανοίγει το κινητό μου κατευθείαν γράφει battery 100% σημαίνει ότι έγινε σωστά ή κανονικά έπρεπε να περάσουν κάποια δεύτερα? -
Μια ερώτηση. Έχετε στο σαιτ για το redmi note 2 δυο διαφορετικες ρομ. Μια την GTV και μια τη multi. Η ερώτησή μου είναι, και τις 2 τις επεξεργάζεστε εσείς, ή η multi είναι από το αγγλικό σαιτ;
-
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H dnomikos έγραψε:
Έκανα και εγω search με ES File Explorer, με Root Browser και με Root Explorer, αλλά δεν το βρήκα το "batterystats.bin" στη συσκευή μου...
Μολις το βρηκα....Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
-
Καλημερα εχω ενα MI NOTE PRO και προσπαθω να κανω εγκατασταση την ελληνικη ρομ αλλα μου γραφει οτι
verification signature failed το τηλ φοραει την τελευταια ρομ της XIAOMI σας παρακαλω μπορειτε να μου πειτε που κανω λαθος? -
Ο/H milkoglou έγραψε:
Καλημερα εχω ενα MI NOTE PRO και προσπαθω να κανω εγκατασταση την ελληνικη ρομ αλλα μου γραφει οτι
verification signature failed το τηλ φοραει την τελευταια ρομ της XIAOMI σας παρακαλω μπορειτε να μου πειτε που κανω λαθος?
Διάβασε (και αν χρειαστεί γράψε) εδώ: Flash την Ελληνική ROM στο Mi-Note Pro -
Ο/H aleksgiab έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H dnomikos έγραψε:
Έκανα και εγω search με ES File Explorer, με Root Browser και με Root Explorer, αλλά δεν το βρήκα το "batterystats.bin" στη συσκευή μου...
Μολις το βρηκα....
ποιο batterystats.bin σβηνουμε δηλαδη?????????
βλεπω οτι εχει κανα 2-3 stats γιαυτο ρωταω........
" Γεωπόνος”
-
-
-
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα