Διαφήμιση

[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• ROM
  • Ο/H kostpap έγραψε:

Υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσω την ROM που έχετε φτιάξει και να επαναφέρω τις ρυθμίσεις και τις εγκατεστημένες εφαρμογές της προηγούμενης ROM ή πρέπει να το ρυθμίσω και να εγκαταστήσω τις εφαρμογές ξανά από την αρχή;
    Ευχαριστώ.

Οι Rom για τις Hongmi συσκευές είναι βασισμένες στην stable έκδοση της επίσημης rom γιατί δεν υπάρχει ακόμη developer edition.
    Έτσι λοιπόν αν την εγκαταστάσεις θα χάσεις το ROOT που έχεις τώρα και το TWRP Recovery.
    Όλα όσα έχεις εγκαταστάσεις δεν θα χαθούν, αλλά όμως δεν θα μπορείς να πάρεις κανένα backup που έγινε με το παλιό recovery, παρά μόνο αν το ξανά περάσεις.
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H kostpap έγραψε:

Υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσω την ROM που έχετε φτιάξει και να επαναφέρω τις ρυθμίσεις και τις εγκατεστημένες εφαρμογές της προηγούμενης ROM ή πρέπει να το ρυθμίσω και να εγκαταστήσω τις εφαρμογές ξανά από την αρχή;
    Ευχαριστώ.

Οι Rom για τις Hongmi συσκευές είναι βασισμένες στην stable έκδοση της επίσημης rom γιατί δεν υπάρχει ακόμη developer edition.
    Έτσι λοιπόν αν την εγκαταστάσεις θα χάσεις το ROOT που έχεις τώρα και το TWRP Recovery.
    Όλα όσα έχεις εγκαταστάσεις δεν θα χαθούν, αλλά όμως δεν θα μπορείς να πάρεις κανένα backup που έγινε με το παλιό recovery, παρά μόνο αν το ξανά περάσεις.

Να σας πω τι έκανα.
    Πήρα ένα πλήρη Backup της ROM που έχω με το TWRP Recovery (επέλεξα όλες τις διαθέσιμες επιλογές).
    Μετά έκανα install τη ROM 1.0 που κατέβασα από το site πάλι μέσω του TWRP Recovery.
    Είδα ότι όλες οι εφαρμογές μου και οι ρυθμίσεις είχαν χαθεί οπότε έκανα επανεκκίνηση πατώντας το Vol - και και ξαναμπήκα στο TWRP Recovery.
    Έκανα Restore την παλιά μου ROM οπότε το τηλέφωνο ξεκίνησε κανονικά όπως πριν εγκαταστήσω την ROM που κατέβασα από το site σας.

Εκείνο που δεν ξέρω είναι εάν μπορώ να αλλάζω ROM κρατώντας τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις μου γιατί εάν είναι σε κάθε αλλαγή να χρειάζομαι μία ώρα τουλάχιστον για να φέρω το τηλέφωνο στα μέτρα μου είναι σπαστικό.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο κορμός των rom είναι βασισμένος στο Mi3 ,και όλες οι άλλες συσκευές χρειάζονται μερικά πρόσθετα αρχεία μετάφρασης τα οποία θα γίνουν σε δεύτερο χρόνο για να έχουν και αυτές τέλειες μεταφράσεις χωρίς κενά.
    Στην παρούσα χρονική στιγμή το Mi3 θα έχει κάποιο πλεονέκτημα έναντι των άλλων συσκευών, αλλά όχι για πολλή ακόμη.

Κινδυνεύοντας να γίνω κουραστικός, μήπως θα μπορούσατε να διευκρινίσετε τη δήλωση "..........αλλά όχι για πολλή ακόμη" ως προς το πότε (εκτιμώμενος φυσικά χρόνος) δηλαδή, θα έχουμε και οι λοιποί κάτοχοι (Mi2S & Hongmi) μια πλήρη μετάφραση;
    "Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.)
  • Ο/H kok8 έγραψε:

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο κορμός των rom είναι βασισμένος στο Mi3 ,και όλες οι άλλες συσκευές χρειάζονται μερικά πρόσθετα αρχεία μετάφρασης τα οποία θα γίνουν σε δεύτερο χρόνο για να έχουν και αυτές τέλειες μεταφράσεις χωρίς κενά.
    Στην παρούσα χρονική στιγμή το Mi3 θα έχει κάποιο πλεονέκτημα έναντι των άλλων συσκευών, αλλά όχι για πολλή ακόμη.

Κινδυνεύοντας να γίνω κουραστικός, μήπως θα μπορούσατε να διευκρινίσετε τη δήλωση "..........αλλά όχι για πολλή ακόμη" ως προς το πότε (εκτιμώμενος φυσικά χρόνος) δηλαδή, θα έχουμε και οι λοιποί κάτοχοι (Mi2S & Hongmi) μια πλήρη μετάφραση;

Πάνω σε αυτές εργαζόμαστε από σή,ερα...
    Πιστεύω μέχρι Παρασκευή - Σάββατο να είναι έτοιμα ΟΛΑ !
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • :thumbsup: RESPECT :thumbup:

Μακάρι να μπορούσα να σας βοηθούσα......................... :|
    "Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.)
  • Διαφήμιση
  • Ο/H cy67 έγραψε:

Τελικα την κατέβασα μετον υπολογιστή σε τέσσερα λεπτά με 12 mb ταχύτητα. Την έτρεχα και παρατηρώ οτι στη οθόνη κλειδώματος εκεί που εμφανίζεται ημερομηνία μεταξύ των αριθμων βγαζει ενα κινέζικο γραμμα.

To θέμα με τα κινεζικά γράμματα λύθηκε ψ

Ο/H cy67 έγραψε:

Επισης στ πλοηγο η λεξη συνδεσμοι δεν εφανιζεται ολόκληρη. Ηφραση γρήγοροι συνδεσμοι δεν ειναι ισορροπιμενη στον χωρο. Το γράμμα ς στη λεξη σελιδοδείκτες πεφτει στη κάτω γραμμη και το μισό ειναι "κομμένο "

αυτα στο πλοηγό παραμένουν.

μπραβοστη ομάδα
  • Ο/H DimitrisTS έγραψε:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους κόπιασαν για αυτό το αποτέλεσμα.

Μόλις flashara. Μία μόνο παρατήρηση. Σε Mi2s οι ημερομηνίες στο ημερολόγιο και στην οθόνη κλειδώματος είναι στα αγγλικά.

Και μήπως γίνεται στον περιηγητή, στην αρχική οθόνη με τους "γρήγορους συνδέσμους" το πεδίο αναζήτησης να αφορά το google και όχι το baidu? Δυστυχώς και να επιλέξει κάποιος google στις ρυθμίσεις για την αναζήτηση, το συγκεκριμένο πεδίο παραμένει baidu.

Πατάς φίλε μου πάνω στο σηματάκι του Baidu και βγαίνει μια λίστα με μηχανές αναζήτησης και διαλέγεις όποια θες.
  • Πολλά είναι θέμα της ROM και όχι δικά μας. Όπως πχ διάβασα πιο πάνω για το Calendar ότι εμφανίζει μόνο 2 γράμματα. Αυτό είναι γιατί άλλαξε το application δεν είναι δικό μας θέμα. Τώρα για το browser και ότι άλλο έχετε να αναφέρεται. Επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα να ξέρουμε πως εμφανίζεται στην κάθε συσκευή, αν μπορείτε ένα screenshot θα βοηθούσε πολύ. Όσο για το ποια συσκευή υποστηρίζεται "καλύτερα", είναι απλά λόγω του ότι ο Admin έχει το Mi3 και εκεί τρέχει την ROM δοκιμαστικά. Δεν είναι θέμα επιλογής... Αναγκαίο "κακό" :P
  • Ο admin φταίει για όλα..χαχαχαχα :P
    Μια εικόνα = χίλιες λέξεις. Ενα screenshot μπορεί να βοηθήσει απίστευτα!
  • Διαφήμιση
  • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Καλησπέρα.Νέος στο φορουμ και πρώτο ποστ.
    Έχω το Red Rice (Hongmi),πριν είχα την stable 13 multilang rom απο εδώ μαζί μεTWRP recovery και το stable root απο το αγγλικό site,σήμερα έβαλα την νέα rom.
    Απλά αναφέρω οτι δεν έχασα το TWRP,παρέμεινε και το root.

Στην οθόνη κλειδώματος δεν εμφανίστηκε κανένας κινέζικος χαρακτήρας και στον πλοηγό δεν έχω το πρόβλημα που αναφέρεις ο cy67.

Φλάσαρα μέσω twrp,κάνω wipe,restart,μπαίνω στο λειτουργικό,restart σε twrp,factory reset και μετά κανονική χρήση.

Μπράβο στη δουλεία που κάνατε με τις ROM. :thumbsup: