Διαφήμιση

[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• ROM
  • Ο/H bandit650 έγραψε:

εβαλα τη νεα ρομ τη 3 . πολυ καλη και χωρις προβλημα στο touch. επιτελους σωστα ελληνικα!!! μπραβο σε οσους κοπιασαν για το αποτελεσμα.

τι σκορ σας βγαζει στο antutu? σε μενα πρωτη μετρηση μετα απο τη εγκατασταση εδειξε 14091 και σε δευτερη μετα απο επανεκινηση 15057.
    η πλακα ειναι πως ειμαι κατω απο το redmi :lol: :lol:

πριν έβγαζε 15015 & τώρα με την 3.0 βγάζει 16372. Δεν ξέρω όμως αν όντως έχει ουσιαστική διαφορά σε κάτι
  • Απο το φμπ δεν μπορείς να δεις βίντεο στο youtube. Το είχε αναφέρει ακόμα ένας... Το έχει παρατηρήσει κανεις;(για mi3)
  • Διαφήμιση
  • Ο/H mrvaggos έγραψε:

Απο το φμπ δεν μπορείς να δεις βίντεο στο youtube. Το είχε αναφέρει ακόμα ένας... Το έχει παρατηρήσει κανεις;(για mi3)

να χρειάζεται flash player για kit kat ? , browser που να υποστηρίζει flash...? , να απαντήσει κάποιος άλλος ?
    ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Ο/H delliosg έγραψε:

Παιδιά απο multi Stable 5 σε Hongmi γιατι δεν μου κάνει ούτε update σύμφωνα με τις παραπάνω οδηγίες ούτε intall zip απο CWM.

Tι κάνω λάθος;;;
    Κανεις κάποια λύση
  • Αφού πρώτα συγχαρώ και ευχαριστήσω όσους έχουν ασχοληθεί και ασχολούνται ακόμα με τα Ελληνικά του Miui, θέλω να πω και το δικό μου πρόβλημα. Στο δικό μου ρύζι (original) από την αρχή που το πήρα είχα πρόβλημα στο να εγκαταστήσω οποιαδήποτε v5 multi rom με οποιοδήποτε recovery. Η μόνες που δούλεψαν ήταν η Οfficial v5 ΟΤΑ χωρίς root και μια αγγλική/γερμανική με root την οποία έχω μέχρι τώρα (Foto1). Η συσκευή δουλεύει μια χαρά αλλά θέλω να εγκαταστήσω μια σωστή Ελληνική/Αγγλική. Σήμερα που προσπάθησα να βάλω την GTV 3.1 έχω τα ίδια προβλήματα (Foto2 & Foto3). Κάθε βοήθεια δεκτή.
    Images
    • Foto1.png

97,07 kB, 720×1.280, viewed 148 times
    • Foto2.JPG

210,2 kB, 640×480, viewed 149 times
    • Foto3.JPG

184,54 kB, 640×480, viewed 143 times
  • Status 7 έχεις πρέπει να ανοίξεις τη ρομ και να σβήσεις ένα στρίγκ μέσα. Δεν είναι δύσκολο, ψάξε status 7 και θα το βρεις. Σε κανένα μισάωρο θα μπορέσω να σου στείλω εγώ τη διαδικασία αλλά είμαι σίγουρος πως θα το βρεις.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ψάξε να δείς μήπως είναι και θέμα Firewall, και κάνε την εντελώς Trusted την εφαρμογή του e-mail μήπως και την μπλοκάρει τίποτα.
    Εμένα μία φορά μου έκανε κάτι παλαβά timeouts στα logins και τελικά ήταν θέμα Kaspersky Firewall.

Δοκιμή σε Ελληνικά και Αγγλικά.το ίδιο,δεν μπορώ να περάσω λογαριασμούς mail εκτός απο gmail και αυτό όχι πάντα.
    Factore reset απο τις ρυθμίσεις και το TWRP καμία αλλαγή.
    Έκανα ότι μπορούσα απο firewall και δικαιώματα τις εφαρμογής,τα ίδια.
    Πάω να περάσω την email.apk σελίδα 17 του θέματος και στην εγκατάσταση μου βγάζει failed.
    2 έξτρα περάσματα της rom με διαφορετικά βήματα,τα ίδια.

Έχει βάλει κανείς στην 3.1 πάνω απο ένα mail λογαριασμό στο ρυζάκι που να μην είναι gmail?
  • Ο/H delliosg έγραψε:

Παιδιά απο multi Stable 5 σε Hongmi γιατι δεν μου κάνει ούτε update σύμφωνα με τις παραπάνω οδηγίες ούτε intall zip απο CWM.

Tι κάνω λάθος;;;

Ο/H VangX έγραψε:

Αφού πρώτα συγχαρώ και ευχαριστήσω όσους έχουν ασχοληθεί και ασχολούνται ακόμα με τα Ελληνικά του Miui, θέλω να πω και το δικό μου πρόβλημα. Στο δικό μου ρύζι (original) από την αρχή που το πήρα είχα πρόβλημα στο να εγκαταστήσω οποιαδήποτε v5 multi rom με οποιοδήποτε recovery. Η μόνες που δούλεψαν ήταν η Οfficial v5 ΟΤΑ χωρίς root και μια αγγλική/γερμανική με root την οποία έχω μέχρι τώρα (Foto1). Η συσκευή δουλεύει μια χαρά αλλά θέλω να εγκαταστήσω μια σωστή Ελληνική/Αγγλική. Σήμερα που προσπάθησα να βάλω την GTV 3.1 έχω τα ίδια προβλήματα (Foto2 & Foto3). Κάθε βοήθεια δεκτή.

Λοιπόν παλικάρια, με τα προβλήματα στο Flash.
    Τα asserts έχουν μπεί για λόγους ασφαλείας για να μην μπορεί κάποιος να flashάρει κατά λάθος ROM που δεν είναι συμβατή με την συσκευή του.
    Βέβαια καμμιά φορά επειδή υπάρχουν διάφορες ROM που αλλάζουν τα Signatures στης συσκευής στο buildprop.ro, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην περνάει η συσκευή από τον έλεγχο που τις γίνεται.

Για να μην μπλέξετε με editors του χαλάσετε το assign της ROM θα σας ανεβάσω μία ROM ίδια με την τρέχουσα χωρίς τους ελέγχους.
    Αρκεί να είστε βέβαιοι ότι έχετε την HongMi - REDMI - RedRice WCDMA συσκευή....
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Ο/H efkolo έγραψε:

Status 7 έχεις πρέπει να ανοίξεις τη ρομ και να σβήσεις ένα στρίγκ μέσα. Δεν είναι δύσκολο, ψάξε status 7 και θα το βρεις. Σε κανένα μισάωρο θα μπορέσω να σου στείλω εγώ τη διαδικασία αλλά είμαι σίγουρος πως θα το βρεις.

Βρήκα οδηγίες για το updater-script διέγραψα το assert έκανα ξανά zip αλλά δεν κατάφερα τελικά τίποτα
    Και Signature Check: Disabled
    Και Scripts asserts : Disabled
    Foto4
    Images
    • Foto4.JPG

212,17 kB, 640×480, viewed 110 times
  • Ισως να έχει να κάνει τότε με το CWM recovery που έχεις βάλει.
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Διαφήμιση
  • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H delliosg έγραψε:

Tι κάνω λάθος;;;

Ο/H VangX έγραψε:

Αφού πρώτα συγχαρώ και ευχαριστήσω όσους έχουν ασχοληθεί και ασχολούνται ακόμα με τα Ελληνικά του Miui, θέλω να πω και το δικό μου πρόβλημα. Στο δικό μου ρύζι (original) από την αρχή που το πήρα είχα πρόβλημα στο να εγκαταστήσω οποιαδήποτε v5 multi rom με οποιοδήποτε recovery. Η μόνες που δούλεψαν ήταν η Οfficial v5 ΟΤΑ χωρίς root και μια αγγλική/γερμανική με root την οποία έχω μέχρι τώρα (Foto1). Η συσκευή δουλεύει μια χαρά αλλά θέλω να εγκαταστήσω μια σωστή Ελληνική/Αγγλική. Σήμερα που προσπάθησα να βάλω την GTV 3.1 έχω τα ίδια προβλήματα (Foto2 & Foto3). Κάθε βοήθεια δεκτή.

Λοιπόν παλικάρια, με τα προβλήματα στο Flash.
    Τα asserts έχουν μπεί για λόγους ασφαλείας για να μην μπορεί κάποιος να flashάρει κατά λάθος ROM που δεν είναι συμβατή με την συσκευή του.
    Βέβαια καμμιά φορά επειδή υπάρχουν διάφορες ROM που αλλάζουν τα Signatures στης συσκευής στο buildprop.ro, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην περνάει η συσκευή από τον έλεγχο που τις γίνεται.

Για να μην μπλέξετε με editors του χαλάσετε το assign της ROM θα σας ανεβάσω μία ROM ίδια με την τρέχουσα χωρίς τους ελέγχους.
    Αρκεί να είστε βέβαιοι ότι έχετε την HongMi - REDMI - RedRice WCDMA συσκευή....

Admin δεν έχω λόγια για την αμεσότατη απάντηση. Αναμένουμε την rom και θα έχεις ενημέρωση για τα αποτελέσματα.