[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Καλημέρα σε όλους .
Στο Redmi 1S Qualcomm μπορώ να περάσω αυτή τη ROM xiaomi-miui-hellas_GTV-3.1a-4.2.2_HM2013023_JHBCNBA13.0.zip (ROOTED + TWRP recovery) ?
Ευχαριστώ -
A, δεν το ηξερα. Ευχαριστω. ΑναμενουμεΌποιος ασχολείται με το στοίχημα , μπορεί να μπεί στην παρέα που δημιουργήσαμε για μας τα "αρρωστάκια"
Captain Book | Ας τζογάρουμε! Προγνωστικά για το στοίχημα και όχι μόνο. Άρθρα , σχόλια και live συζήτηση. -
Ο/H nikargou έγραψε:
Καλημέρα σε όλους .
Στο Redmi 1S Qualcomm μπορώ να περάσω αυτή τη ROM xiaomi-miui-hellas_GTV-3.1a-4.2.2_HM2013023_JHBCNBA13.0.zip (ROOTED + TWRP recovery) ?
Ευχαριστώ
ΟΧΙ !!!!
Δεν έχει καμμία σχέση με το hongmi to Redmi 1S.
Δεν έχουμε ετοιμάσει ακόμη Ελληνική ROM για το Redmi 1S
-
Kαι κατι αλλο miui_art απο τοτε που εβαλα 4.4.2. η μπαταρια μου φαινεται κραταει τουλαχιστον 30% λιγοτερο. Σχετιζεται με την rom αυτο ή ειναι η φθορα του χρονου? Το χει παρατηρησει και κανασ αλλο αυτο?Όποιος ασχολείται με το στοίχημα , μπορεί να μπεί στην παρέα που δημιουργήσαμε για μας τα "αρρωστάκια"
Captain Book | Ας τζογάρουμε! Προγνωστικά για το στοίχημα και όχι μόνο. Άρθρα , σχόλια και live συζήτηση. -
λοιπόν! έβαλα & την 3.5.
Όλα καλά, όλα ανθηρά!
Αναρωτιέμαι όμως γιατί μόνο 2 downloads σε πέντε ώρες;
Λες να κοιμούνται τα παιδάκια;
Ή ξέρουν κάτι που εγώ δεν ξέρω;(!)
Διόρθωση: 5 τα downloads
Παρεπιπτόντως αρχηγέ ακόμη περιμένω το μετάλλιο απ' το facebook!!!
Που να προλάβεις θα μου πεις. Σωστό κι αυτό.
τι να πω;
δεν παίζεσαι!
κοιμάσαι ποτέ ή είσαι παραπάνω από ένα πρόσωπο;Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην sothatz ().
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H nikargou έγραψε:
Καλημέρα σε όλους .
Ευχαριστώ
ΟΧΙ !!!!
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Επομένως αν το παραγγείλω είναι καλύτερο να είναι με την εργοστασιακή ROM και γλώσσες Αγγλικά κ Κινέζικα έως ότου κυκλοφορήσει κάποια επίσημη multi -
καλημερα παιδια
τρεχω την εκδοση miuiandroid multi cancro 4.5.9 kk
σημερα βγηκε το update προσπαθησα να το κανω
αλλα πηγεναι μεχρι τα 200mb απο τα 430 mb περιπου
προηγουμενως ειχα αυτη xiaomi-miui-hellas_GTV-3.1-4.4.2-Greek_cancro_4.5.9
και για τον ιδιο λογο αλαξα και εχω την τωρινη
μηπως γνωριζει καποιος γιατι συναιβει αυτο?
αξιζει να ξαναδοκιμασω?, αλλα παιρνει πολυ ωρα -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H nikargou έγραψε:
Καλημέρα σε όλους .
Ευχαριστώ
ΟΧΙ !!!!
Δηλαδή σε αυτή τη συσκευή δεν περνάει?
Wholesale Original XiaoMi HongMi Red Rice 1S Dual Sim WCDMA Snapdragon msm8228 1.6GHz 1G+8G SmartPhone With 4.7Inch Screen free shippingΗ MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Παιδιά που είναι η 3.5 για download;;;
-
-
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H nikargou έγραψε:
Καλημέρα σε όλους .
Ευχαριστώ
ΟΧΙ !!!!
Δηλαδή σε αυτή τη συσκευή δεν περνάει?
Wholesale Original XiaoMi HongMi Red Rice 1S Dual Sim WCDMA Snapdragon msm8228 1.6GHz 1G+8G SmartPhone With 4.7Inch Screen free shipping
OXI βρε παιδιά. Είναι δυνατόν να βάλουμε μία ROM που είναι για MTK σε συσκευή που φοράει Snapdragon ?
Θα γίνει ένα ωραίο ΒΡΙΚ και μετά άντε να συνεφέρουμε την συσκευή....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα