δεν θα έχεις πρόβλημα.
κάνω τα πάντα με το ρύζι, από διάβασμα, τηλέφωνο, ταινίες, τραγούδια κι ότι άλλο.
ποτέ δεν έβγαλε μήνυμα ότι δεν έχει ραμ.
επίσης απ' ότι παρατήρησα μένουν πάντα το λιγότερο 200ΜΒ ελεύθερα.
άρα με το snapdragon θα έχεις πιστεύω & καλύτερη διαχείριση μνήμης.
πολύ καλή δουλειά κάνεις το clean up επειδή απελευθερώνει μνήμη.
γενικά το κινητό πετάει με mt6589 άρα....
βέβαια εγώ θα σκεφτόμουν & το redmi note διότι οι ίντσες είναι όπως & τα άλογα στα αυτ/τα, ποτέ δεν είναι αρκετές ή αλλιώς
όσες περισσότερες τόσο καλύτερα!
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην sothatz ().
Το σκεφτόμουν και για Redmi Note αλλά με φοβίζει η οθόνη των 5,5 inches, πιστεύω μετά η συσκευή χάνει την ιδιότητα της φορητότητας και της ευχρηστίας. Στο Red Rice κείμενα διαβάζεις σχετικά άνετα ή σε κουράζει αυτή η διαδικασία? Βασικά με ενδιαφέρει να διαβάζω άρθρα και κάποια κείμενα pdf για τη δουλεία μου.
εγώ δεν παιρνω το ΜΙ3 επειδή ειναι μεγαλο σε σχεση με το ρυζι αλλα και επειδη η εισοδος φόρτησης δεν ειναι στο κέντρο αλλα αν θελεις ωα διαβαζεις κειμενα δες το για οθόνη πάνω απο 4.7
Το σκεφτόμουν και για Redmi Note αλλά με φοβίζει η οθόνη των 5,5 inches, πιστεύω μετά η συσκευή χάνει την ιδιότητα της φορητότητας και της ευχρηστίας. Στο Red Rice κείμενα διαβάζεις σχετικά άνετα ή σε κουράζει αυτή η διαδικασία? Βασικά με ενδιαφέρει να διαβάζω άρθρα και κάποια κείμενα pdf για τη δουλεία μου.
πήρα το ρύζι τον Γενάρη & πριν 1 μήνα επειδή ήταν ευκαιρία το Note3 που είναι 5,5'. Έχω για όλα τ' άλλα το ρύζι & για διάβασμα το Note! Να σκεφθείς ότι παρόπλισα & την ταμπλέτα που είχα λόγω Νοτ3!
Πολύ βολικό.
Όχι ότι δεν μπορείς να διαβάζεις στο ρύζι αλλά η παραπάνω ίντσα κάνει την διαφορά.
Μέσα σε 1-2 μέρες συνηθίζεις τόσο το μέγεθος όσο & το βάρος. Αν το θες & για διάβασμα, όπως λες, καλύτερο το Redmi Note. Νομίζω ότι οι 5.5' είναι μέγεθος που ακόμη μπορεί να το διαχειριστεί κάποιος. Δεν βρήκα πρόβλημα μεταφοράς. Κι αν το Redmi Note έχει θήκη παρόμοια με το Νοτ3 (δηλαδή με διάφανο καπάκι) τότε είναι πολύ λειτουργικό.
Είμαι μικρότερος απλώς θέλω να βλέπω τα mail μου σχετικά εύκολα και γενικά η πλοήγηση στο διαδίκτυο να είναι ευχάριστη και όχι μετά από 10 λεπτά να έχεις πρόβλημα με τα μάτια σου.
Τελικά αποφάσισα να το αποκτήσω το Red Rice 1S. Ποια μεταφορική να επιλέξω? Αυτή χωρίς χρέωση ή την EMS? Δε βιάζομαι να το μου έρθει απλώς δε θέλω να περάσει έλεγχο από το τελωνείο.