Καλησπέρα και καλές γιορτές, έχω τεράστιο πρόβλημα, έχω το poco x3 pro 256/8 με την 12.5.4 stock και μου διακόπτεται συνέχεια το σήμα και το 4G, πριν κάνω update δεν είχα τέτοια προβλήματα, άκουσα ότι με την 12.5.7 λύνονται αυτά τα θέματα, μπορείτε να μου πείτε πως μπορω να κάνω το update χειροκίνητα και πως να λύσω αυτό το πρόβλημα με τα update που μου δυαλισαν το κινητό γιατί χρειάζομαι το ίντερνετ 24/7 λόγω δουλειάς και μου δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα αυτό. Ας μου εξηγήσει κάποιος αν έχει τη καλοσύνη τη διαδικασία να κάνω αυτό το update χωρίς να περιμένω γιατί δε ξέρω τίποτα με αυτά έχω να ασχοληθώ κάτι χρόνια. Ευχαριστω.
Poco x3 pro manual update
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Για να πας πίσω και να κάνεις downgrade θέλει ξεκλείδωτο bootloader.
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019) -
Κατεβάζει από εδώ ---> detail?device=1900392
Την ρομ που είναι για την συσκευή σου....αντιγράφεις το αρχείο zip στο κινητό...επιλέγεις χειροκίνητη εγκατάσταση
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το miflash pro...από mi assistanse και recovery mode ---> Πως θα κάνουμε εγκατάσταση με το MIFLASHPRO TOOL recovery & fastboot rom -
Προτιμώ τον πρώτο τρόπο επειδή είναι πιο απλός, από κει και έπειτα εφόσον κάνω χειροκίνητα εγκατάσταση πρέπει να επιλέξω τη global? Και μετά από την εγκατάσταση χάνω κάποια εγγύηση για τη συσκευή, θα μπορώ να έχω αυτόματα update κανονικά όπως πριν? Ευχαριστώ
-
Problem fixed πείραξα αυτή τη ρύθμιση που είναι λίγο πιο εξειδικευμένη σε LTE ONLY αλλά στο συγκεκριμένο setting και όχι από "κάρτες sim & κινητά δίκτυα" στα κλασικά settings και έχω διπλάσια ταχύτητα χωρις κανένα disconection μεταμoρφωθηκε το κινητό. Πάει μπάλα τώρα και με 12.5.4 και με σφαίρα 4G!
Πιθανών ήταν κάποιο bug του update με αποτέλεσμα να χαμηλώνει το σήμα και σου γύριζε μόνο του σε 3G, ελπίζω να διορθώσει αυτά η xiaomi με κάποιο μελλοντικό update. -
Ποια ρομ έχεις εσύ ? Μπορείς να βάλεις μία φώτο ?
-
Δεν εχω πειράξει κάτι απλά update όπως αγόρασα το κινητό.
-
Τίποτα τζίφος τώρα μου μπλόκαρε τις κλήσεις δεν υπάρχει μια ρυθμηση GSM-LTE έχει σοβαρό πρόβλημα ή συσκευή δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να απενεργοποιώ τελείως το 3G (WCDMA)?
Ακριβώς το ίδιο θέμα έχει και η γυναίκα μου και ας έχει 12.5.7 επιπλέον σε εμένα κόβεται το Internet τελείως όταν μιλάω στο τηλ αλλά στη γυναίκα μου όχι, από ότι κατάλαβα ειναι πρόβλημα της συγκεκριμένης συσκευής και του software και δυστυχώς κάνεις δεν γνωρίζει στο κόσμο πως μπορεί να διορθωθεί.
&ved=2ahUKEwi38-qU9vf0AhU5Q_EDHebUAksQjjh6BAhKEAE&usg=AOvVaw0JyyytlNfnpcq1e-sbYvhf -
Βάλε φώτο που να φαίνονται και τα γράμματα της ρομ...
-
Έχω αγανακτήσει με το 4G συνέχεια με πετάει στο Ε και Η+ και όταν ενεργοποιώ LTE ONLY δεν δουλεύει ο δέκτης για κλήσεις και η γυναίκα μου το ίδιο ακριβώς θέμα έχει και ας έχει 12.5.7 το τηλ έγινε άχρηστο με τα update, είμαι σε γειτονιά με φουλ διαθεσιμότητα 4G σήμα καμπάνα με ότι smartphone και να δοκιμάσεις εκτός από poco φυσικά... οποίος μου βρει λύση κερνάω καφέ
-
Η ρομ που έχεις είναι η global EU (EEA) οπότε πρέπει να κατεβάσεις την αντίστοιχη από το link που έβαλα...μετά ίσως θα ήταν καλό να κάνεις και ένα factory reset.
Επίσης δες και την sim, εάν είναι παλιά ή/και κομμένη με το χέρι μπορεί να δημιουργεί προβλήματα σαν αυτά που αναφέρεις... -
H rom που έστειλες η έκδοση ΕΕΑ ήταν η 12.5.4, μόνο η global ήταν 12.5.7, επίσης μπορώ να κάνω hard reset με κάποιο τρόπο μεσω fastboot?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0