Διαφήμιση

Πού βρίσκεται αυτο το μενού - Ξεκινάνε εφαρμογές και ας μην είναι στο Autos start

• Πού βρίσκεται αυτο το μενού - Ξεκινάνε εφαρμογές και ας μην είναι στο Autos start

Είδα ότι κάποιες εφαρμογές ξεκινάνε ακόμα και ας είναι το Autos start ( αυτόματη έναρξη ) απενεργοποιημένο, χωρίς να έχω ανοίξει τις εφαρμογές αυτές και χωρίς να φαίνονται στις πρόσφατες εφαρμογές.

Εχθές σκαλίζοντας το τηλέφωνο και τις ρυθμίσεις για να λύσω αυτό το πρόβλημα βρέθηκα σε ένα μενού που επέλεγες ποιες εφαρμογές θα ξεκινάνε μόνες τους στο background.
      Δυστυχώς ήμουν θολωμένος και δεν θυμάμαι πώς μπήκα εκεί, το μόνο που θυμάμαι ( αν θυμάμαι σωστά ) είναι ότι κάθε εφαρμογή είχε ένα check πράσινο για ενεργοποίηση και ένα κόκκινο X για απενεργοποίηση ( όπως στο data restriction μέσα στο security app > data usage) νομίζω ότι κάθε φορά που απενεργοποιούσες κάποιο app εμφανιζόταν ένα παράθυρο που περίμενες κάποια δευτερόλεπτα και πάταγες OK.

Δεν μπορώ να βρω που είναι αυτό το menu όσο και αν έψαξα πολύ, να πω ότι είχα εγκατεστημένο και το Hidden Settings For MIUI
    • Ανοίγεις την εφαρμογή Ασφάλεια >> Διαχείριση εφαρμογών >> Άδειες >> Αυτόματη έναρξη
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Είναι κάποιες που παρόλο που είναι κλειστή η αυτόματη έναρξη εκτελούνται και εάν κατάλαβα καλά αυτό θέλει να μάθει εάν μπορείς να κλείσεις και αυτές που τρέχουν συνέχεια με το έτσι θέλω πχ Google ακουστικά Εργαλειοθήκη Sim που λογικά πλέον είναι άχρηστη
    • Διαφήμιση