εγώ θα μπορώ λογικά
7η Συνάντηση ( 25 Νοε 2015) φίλων & κατόχων XIAOMI στη Θεσσαλονίκη
-
-
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ok μέσα
-
Θανάση καλημέρα, δυστυχώς τα D/Off τελείωσαν για αυτή την εβδομάδα και για την άλλη έχω δύσκολο πρόγραμμα ( ωράρια ότι νάναι ). Πάντως ψήνομαι για κάποια άλλη εβδομάδα.
ΑπόστολοςAlea Jacta Est
Redmi Note 11S
Miui Global14.0.3.0(TKEEUXM)
14.0.3 StableBeta
by xiaomi-hellas.gr
-
Παρασκευή 12 Ιουνίου;
-
Δεν το βλέπω. Όπως θα δεις παραπάνω από τις 12 Μαΐου που έβαλα το μήνυμα απαντησσμε μόνο 3 άτομα. Δεν είμαστε ακόμα τόσο δυνατή ομάδα όπως του myphone.gr που μαζεύονται (και εγώ μέσα σε αυτούς) μόνο στη Θεσσαλονίκη 60 με 90 άτομα στις συναντήσεις που διοργανώνουν.
Στάλθηκε με το Xiaomi Hongmi Note 3G μου μέσω Tapatalk.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Δεν το βλέπω. Όπως θα δεις παραπάνω από τις 12 Μαΐου που έβαλα το μήνυμα απαντησσμε μόνο 3 άτομα. Δεν είμαστε ακόμα τόσο δυνατή ομάδα όπως του myphone.gr που μαζεύονται (και εγώ μέσα σε αυτούς) μόνο στη Θεσσαλονίκη 60 με 90 άτομα στις συναντήσεις που διοργανώνουν.
Στάλθηκε με το Xiaomi Hongmi Note 3G μου μέσω Tapatalk.
Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
....εγώ ήρθα σε μία συνάντηση μόνο. Κι έχασα την πρώτη κι άλλη μία. Είχα καιρό να μπώ εδώ μέσα. Δεν ξέρω αν έγιναν κι άλλες συναντήσεις.
Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Αν δεν δηλώσουν συμμετοχή 15-20 άτομα ώστε ότι κσι να γίνει νσ είμαστε παρόντες γύρω στους 9-10 άτομα, δεν προχωράμε σε συνάντηση. Αν εδώ οι 4 που έστω απαντησαμε δεν γίνουμε 20 δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε γιατί απλά δεν υπάρχει ενδιαφέρον πάρα μόνο όταν υπάρχει πρόβλημα στη συσκευή μας. Τώρα αν εμείς θέλουμε κανονίζουμε καφεδάκι ατομικό
Στάλθηκε με το Xiaomi Hongmi Note 3G μου μέσω Tapatalk.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
Καλημέρα... Μόνο Δευτέρα και Τετάρτη μπορώ μετά τις 6.30 αυτές οι μέρες και ώρα με βολεύει τουλάχιστον εμένα...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες