Οπότε γίνει και εγώ μέσα!
7η Συνάντηση ( 25 Νοε 2015) φίλων & κατόχων XIAOMI στη Θεσσαλονίκη
-
-
Ο/H alexpeg έγραψε:
Οπότε γίνει και εγώ μέσα!
Γίναμε 10
GR_Macedon
Nnbignic
Parmenion
Kynegeiros
Aleksgiab
Sothatz
Mrvaggos
Maronbil
Vagelis79
alexpeg
Άντε άλλοι 5 μήπως και καταφέρουμε και συναντηθούμε πριν τον Σεπτέμβριο.
Μόλις μαζευτούμε τουλάχιστον 15 τότε συζητάμε για συνάντηση κάποια Τετάρτη απόγευμα.
Μείνετε συντονισμένοι και ενημερώστε κι άλλους φίλους ή κατόχους xiaomi.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!Το μήνυμα επεξεργάστηκε 3 φοράs, τελευταία από τον/ην GR_Macedon ().
-
Kalispera paides......eimai kainourios ston xiami world ki arketa enthousiasmenos.......eimai ki egw mesa gia thh sunanthsh!!!!!Xiaomi rules!!!!!!
-
Γίναμε 11:
GR_Macedon
Nnbignic
Parmenion
Kynegeiros
Aleksgiab
Sothatz
Mrvaggos
Maronbil
Vagelis79
alexpeg
Iamalex
Μείνετε συντονισμένοι για το μέρος και ενημερώστε κι άλλους φίλους ή κατόχους xiaomi.
Συνάντηση Τετάρτη στις 1 Ιουλίου 2015 στη Θεσσαλονίκη και ώρα 7:00μ.μ
Στάλθηκε από το XIAOMI NOTE 3G μου μέσω Tapatalk.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Douleuw 14:00 me 22:00 auth th vdomada.......opote den tha mporesw na eimai stis 7 to apogeuma.......distixws....Xiaomi rules!!!!!!
-
Αν μπορουμε να το κάνουμε την άλλη βδομάδα γιατι και εγώ δεν μπορώ την Τετάρτη. Έχω ακομα εξεταστική
-
ΟΚ το αλλάζουμε για 8 Ιουλίου στις 19:00 χωρίς άλλη αλλαγή. Να έχετε μαζί σας ευρώ και δραχμές για κάθε ενδεχόμενο.
Στάλθηκε από το XIAOMI NOTE 3G μου μέσω Tapatalk.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην GR_Macedon ().
-
Εγώ συμφωνώ για 8/7/2015
Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Λοιπόν κλείνω 10 θέσεις στο γνωστό καφέ ΣΑΛΟΝΙΚ στην Καμαρα (Εγνατία με Ιασωνιδου). Σας περιμένω στις 7. Ενημερώστε κι άλλους φίλους ή κατόχους. Ελπίζω να μην είμαι μόνο εγώ και ο Kynegeiros.
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην GR_Macedon ().
-
Ελπίζω να μαζευτούμε αρκετοί ....
-
mesa!!!! cafe salonik???Xiaomi rules!!!!!!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες