επειδη δεν έχω ξαναπαει είναι το marlon παλιο σαλονικ? νομιζω άλλαξε όνομα
7η Συνάντηση ( 25 Νοε 2015) φίλων & κατόχων XIAOMI στη Θεσσαλονίκη
-
-
Θανάση δυστυχώς δουλεύω στις 08/07 απόγευμα. Δεν θα παρευρεθώ στην συνάντηση μας.Alea Jacta Est
Redmi Note 11S
Miui Global14.0.3.0(TKEEUXM)
14.0.3 StableBeta
by xiaomi-hellas.gr
-
Ο/H mrvaggos έγραψε:
επειδη δεν έχω ξαναπαει είναι το marlon παλιο σαλονικ? νομιζω άλλαξε όνομα
Θα σου πω τη Δευτερα που θα κλεισω θεσεις
Στάλθηκε από το MK808B Plus μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗ MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H parmenion έγραψε:
Θανάση δυστυχώς δουλεύω στις 08/07 απόγευμα. Δεν θα παρευρεθώ στην συνάντηση μας.
Πρωτα η δουλεια φιλε.
Στάλθηκε από το MK808B Plus μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗ MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
Τελικά το Σσλονίκ έγινε MARLON. Είναι το ίδιο καφέ με ίδια διεύθυνση αλλά νέο όνομα. Θα μας έχει έτοιμες 9 θέσεις αυτή την Τετάρτη 8/7 στις 7 το απόγευμα. Σας περιμένουμε με τα ρυζακια σας και τα παρελκόμενα τους.
Στο τραπέζι θα γράφει XIAOMI-MIUI HELLAS
Στάλθηκε από το XIAOMI NOTE 3G μου μέσω Tapatalk.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
Egw logika tha eimai ekei paidia.....Xiaomi rules!!!!!!
-
Κι εγώ θα είμαι εκεί.
τραπέζι μέσα ή έξω;....
Ζέστη γαρ.... -
-
Καλημέρα,
υπολογίστε και μένα σήμερα.. -
Λόγο φορτου εργασίας ακόμα δεν μπορώ να πάρε βρεθώ....Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Μαλλον ειμαι ο πρωτος που επεστρεψα σπιτι απο τον καφε. Περασαμε ομορφα, αν και μας κοιτουσαν οι υπολοιποι λιγο παραξενα γιατι ολοι με τα κινητα ανα χειρας ημασταν, που να ξερουν ομως οτι αυτος ηταν και ο λογος που μας ενωσε. Χαρηκα πολυ που σας γνωρισα και απο κοντα.
-
Μια ακόμα συνάντηση έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη με νέα πρόσωπα στην παρέα. Βέβαια και πάλι είχαμε 2 δικαιολογημένους και αρκετούς αδικαιολογήτως απόντες.
Ανταλλάξαμε γνώσεις, απόψεις, μαθήματα, παθήματα και αρκετές χρήσιμες εφαρμογές. (το apk ΜΕΤΑΦΟΡΑ πήρε φωτιά)
Τόση ήταν η προσήλωση που ξεχάσαμε να βγάλουμε φωτογραφίες, με όλους τους παρευρισκόμενους. Ευτυχώς που ο Kynegeiros (Σάκης) προνόησε και τράβηξε μερικές στην αρχή της συνάντησης.
Ξεκινώντας από αριστερά: Maronbil=Βασίλης, GR_Macedon=Θανάσης, MrVaggos=Βαγγέλης, Bodai=Χρήστος, Nnbignic=Νίκος, ????=Χρήστος (νέο μέλος) και ο φωτογράφος μας Kynegeiros που δεν φαίνεται=Σάκης
Στάλθηκε από το XIAOMI NOTE 3G μου μέσω Tapatalk.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!Το μήνυμα επεξεργάστηκε 6 φοράs, τελευταία από τον/ην GR_Macedon ().
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες