7η Συνάντηση ( 25 Νοε 2015) φίλων & κατόχων XIAOMI στη Θεσσαλονίκη
-
-
Φέρε και την παρέα σου να κάνουμε συνάντηση σε παιδότοπο!!!
-
-
Χλωμο το κοβω να μαζευτουμε .... αρκετοι !!Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Ορίστε μέρα και ωρα και θα δούμε πόσοι θα μαζευτουμε . Δημητρη πες εσύ. Πότε πιστεύεις οτι θα μπορέσεις.
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗ MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Καλε μας κε Admin, θα ειστε στη πολη μας το ΣΚ ? Παιζει καμια συναντηση την Κυριακη ...... η ΟΧΙ ?Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Χλωμό το κόβω βρε παιδιά, έχω περιορισμένο χρόνο και οι υποχρεώσεις πολλές....
-
Κανενα προβλημα. Να σαι καλαΚώστας
Next Time
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗ MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
Την Κυριακή 14/12 και ώρα 6 μπροστά στην Αγ. Σοφία θα γίνει συνάντηση από το αδελφό "σωματείο" myphone.gr και μετά για καφέ σε κοντινό καφέ και όσοι αντέχουν μετά σε ταβέρνα. Κουρντίστε τα xiaomi σας, ζωστείτε όλα τα gadgets σας δηλώστε συμμετοχή και ελάτε.
Χμ, τι να ευχηθω ? Καλα να περασετε ....Κώστας
Τι λέτε για το τελευταίο καφεδάκι της χρονιάς την Δευτέρα το απόγευμα στις 29/12. Η συνάντηση θα γίνει εφόσον μαζευτούμε τουλάχιστον 8 άτομα, οπότε ακούω προτάσεις - συμμετοχές.
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες