Διάφορες Απορίες για το Mi3
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H vaggelis xania έγραψε:
Spideman3 κι έχω το ίδιο πρόβλημα έχω. Αυξομειώνει δε μ ακούνε καλά κι εγώ με μεγαλο κόπο ξεκαθαριζω ίντα μου λένε στη συνομιλία. Ξέρεις κανεις αν μπορεί να φταίει η ROM?αν ισχυει αυτό που λέει ο φίλος μας πιο πανω να γυρίσω στην παλιότερη αν δε φτιάχνει αλλιως!!
σου απαντάω στο π.μ. που μου έστειλες
δεν έχω πρόβλημα για να προσπαθήσω να το φτιάξω
αν θέλεις δοκίμασε αυτό
Message - Xiaomi MIUI Official Forum
με root explorer το mixer_paths_3_2_forte.xml , το τοποθετείς στο: system/etc , και δίνεις δικαιώματα
το παλιό το κάνεις backup (το μεταφέρεις αλλού , ελπίζω να μην χρειασθεί) ,
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ο/H tora33 έγραψε:
Spideman3 κι έχω το ίδιο πρόβλημα έχω. Αυξομειώνει δε μ ακούνε καλά κι εγώ με μεγαλο κόπο ξεκαθαριζω ίντα μου λένε στη συνομιλία. Ξέρεις κανεις αν μπορεί να φταίει η ROM?αν ισχυει αυτό που λέει ο φίλος μας πιο πανω να γυρίσω στην παλιότερη αν δε φτιάχνει αλλιως!!
σου απαντάω στο π.μ. που μου έστειλες
δεν έχω πρόβλημα για να προσπαθήσω να το φτιάξω
αν θέλεις δοκίμασε αυτό
Message - Xiaomi MIUI Official Forum
με root explorer το mixer_paths_3_2_forte.xml , το τοποθετείς στο: system/etc , και δίνεις δικαιώματα
το παλιό το κάνεις backup (το μεταφέρεις αλλού , ελπίζω να μην χρειασθεί) ,
Ευχαριστώ για την απάντηση λόγου ότι δεν ξέρω αγγλικά θα μου είναι δύσκολο αλλά θα προσπαθήσω μέσω google μετάφρασης. Όσο αφορά είμαι ολίγον άσχετος ο root explorer είναι εγκατεστημένος? και πως θα τον βρω? -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Ευχαριστώ για την απάντηση λόγου ότι δεν ξέρω αγγλικά θα μου είναι δύσκολο αλλά θα προσπαθήσω μέσω google μετάφρασης. Όσο αφορά είμαι ολίγον άσχετος ο root explorer είναι εγκατεστημένος? και πως θα τον βρω?
αγοράζεις (τα δωρεάν νομίζω δεν τρέχουν σωστά) π.χ..το play.google.com/store/apps/det…ftware.rootexplorer&hl=el
το τρέχεις , σου λέει δεν είσαι root , πηγαίνεις στο
κέντρο ασφάλειας=>δικαιώματα=>προνόμια root=>επιλέγεις το root explorer=>επόμενο.... (τα ξέρεις αυτά )
ανοίγεις την εφαρμογή root explorer , πηγαίνεις στην διαδρομή system/etc , βρίσκεις το mixer_paths_3_2_forte.xml , και το μετονομάζεις π.χ. mixer_paths_3_2_forte.xml.old (για να μην το χάσουμε , μπορούμε να το βρούμε αν το σβήσεις καταλάθος)
πηγαίνεις πίσω 2 φορές (η βγαίνεις απο το root explorer και το τρέχεις πάλι)
πηγαίνεις στο storage και ψάχνεις το mixer_paths_3_2_forte.xml (αυτό που κατέβασες , αποσυμπίεσες και το τοποθέτησες στο κινητό) , το κάνεις αντιγραφή , πας πίσω , βρίσκεις την διαδρομή system/etc , επικόλληση
πατάς παρατεταμένα το mixer_paths_3_2_forte.xml , και επιλέγεις το permissions (δες το screenshot παραπάνω )
έχεις π.μ. για ένα παλιό θέμα
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 5 φοράs, τελευταία από τον/ην tora33 ().
-
Το βρήκα αυτό που μου λες φιλέ tora33 μα πως αλλάζουν? Παταω πανω κ δεν κανει ΤΠΤ.
-
αγοράζεις (τα δωρεάν νομίζω δεν τρέχουν σωστά) π.χ..το play.google.com/store/apps/det…ftware.rootexplorer&hl=el
το τρέχεις , σου λέει δεν είσαι root , πηγαίνεις στο
κέντρο ασφάλειας=>δικαιώματα=>προνόμια root=>επιλέγεις το root explorer=>επόμενο.... (τα ξέρεις αυτά )
ανοίγεις την εφαρμογή root explorer , πηγαίνεις στην διαδρομή system/etc , βρίσκεις το mixer_paths_3_2_forte.xml , και το μετονομάζεις π.χ. mixer_paths_3_2_forte.xml.old (για να μην το χάσουμε , μπορούμε να το βρούμε αν το σβήσεις καταλάθος)
πηγαίνεις πίσω 2 φορές (η βγαίνεις απο το root explorer και το τρέχεις πάλι)
πηγαίνεις στο storage και ψάχνεις το mixer_paths_3_2_forte.xml (αυτό που κατέβασες , αποσυμπίεσες και το τοποθέτησες στο κινητό) , το κάνεις αντιγραφή , πας πίσω , βρίσκεις την διαδρομή system/etc , επικόλληση
πατάς παρατεταμένα το mixer_paths_3_2_forte.xml , και επιλέγεις το permissions (δες το screenshot παραπάνω )
έχεις π.μ. για ένα παλιό θέμα[/quote]
Ο root explorer που δίνεις έχει κόστος 3,80 ευρώ.Προσπάθησα με τον free αλλά δεν υπάρχει επιλογή μεταονομασία. -
Βρήκα εγώ λύση. Το σφεντουρας μια στον τοίχο κ σαζει η δουλεια. Εγώ τα παραιτω
-
@vaggelis xania , είναι κι αυτό μια λύση
δεν ανοίγουμε το αρχείο , ότι είπα , πιο απλά δύσκολο να τα πω ,
@spideman3 , πηγαίνεις ψηλά την σελίδα και πάτα εκεί που λέει Συνομιλίες(ΠΜ)
-
Εγώ ευχαριστώ για την προσπαθεια φίλε. Απλα δεν το χω. Ας ελπίζω να φτιαξει με τυχόν αναβάθμιση. Δε πειράζει. Εγώ δε μπορω να σας παρακολούθησω. Εσείς είστε πολύ μπροστά. Συνεχίστε. Θα σας παρακολουθώ αθεατος
-
Εγώ ευχαριστώ για την προσπαθεια φίλε. Απλα δεν το χω. Ας ελπίζω να φτιαξει με τυχόν αναβάθμιση. Δε πειράζει. Εγώ δε μπορω να σας παρακολούθησω. Εσείς είστε πολύ μπροστά. Συνεχίστε. Θα σας παρακολουθώ αθεατος
αποσυμπιέζουμε το αρχείο και το mixer_paths_3_2_forte.xml , το τοποθετούμε στο κινητό μας (όχι σε κάποιο φάκελο)
με root explorer , απ ότι βλέπω άνοιξες το αρχείο
άρα έτρεξες το root explorer , πάτησες χαμηλά το system μετά το etc και βρήκες το αρχείο mixer_paths_3_2_forte.xml
αυτό το μετονομάζεις σε π.χ. mixer_paths_3_2_forte.xml.old (πατώντας παρατεταμένα το αρχείο και μετονομασία)
κλείνεις το root explorer
τρέχεις πάλι το root explorer
πηγαίνεις στο sdcard και ψάχνεις το mixer_paths_3_2_forte.xml (είναι αυτό που βάλαμε στο κινητό μας)
copy (πατώντας παρατεταμένα το αρχείο και copy)
πας πίσω (με το πλήκτρο αφής, δεξιά κάτω, στο κινητό)
βρίσκεις το system μετά το etc , και κάνεις επικόλληση (copy here)
πατάς παρατεταμένα το mixer_paths_3_2_forte.xml , μετά επιλέγεις το permissions , και κοιτάς να είναι ίδιο με το screenshots = φωτογραφία που έβαλα σε προηγούμενο ποστ μου ,
όταν βρεις ευκαιρία το προσπαθείς( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην tora33 ().
-
-
ναι , θέλει το αγορασμένο , δυστυχώς( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα