Με το θέμα τι γίνεται ρε παιδιά, θα έχουμε άλλες επιλογές?
Διάφορες Απορίες για το Mi3
-
-
-
-
Ο/H takisfrag έγραψε:
Καλησπέρα στην παρέα αυτό το Authenticator πως λειτουργεί βρε παιδιά δεν μπορώ να το καταλάβω
Temporary solution to reactivate Xiaomi Authenticator after reflash/wipe data - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην tora33 ().
-
Ο/H vaggelis xania έγραψε:
Καλησπέρα κοπέλια. Εγώ έχω πρόβλημα με τον ήχο κατά τη διάρκεια κλήσεων. Κ στα ακουστικά κ στην ανοιχτή ακρόαση. Τ ακουστικά είναι τα pistons. Η τουλαχιστον έτσι δείχνουν. Η συσκευή mi3. Μπασαδουρα πολύ. Διορθώνεται??Ενα βήμα πριν τον ΩΡΛ είμαι
υπάρχουν πολλά θέματα στο φόρουμ για τον ήχο
πρόχειρα
Χαμηλή ένταση ήχου( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
ΔΕ ΒΓΑΝΩ ΑΚΡΗ ΜΕ Τ ΑΓΓΛΙΚΑ ΦΙΛΕ. ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΩΣ!!
-
Ο/H tora33 έγραψε:
Ο/H takisfrag έγραψε:
Καλησπέρα στην παρέα αυτό το Authenticator πως λειτουργεί βρε παιδιά δεν μπορώ να το καταλάβω
Temporary solution to reactivate Xiaomi Authenticator after reflash/wipe data - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum
Ευχαριστώ tora33 αλλά πολύ Κινέζικα θα μου βγουν τα μάτια γιά να βρω άκρη ,τέλος πάντων κάποια στιγμή θα το δω!! -
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ευχαριστώ tora33 αλλά πολύ Κινέζικα θα μου βγουν τα μάτια γιά να βρω άκρη ,τέλος πάντων κάποια στιγμή θα το δω!!
υπάρχει συζήτηση στο φόρουμ μας , αλλά που είναι !! , δεν θυμάμαι πως λεγόταν το αρχικό θέμα που ανοίχθηκε( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ο/H tora33 έγραψε:
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ευχαριστώ tora33 αλλά πολύ Κινέζικα θα μου βγουν τα μάτια γιά να βρω άκρη ,τέλος πάντων κάποια στιγμή θα το δω!!
υπάρχει συζήτηση στο φόρουμ μας , αλλά που είναι !! , δεν θυμάμαι πως λεγόταν το αρχικό θέμα που ανοίχθηκε
Θα το ψαξω και εγώ μήπως και το βρω !! -
Εδώ και τρεις (3) εβδομάδες έχω πάρει τα παραπάνω hands free ξαφνικά από χθες στην συνομιλία δεν με ακούνε καθαρά και με αυξομείωση της έντασης. Τα δοκίμασα σε ένα xperia p και όλα καλώς. Τι φταίει? Διορθώνεται?
-
-
Ο/H takisfrag έγραψε:
Παιδιά εγώ που έχω τα γνήσια τα pistons δεν μου έχουν παρουσιάσει κανένα πρόβλημα παίζουν και ακούγονται άψογα εδώ και ενα χρόνο !
Έχω πάρει τα γνήσια pistons με 15 ευρώ από το to2c.com. Τελικά δεν φταίει το κινητό ούτε τα ακουστικά. Γύρισα στην 4.11.21 και όλοι με ακούνε.Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην spideman3 ().
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα