Διάφορες Απορίες για το Mi3
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Αν εννοείς τα πλήκτρα της μουσικής πάνω από τους διακόπτες, δεν γίνεται τίποτα ή τουλάχιστον δεν έχω βρει και εγώ τρόπο να το βγάλω από εκεί.
Αυτά εννοώ, ευχαριστώ και πάλι. -
Τι στην 6 είναι standard εκεί; Δε φεύγει όπως στην 5 ;
-
Παιδια θελω να παρω το xiaomi mi3w τα 64 gb. ποια ειναι η χαμηλοτερη τιμή που μπορω να το βρω κ απο που;
επισης βρηκα αυτο εδώ αλλα το φοβαμαι μηπως ειναι fake : Original Xiaomi MI3 M3 Quad Core 2 3GHz 64GB ANDRIOD4 3 3G Smartphone Unlocked | eBay -
Μήπως έχει και κάποιος άλλος πρόβλημα, με την αναγνώριση του αποστολέα όταν λαμβάνετε μήνυμα από άτομο που είναι στις επαφές σας? Άλλες φορές μου γράφει το όνομα του αποστολέα και άλλες φορές μόνο το τηλέφωνο.
Μπορεί να συμβεί μάλιστα και από τον ίδιο αποστολέα. Στο ένα μήνυμα να βλέπω το όνομα και στο επόμενο μόνο το τηλέφωνο -
Ο/H arkas5 έγραψε:
Μήπως έχει και κάποιος άλλος πρόβλημα, με την αναγνώριση του αποστολέα όταν λαμβάνετε μήνυμα από άτομο που είναι στις επαφές σας? Άλλες φορές μου γράφει το όνομα του αποστολέα και άλλες φορές μόνο το τηλέφωνο.
Μπορεί να συμβεί μάλιστα και από τον ίδιο αποστολέα. Στο ένα μήνυμα να βλέπω το όνομα και στο επόμενο μόνο το τηλέφωνο
Ισως φταιει το +30 , μπροστα απο τους αριθμους των επαφων.
Δηλαδη , οσες επαφες εχουν το +30 , τοτε αναγνωριζονται , αν δεν το εχουν τοτε δεν αναγνωριζονται.
Δοκιμασε το η τσεκαρε να δεις αν η επαφη που αναγνωριζεται εχει το +30 μπροστα . -
Ο/H gkalen έγραψε:
Ο/H arkas5 έγραψε:
Μπορεί να συμβεί μάλιστα και από τον ίδιο αποστολέα. Στο ένα μήνυμα να βλέπω το όνομα και στο επόμενο μόνο το τηλέφωνο
Ισως φταιει το +30 , μπροστα απο τους αριθμους των επαφων.
Δηλαδη , οσες επαφες εχουν το +30 , τοτε αναγνωριζονται , αν δεν το εχουν τοτε δεν αναγνωριζονται.
Δοκιμασε το η τσεκαρε να δεις αν η επαφη που αναγνωριζεται εχει το +30 μπροστα .
Δεν νομίζω οτι έχει σχέση γιατί όλες οι επαφές μου είναι χωρίς το +30 και συμβαίνει στην ίδια επαφή άλλοτε να αναγνωρίζει τον αποστολέα και άλλοτε όχι! -
Με το Number Fixer θα βάλεις το +30 Μπροστά από τις επαφές που είναι από Ελλάδα και έχουν 10ψήφιο νούμερο, και θα είσαι ΟΚ....
=> Οδηγός χρήσης για το "Number Fixer" -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Με το Number Fixer θα βάλεις το +30 Μπροστά από τις επαφές που είναι από Ελλάδα και έχουν 10ψήφιο νούμερο, και θα είσαι ΟΚ....
=> Οδηγός χρήσης για το "Number Fixer"
Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω. -
Δύο ερωτήσεις.
1) Που θα βρω τη ρύθμιση του USB , (για εντοπισμό σφαλμάτων USB), που μου ζητάει το Titanium Backup.
Διότι ο οδηγός του Titanium Backup που υπάρχει εδώ στο Site μας, δεν υπάρχουν τα βήματα που μου προτρέπει ν΄ακολουθήσω για την τελευταία Miui 4.11 που έχω τώρα.
2) Με την τωρινή Miui 4.11 που έχω τώρα, πως μπορώ να δω αναλυτικά την κατανάλωση της μπαταρίας μου, ή γίνεται μόνο με εξωτερική εγαρμογή. -
ο οδηγός είναι για την V5 , πρέπει να αλλαχτεί
1. ρυθμίσεις/πρόσθετες ρυθμίσεις/Επιλ.για Προγραμματιστές/Εντοπισμός σφαλμάτων
(αν δεν υπάρχει , ρυθμίσεις/σχετικά με το τηλέφωνο/πατάς 7 φορές στο Έκδοση MIUI
2.ρυθμίσεις/πρόσθετες ρυθμίσεις/μπαταρία/χρήση μπαταρίας
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ο/H tora33 έγραψε:
ο οδηγός είναι για την V5 , πρέπει να αλλαχτεί
1. ρυθμίσεις/πρόσθετες ρυθμίσεις/Επιλ.για Προγραμματιστές/Εντοπισμός σφαλμάτων
(αν δεν υπάρχει , ρυθμίσεις/σχετικά με το τηλέφωνο/πατάς 7 φορές στο Έκδοση MIUI
2.ρυθμίσεις/πρόσθετες ρυθμίσεις/μπαταρία/χρήση μπαταρίας
Σ΄ευχαριστώ φίλε 'tora33' , για τις άμεσες απαντήσεις, μ΄ έσωσες.!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα