Διαφήμιση

Διάφορες Απορίες για το Mi3

• Ο/H tora33 έγραψε:

Ο/H Dimiitris έγραψε:

Να ρωτήσω και εγώ 2 πράγματα με την σειρά μου. 1. Το κινητό μετά από λίγη ώρα χρήσης χτυπάει 40άρια στην θερμοκρασία. Είναι φυσιολογικές αυτές οι θερμοκρασίες?
      2.Τα pistons τα προτείνετε γι αγορά?

όχι , ποια rom έχεις ?
      ναι , είναι πάρα πολύ καλά

Ευχαριστώ για την γνώμη και έχω την 4.10.11
    • Ο/H Dimiitris έγραψε:

Να ρωτήσω και εγώ 2 πράγματα με την σειρά μου. Το KINHTO μετά από λίγη ώρα χρήσης χτυπάει 40άρια στην θερμοκρασία. Είναι φυσιολογικές αυτές οι θερμοκρασίες? Τα pistons τα προτείνετε γι αγορά?

When the graphical rendering of a game that has such a dynamic gameplay felt near flawless, we decided to check the stability levels of the ΡHONE as the GPU heated up. The stability of the phone is put to test when the temperature rises. The shorter the number of curves the better is the stability. Here are the results of the stability test.

The results indicate that when the temperature soared above 40, the stability parameter dropped by as much as 25 points (from 149 to 124) but then it quickly recovers to stabilize again and was consistent thereafter. The Mi 3 is, therefore, a reasonably stable phone when things heat up.

-Σύμφωνα λοιπόν με αυτή ΕΔΩ τη σελίδα, η απάντηση είναι ΝΑΙ (ναι είναι φυσιολογική θερμοκρασία), εφ'όσον χρησιμοποιείς έντονα το κινητό σου... (μετά απο περίπου 10-12 λεπτά χρήσης "πιάνει" το 40άρι, αλλά δεν αυξάνεται πολύ περισσότερο μετά απο αυτές τις θερμοκρασίες). Αν αυτή η θερμοκρασία όμως έρχεται στο "ρελαντί" (χωρίς την έντονη χρήση της CPU, τότε έχεις "θέμα") .

-Όσο για τα Pistons, προτίμησέ τα χωρίς κανένα δισταγμό! Θα ενθουσιαστείς με την αποδοσή τους!
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H Dimiitris έγραψε:

Να ρωτήσω και εγώ 2 πράγματα με την σειρά μου. Το KINHTO μετά από λίγη ώρα χρήσης χτυπάει 40άρια στην θερμοκρασία. Είναι φυσιολογικές αυτές οι θερμοκρασίες? Τα pistons τα προτείνετε γι αγορά?

When the graphical rendering of a game that has such a dynamic gameplay felt near flawless, we decided to check the stability levels of the ΡHONE as the GPU heated up. The stability of the phone is put to test when the temperature rises. The shorter the number of curves the better is the stability. Here are the results of the stability test.

The results indicate that when the temperature soared above 40, the stability parameter dropped by as much as 25 points (from 149 to 124) but then it quickly recovers to stabilize again and was consistent thereafter. The Mi 3 is, therefore, a reasonably stable phone when things heat up.

-Σύμφωνα λοιπόν με αυτή ΕΔΩ τη σελίδα, η απάντηση είναι ΝΑΙ (ναι είναι φυσιολογική θερμοκρασία), εφ'όσον χρησιμοποιείς έντονα το κινητό σου... (μετά απο περίπου 10-12 λεπτά χρήσης "πιάνει" το 40άρι, αλλά δεν αυξάνεται πολύ περισσότερο μετά απο αυτές τις θερμοκρασίες). Αν αυτή η θερμοκρασία όμως έρχεται στο "ρελαντί" (χωρίς την έντονη χρήση της CPU, τότε έχεις "θέμα") .

-Όσο για τα Pistons, προτίμησέ τα χωρίς κανένα δισταγμό! Θα ενθουσιαστείς με την αποδοσή τους!

Στο ρελαντί η θερμοκρασία του κινητού κυμαίνεται μεταξύ 24-27 βαθμούς. Το 40άρι ( 41.5 μου έδειξε για την ακρίβεια το antutu ) το παρατήρησα μετά από παιχνίδι ( subway surfers ) τ' οποίο κατέβασα για να τσεκάρω το συγκεκριμένο ''θέμα''
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Dimiitris έγραψε:

Στο ρελαντί η θερμοκρασία του κινητού κυμαίνεται μεταξύ 24-27 βαθμούς. Το 40άρι ( 41.5 μου έδειξε για την ακρίβεια το antutu ) το παρατήρησα μετά από παιχνίδι ( subway surfers ) τ' οποίο κατέβασα για να τσεκάρω το συγκεκριμένο ''θέμα''

Απο την περιγραφή σου, νομίζω ότι είναι απολύτως φυσιολογικός ο τρόπος που έφτασε εκεί η θερμοκρασία στο κινητό σου... Τουλάχιστον έτσι ακριβώς λέει και στην σελίδα που σου έστειλα...
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H Dimiitris έγραψε:

Απο την περιγραφή σου, νομίζω ότι είναι απολύτως φυσιολογικός ο τρόπος που έφτασε εκεί η θερμοκρασία στο κινητό σου... Τουλάχιστον έτσι ακριβώς λέει και στην σελίδα που σου έστειλα...

Thanx. Ενημερωτική και επιβεβαιωτική ήταν πιο πολύ η ερώτηση γιατί η θερμοκρασία έπεσε σχεδόν αμέσως στα φυσιολογικά επίπεδα
    • Ο/H Dimiitris έγραψε:

Να ρωτήσω και εγώ 2 πράγματα με την σειρά μου. Το κινητό μετά από λίγη ώρα χρήσης χτυπάει 40άρια στην θερμοκρασία. Είναι φυσιολογικές αυτές οι θερμοκρασίες? Τα pistons τα προτείνετε γι αγορά?

εξαρτάτε από την συσκευή , για να το φτάσω 47 , το πάλευα πολλές ώρες με High performance

Ο/H Dimiitris έγραψε:

1.Στο ρελαντί η θερμοκρασία του κινητού κυμαίνεται μεταξύ 24-27 βαθμούς.
      2.Το 40άρι ( 41.5 μου έδειξε για την ακρίβεια το antutu ) το παρατήρησα μετά από παιχνίδι ( subway surfers ) τ' οποίο κατέβασα για να τσεκάρω το συγκεκριμένο ''θέμα''

φυσιολογικές τιμές , λίγο λιγότερο οι δικές μου ,
      Αν το καλοκαίρι το έχεις στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου και έχεις ανοιχτό πλοηγό η θερμοκρασία πάει στα ύψη , αν είσαι τυχερός το κινητό από μόνο του θα κλείσει
      αν την μπαταρία την έχεις στο High performance και παίζεις πολλές ώρες παιχνίδια , αν δεν είσαι τυχερός , θα κλαις το κινητό σου
      πάντως το κινητό σου είναι μια χαρά
      Images
      • 1 (2).png

187,8 kB, 1.080×1.920, viewed 92 times
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Μια και μιλάμε για θερμοκρασίες έχω δει το τηλέφωνο να φτάνει και 60, έτσι έλεγε τουλάχιστον, όταν ο μικρός έπαιζε παιχνίδια για κανένα δίωρο.
      Υπάρχει περίπτωση να μας πάθει τίποτα το τηλέφωνο;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H dzav έγραψε:

Μια και μιλάμε για θερμοκρασίες έχω δει το τηλέφωνο να φτάνει και 60, έτσι έλεγε τουλάχιστον, όταν ο μικρός έπαιζε παιχνίδια για κανένα δίωρο.
      Υπάρχει περίπτωση να μας πάθει τίποτα το τηλέφωνο;

όχι , σ αυτήν την θερμοκρασία αντέχει
      Παιχνίδια , φόρτιση , κάμερα , αυξάνουν την θερμοκρασία
      Το snapdragon 800 μπορεί να τρέξει με ασφάλεια σε όλη τη διαδρομή μέχρι 90ºC. , μην το παρακάνουμε όμως
      ( Γενικά καλό είναι να ξέρουμε αν κάποιες εφαρμογές ξυπνούν την CPU )
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Μία ερώτηση βρε παιδιά μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε... Ήρθε το τερατάκι εχθές από merimobiles και είμαι κατενθουσιασμένος μαζί του. Ένα πράγμα με ενοχλεί μόνο και δεν ξέρω αν υπάρχει λύση.
      Καταρχήν έχει multi rom miui-4.11.7
      Μπορώ από την Γραμμή Κατάστασης (notification bar) να μην βλέπω την εφαρμογή της μουσικής πάνω από τα εικονίδια συντομεύσεων (διακόπτες ή toggles)? Στις ρυθμίσεις μπορώ να ορίσω την σειρά των διακοπτών αλλά δεν μου δίνει την δυνατότητα να μην βλέπω από πάνω τους την εφαρμογή της μουσικής. Δεν την χρειάζομαι εκεί...
    • Ο/H arkas5 έγραψε:

Μία ερώτηση βρε παιδιά μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε... Ήρθε το τερατάκι εχθές από merimobiles και είμαι κατενθουσιασμένος μαζί του. Ένα πράγμα με ενοχλεί μόνο και δεν ξέρω αν υπάρχει λύση.
      Καταρχήν έχει multi rom miui-4.11.7
      Μπορώ από την Γραμμή Κατάστασης (notification bar) να μην βλέπω την εφαρμογή της μουσικής πάνω από τα εικονίδια συντομεύσεων (διακόπτες ή toggles)? Στις ρυθμίσεις μπορώ να ορίσω την σειρά των διακοπτών αλλά δεν μου δίνει την δυνατότητα να μην βλέπω από πάνω τους την εφαρμογή της μουσικής. Δεν την χρειάζομαι εκεί...

Υπάρχει κάποιος να βοηθήσει? Το κάνει και σε άλλους ή μόνο σε εμένα?
    • Δοκίμασε το παρακάτω....

Ρυθμίσεις => Γραμμή κατάστασης => Διαχείρηση ειδοποιήσεων => Μουσική
      Κλείσε τον διακόπτη Προβολή στη μπάρα ειδοποιήσεων
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Δοκίμασε το παρακάτω....

Ρυθμίσεις => Γραμμή κατάστασης => Διαχείρηση ειδοποιήσεων => Μουσική
      Κλείσε τον διακόπτη Προβολή στη μπάρα ειδοποιήσεων

Ευχαριστώ για την απάντηση. Το είχα δοκιμάσει και πιο πριν αλλά το ξαναδοκίμασα. Δυστυχώς δεν την κρατάει την ρύθμιση. Ανοίγει πάλι μόνο του....