Διάφορες Απορίες για το Mi3
-
-
Οταν μας βγαζει ενημερωση η εφαρμογη π.χ Mikey εχει σταματησει γνωριζει κανεις πως την ξεκινουμε παλι. Ευχαριστω
-
Ο/H vaggelis xania έγραψε:
Οταν μας βγαζει ενημερωση η εφαρμογη π.χ Mikey εχει σταματησει γνωριζει κανεις πως την ξεκινουμε παλι. Ευχαριστω
δεν κάνουμε ενημέρωση το Mikey , θα ενημερώνεται απο τις roms που θα βάζουμε (την έχουμε στα Ελληνικά αν την αναβαθμίσουμε θα μπει μάλλον η Αγγλική)
Γενικά αν κάνουμε μια γρήγορη κίνηση (κλείσουμε μια εφαρμογή), μας βγάζει αυτό το μήνυμα ,
τις περισσότερες φορές δεν σημαίνει τίποτα ,
τρέχουμε την εφαρμογή και βλέπουμε ότι ανταποκρίνεται σωστά
αν δεν ανοίγει η εφαρμογή με μια επανεκκίνηση δουλεύει σωστά
αν δεν δουλεύει σωστά , απο τις ρυθμίσεις=>εφαρμογές , κάνουμε καθαρισμό δεδομένων και cache
και μετά από την αρχή τις ρυθμίσεις της εφαρμογής
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
καλυσπερα σας παιδια εχω το εξης θεμα ειμαι την τελευταια ρομ και μου εχει συμβει 2 φορες απο το απογευμα να χανω το σημα και οταν ξεκλιδωνο το τηλεφωνο να μου ζηταει το πιν..το βαζω και ολα οκ μετα..τι να κανω ?Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον.
-
Αυτό μοιάζει με καθαρό πρόβλημα sim-Card.
Σαν κάποια στιγμή να μην κάνει καλή επαφή στις εσωτερικές επαφές στο slot.
Μήπως έχεις βάλει καμμία Micro Sim με αντάπτορα και έχεις αυτό το πρόβλημα ? -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Αυτό μοιάζει με καθαρό πρόβλημα sim-Card.
Σαν κάποια στιγμή να μην κάνει καλή επαφή στις εσωτερικές επαφές στο slot.
Μήπως έχεις βάλει καμμία Micro Sim με αντάπτορα και έχεις αυτό το πρόβλημα ?
οχι εχω την κανικη sim και απο τοτε που την πρωτοεβαλα δεν το ξανα εχω πειραξει...να την βγαλω να καθαρισω τις επαφες?να κανω factory reset κερδιιζω κατι?Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον. -
Βγάλε την και καθάρισέ την με καθαρό οινόπνευμα με ένα ελαφρά βρεγμένο πανάκι, και ξαναδοκίμασέ την.
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Βγάλε την και καθάρισέ την με καθαρό οινόπνευμα με ένα ελαφρά βρεγμένο πανάκι, και ξαναδοκίμασέ την.
βασικα μου ειπε κατι τωρα η γυναικα μου που νομιζω οτι αλλαζει καπω ς τα πραγματα..οτι το ειδε να αναβει μονο του ξαφνικα και εμφανισε το λογοτιπο mi miui τομι δηλαδη ..αρα ειναι σαν να κανει μονο του επανεκινηση?και για αυτο εγω το βρησκω μετα και μου ζηταει το pin???Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον. -
Τότε περίμενε να βγεί η επόμενη ROM, την περνάς και βλέπεις πως πάει.
Αν κάνει τα ίδια τότε θα πρέπει να καταφύγεις σε Factory Reset και πάλι Setup από την αρχή... -
ok σε ευχαριστω...Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον.
-
Φιλε Adm οπως προειπα σε προηγουμενο post το προβλημα ηχου με τα ακουστικα λυθηκε περνωντας την 4.11.21. Εδω δεν υπαρχει ο ota updater. Με επομενες ενημερωσεις λες να ξαναεχω το ιδιο προβλημα στον ηχο?Κ γτ πλην ενος οι αλλοι φιλοι δεν ειχαν προβλημα?η τουλαχιστον δεν ανεφεραν??Σ ευχαριστω!!
Στάλθηκε από το MI 3W μου -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα