πατάς επάνω στο Updater.zip (αυτό που σου έδωσε ο Admin)
σου λέει να κάνει αποσυμπίεση , λες ναι , κάνει ψάχνεις τον φάκελο (κίτρινο) updater (το τρίτο screehshot), τον ανοίγεις , έχει μέσα το Updater.apk , το τρέχεις
edit
μάλλον δεν στα έδωσα να τα καταλάβεις , με τον Admin έχετε καλύτερη συνεννόηση
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
Μπαίνω σε λειτουργία recovery και κάνω format cache, data και sdcard. Φυσικά πρωτού τα κάνω θα έχω πετάξει χύμα την τελευταία rom και αντίγραφο τις εφαρμογές μου. Όταν επιλέξω να κάνω instalθα βρω το αρχείο της rom ή όχι? και αν το διαγράψει στην επιλογή reboot now θα ανοίξει το κινητόστη υπάρχουσα romή όχι?
Μπαίνω σε λειτουργία recovery και κάνω format cache, data και sdcard. Φυσικά πρωτού τα κάνω θα έχω πετάξει χύμα την τελευταία rom και αντίγραφο τις εφαρμογές μου. Όταν επιλέξω να κάνω instalθα βρω το αρχείο της rom ή όχι? και αν το διαγράψει στην επιλογή reboot now θα ανοίξει το κινητόστη υπάρχουσα romή όχι?
OXI , (αλλά ναι με προσοχή)
αν σβήσεις την εσωτερική μνήμη ( Format / sdcard ) δεν θα μείνει τίποτα , ουτε θα έχεις rom , δεν θα βρεις το αρχείο της rom στο κινητό , δεν θα ξεκινάει το κινητό
αν το κάνεις (θα έχεις πολύ καθαρό το κινητό σου ) θα συνεχίσεις όμως με τον τρίτο τρόπο , fast boot ,
και μετά θα βάλεις την Ελληνική εγώ το έκανα
OXI , (αλλά ναι με προσοχή)
αν σβήσεις την εσωτερική μνήμη ( Format / sdcard ) δεν θα μείνει τίποτα , ουτε θα έχεις rom , δεν θα βρεις το αρχείο της rom στο κινητό , δεν θα ξεκινάει το κινητό
αν το κάνεις (θα έχεις πολύ καθαρό το κινητό σου ) θα συνεχίσεις όμως με τον τρίτο τρόπο , fast boot ,
και μετά θα βάλεις την Ελληνική εγώ το έκανα
Δεν θα κάνω format την sd γιατί με τον τρίτο τρόπο δέχεται το miflash μόνο τις ξένες rom και όχι την Ελληνική. Το χρησιμοποίησα μία φορά όταν πειραματιζόμουν στις αρχές. Θα κάνω format μόνο τις cashe & data, αντίγραφο ασφαλείας και επαναφορά.