δεν θα γινει οπως ηρθε?τελευταια ρομ εβαλα την 3.16.1
Διάφορες Απορίες για το Mi3
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Μετά από factory defaults, πρέπει αμμέσως μετά να κάνεις νέο Flash την Rom γιατί θα χάσεις μερικές εφαρμογές που έχουν απλό install και δεν είναι εφαρμογές συστήματος όπως Swiftkey - Μι-Key - Authenticator και άλλα.....
-
Στην κάμερα πάμε στις ρυθμίσεις και επιλέγουμε 4.3 ή 16:9. Έχει καμιά σχέση το τι θα διαλέξω με τα megapixel? δηλαδή διαλέγω 4:3 είναι στα 13M και στα 16:9 είναι στα 10 megapixel? Γιατί στις ρυθμίσεις δεν έχουμε επιλογή για τα megapixel.
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Στην κάμερα πάμε στις ρυθμίσεις και επιλέγουμε 4.3 ή 16:9. Έχει καμιά σχέση το τι θα διαλέξω με τα megapixel? δηλαδή διαλέγω 4:3 είναι στα 13M και στα 16:9 είναι στα 10 megapixel? Γιατί στις ρυθμίσεις δεν έχουμε επιλογή για τα megapixel.
16:9 , η 4:3 είναι πιο τετραγωνισμένη , δεν έχουν σχέση με τα megapixel
αν βάλεις την τελευταία rom θα δεις 13 mp( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Παιδες μια ερωτηση, γιατι FB Messenger και Skype χρησιμοποιουν την μπροστινη καμερα με φουλ αναλυση και η ιδια η εφαρμογη της καμερας ενω εχω βαλει να ειναι High Quality δεν εχει καμια σχεση με τις δυο παραπανω εφαρμογες?
-
Ο/H tora33 έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
16:9 , η 4:3 είναι πιο τετραγωνισμένη , δεν έχουν σχέση με τα megapixel
αν βάλεις την τελευταία rom θα δεις 13 mp -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Έχω βάλει την τελευταία rom την 3.16.1-4.7.18
όπως τα είπες τα βλέπω κι εγώ , άρα 4:3( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ο/H tora33 έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
Έχω βάλει την τελευταία rom την 3.16.1-4.7.18
όπως τα είπες τα βλέπω κι εγώ , άρα 4:3
Το γυρνάω στο 4:3 γιατί το είχα στο 16:9. Ευχαριστώ -
εμενα κανει κατι αλλο, και το κανει καιρο τωρα με ολες τις ρομ αλλα ξεχναγα να το αναφερω, ενω διαλεγω στην καμερα στο βιντεο 1080p μετα απο restart το γυρναει παλι σε 720P
-
Ο/H saleakos έγραψε:
εμενα κανει κατι αλλο, και το κανει καιρο τωρα με ολες τις ρομ αλλα ξεχναγα να το αναφερω, ενω διαλεγω στην καμερα στο βιντεο 1080p μετα απο restart το γυρναει παλι σε 720P
Σε εμένα πάντως που φοράω την 3.17.0..4.7.25 δεν έχω επιλογή για 1080p ή 720p. Όπως προανέφερα ούτε στην κάμερα να διαλέξω 13mp ή 10mp ή 8mp. -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Σε εμένα πάντως που φοράω την 3.17.0..4.7.25 δεν έχω επιλογή για 1080p ή 720p. Όπως προανέφερα ούτε στην κάμερα να διαλέξω 13mp ή 10mp ή 8mp.
στην τελευταία rom GTV-3.17 4.7.25
στις ρυθμίσεις απο επιλέγεις την απλή λειτουργία , και γίνετε σε επαγγελματική λειτουργία
αν πατήσεις πάλι ρυθμίσεις θα δεις το 720 , αν το πατήσεις διαλέγεις 1080(fhd) , 720(hd) καιi 480(sd)
επιλέγουμε 1080
τραβάμε βίντεο το σταματάμε , έχουμε πάλι 1080 στις ρυθμίσεις
κλείνουμε την κάμερα , την ανοίγουμε , βλέπουμε στο βίντεο πάλι 1080
μετά όμως απο επανεκκίνηση του τηλεφώνου γίνεται 720p (δεν θα έπρεπε να χάνει την ρύθμιση)
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ο/H tora33 έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
Σε εμένα πάντως που φοράω την 3.17.0..4.7.25 δεν έχω επιλογή για 1080p ή 720p. Όπως προανέφερα ούτε στην κάμερα να διαλέξω 13mp ή 10mp ή 8mp.
στην τελευταία rom GTV-3.17 4.7.25
στις ρυθμίσεις απο επιλέγεις την απλή λειτουργία , και γίνετε σε επαγγελματική λειτουργία
αν πατήσεις πάλι ρυθμίσεις θα δεις το 720 , αν το πατήσεις διαλέγεις 1080(fhd) , 720(hd) καιi 480(sd)
επιλέγουμε 1080
τραβάμε βίντεο το σταματάμε , έχουμε πάλι 1080 στις ρυθμίσεις
κλείνουμε την κάμερα , την ανοίγουμε , βλέπουμε στο βίντεο πάλι 1080
μετά όμως απο επανεκκίνηση του τηλεφώνου γίνεται 720p (δεν θα έπρεπε να χάνει την ρύθμιση)
Ευχαριστώ το βρήκα και τα ρύθμισα όπως θέλω.
Σας έχω ζαλίσει αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι ακόμα. Όταν μιλάω κάποιες φορές η οθόνη γίνεται τεράστια όπως και ο αριθμός, όνομα αυτού που καλώ. Υπάρχει λύση? κάπου διάβασα για μια ρύθμιση αλλά δεν βρίσκω το τόπικ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα