1 Εφαρμογή του φόρουμ Νοε 30th 2022, 8:00am υπάρχει κάπου νεότερη έκδοση του φόρουμ να την κατεβάσω. Αυτή που έχω μου κάνει διάφορα κόλπα! Xiaomi redmi Pro Xiaomi redmi note 6 Pro
2 Νοε 30th 2022, 12:27pm Δεν υπάρχει νεώτερη έκδοση. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις είτε το Tapatalk είτε το wsc-connect από το playstore Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος ! ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
4 Μάι 19th 2023, 10:26pm Ο/H VAG-ZAG έγραψε: ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ error & ΔΕ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ? Ποιο σου βγάζει Error (ένα Screeshot βοηθάει) Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος ! ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
6 Μάι 22nd 2023, 11:01pm Ο/H VAG-ZAG έγραψε: Το WSC-Connect, όταν πάω να συνδεθώ από τη 2η συσκευή μου. Δηλαδή για να καταλάβω καλύτερα, συνδεέσαι κανονικά από την πρώτη συσκευή και δεν μπορείς να συνδεθείς από την δεύτερη ? Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος ! ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
7 Μάι 23rd 2023, 9:35pm Ναι, από το Monet (με EvoX) μπαίνει κανονικά, από το Renoir βγάζει error όταν βάζω username & password & πατάω enter. Πχ αυτή τη στιγμή σου γράφω από το Monet με WSC-Connect. Βέβαια, είμαι 3 μήνες συνδεδεμένος με το Monet & δεν έκανα ποτέ Logout.
8 Μάι 23rd 2023, 10:22pm Ο/H VAG-ZAG έγραψε: Ναι, από το Monet (με EvoX) μπαίνει κανονικά, από το Renoir βγάζει error όταν βάζω username & password & πατάω enter. Κάναμε ένα Fix στον Firewall του Cloudflare. Δοκίμασε τώρα να συνδεθείς και πες μας εάν είναι όλα οκ με το Login. Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος ! ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
9 Μάι 25th 2023, 1:09am Ο/H MIUI_ART έγραψε: Ο/H VAG-ZAG έγραψε: Κάναμε ένα Fix στον Firewall του Cloudflare.Δοκίμασε τώρα να συνδεθείς και πες μας εάν είναι όλα οκ με το Login. Άριστα 10!!! Όλα μια χαρά, τώρα σου γράφω από το Renoir!!! Thanks for all Boss!!! ❤️