μολις παρέλαβα ειναι σε multi αλλα δεν ενεργοποιείτε το wifi....γιατί?? Να προσπαθήσω να περασω την νεα 3.10?? ρομ μήπως ειναι θεμα multi rom αυτή που βαζουνε οι κινέζοι??? Βλεπω οτι δεν εχω updater εφαρμογή αλλα και οταν παω στο σχετικα με το τηλεφωνο μόλις πατήσω για ενημέρωση με πεταει στην αρχική οθόνη. Θα μετονομάσω σε update και θα μπω recovery να δοκιμάσω...υπαρχει καποιο θεμα αν θα παω πρωτα στην 3.10 η να πηγαινα σε μια ποιο παλια και μετα στην 3.10?? την armani βαζω???
πωs περναμε την ελληνικη ρομ και ποια
-
-
Καλορίζικο και να το χαίρεσαι.
Γενικά κάνουν πολλές σαχλαμάρες αυτοί που περνάνε τις ROM.
Τον Updater τον βγάζουν γιατί μπορεί κάποιος να λάβει Update ειδοποίηση - να φλασάρει και να χάσει το ROOT και ίσως την γλώσσα αν έχει multilang και φλασάρει καμμία Κινεζο-Αγγλική Version.
Για Android JB Version βάλε αυτήν => xiaomi-miui-hellas-4.3_cancro_4.4.27-GTV-3.10.zip
Για Kit Kat Version βάλε αυτήν => xiaomi-miui-hellas-4.4.2_cancro_Hellas-GTV-3.10.0-4.6.6.zip
Η ROM (armani) που ανέφερες είναι για Redmi 1S ενώ βλέπω ότι έχεις δηλώσει Xiaomi Mi-3 -
-
Μάλιστα...
Τότε βάλε όπως είπες την Armani => xiaomi-miui-hellas-4.3_armani_Hellas-GTV-3.10.0.zip
και είναι όλα οκ ! -
Ναι όλα οκ. Δεν μπορω να μπω στον λογαριασμό του micloud τώρα....δεν έρχεται ο αριθμός επιβεβαίωσης...γιατί; το κάνε και στο mi3 αυτό αλλά θυμάμαι βρήκα και κατέβασα μια εφαρμογή authenticator...οπου άλλαζε χρονικά κάποια κλειδιά και έκανες το verification δεν ξέρω την κατέβασα ξανά αλλά μου βγάζει αλλά να σκαναρω τον barcode δεν ξέρω ποιου....
Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
καλησπερα επιτελουs εφτασε και το δικο μου απο οτι βλεπω εχει βγει η 3-11 αλλα θα περιμενω απο εβδομαδα γιατι απο οτι βλεπω καθε εβδομαδα εχει καινουργια rom για εγκατασταση θα κανω αυτον τον οδηγο η κανω λαθοs. Εγκατάσταση της GTV-X.XX ROM με Root + TWRP recovery.ρωταω γιατι ειναι ειδη root αυτο που στειλανε η δεν εχει σημασια.και μια ερωτηση ακομα θα κανω και τα υπολοιπα που λεει δηλαδη Τώρα δημιουργήθηκε στην SD CARD ένα Zip αρχείο με το όνομα update.zip, και είναι το ZIP για το Recovery.
Ακολουθούμε πάλι την ίδια διαδικασία όπως κάναμε πρώτα από το βήμα 3, και τώρα επιλέγουμε για flash το update.zip
Mόλις ολοκληρωθεί το flash του αρχείου και ξαναμπείτε στην MIUI, έχετε πλέον στο Recovery σας το TWRP.
η οχι δεν χρειαζεται ευχαριστω -
-
καλημερ και παλι επειδη δεν εχει Updater αρα παω τοτε σε αυτον τον οδηγο Τώρα χωρίς Updater.Κατεβάζεις την ROM.
Την μετονομάζεις update.zip
Tην βάζεις στην SD-Card του τηλεφώνου.
Σβήνεις το τηλέφωνο
Πατάς Volume (+) & Power ταυτόχρονα μέχρι να μπεί στο recovery.
Me to volume (-)&(+) κινούμαστε στο μενού που έβγαλε και επιλέγουμε πατώντας το power.
Eπιλέγουμε English και πατάμε το Power
Eπιλέγουμε το install update,zip to System One ή Two
Περιμένουμε να κάνει το Flash.
Οταν τελειώσει, κάνει Reboot μόνο του
σωστα η οχι.ευχαριστω -
Ναι, κάνεις ότι λέει ο οδηγός και είσαι οκ.
-
καλημερα και παλι ενω παω και κανω οτι λεει ο οδηγοs και παει και τρεξει την ρομ μου βγαζει να ονομασω την ρομ σε update.zip ενω το εχω κανει και με τηs 2 μεθοδουs δηλαδη το εχω βαλει μονο του στην καρτα μετα το εχω βαλει και με το τηλ σε συνδεση το εχω βαλει και στην εσωτερικη μνημη ετσι χυμα αλλα τιποτα δεν το βλεπει.εκτοs και αν παιζει κατι αλλο με το Superuser γιατι απο οτι βλεπω μου λεει κατι για δικαιωματα για ρομ στην καρτα η κανω λαθοs δεν ειμαι σιγουροs.δεν εχει update to τηλ.ειρθε με Superuser μεσα και το νορτον 360 μηπωs πρεπει να πειραξω τιποτα απο αυτα .η κανενα αλλο τροπο αν γινεται ευχαριστω.ευχαριστω
-
Δεν έχω το κινητό σου Γενικά
Επέλεξες από την συσκευή δικαιώματα root ?
(στην MiHome (Επιφάνεια εργασίας στο κινητό σου) υπάρχει εφαρμογή Ασφάλεια επέλεξε Δικαιώματα) ,
μπορείς να ελέγξεις αν είσαι root με εφαρμογή από google play το check root
ονόμασες σωστά σε update.zip ? αυτό είναι λάθος update.zip.zip (την μετονομάζεις σε update και όχι σε update.zip αλλιώς θα θα δεις το αρχείο έτσι update.zip.zip )
το Superuser (καλύτερο το supersu) δεν έχει σχέση με την rom , το Superuser πρέπει το τρέξεις για να πάρει δικαιώματα από τα Δικαιώματα root της συσκευής σου (αν δεν πάρει , δεν είσαι root)
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
αν και αργησα ευχαριστω για την βοηθεια
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα