Γλυκό μου παιδί δεν έχει σημασία το σκορ. Σημασια έχει ότι προσπαθώ να βελτίωση όσο το δυνατόν γίνεται την ποιότητα του κινητού μου. Οι αριθμοί δεν με ενδιαφέρουν απλά είναι ένα δείγμα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Σίγουρα κάτι θα πρέπει να κάνω λάθος. Αλλά μην είναι να αγοράσω ένα κινητό πάντα στα ελαττωματικά θα πέσω ειλικρινά Μόνο με τα lumia δεν είχα θέμα εκεί δεν ήμουν γκαντεμης :p
Φιλάκια πολλά και καλή σου μέρα
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μαγκες ειναι ευκολο να μου στειλει καποιος το APK του Antutu Version 6.1.4 ?? Βαζω απο το Google που βρηκα αλλα δεν ανοιγουν και θελω την συγκεκριμενη εκδοση γιατι εχω την εντυπωση οτι βγαζει παραπανω Score
Ναι αλλά εγώ θέλω το νουμερακι που είχα όταν το αγοράσω 52κ . Τι να κάνουμε το ξέρω είμαι μεγάλο νούμερο τελικά. :p
το ΡΝ2 παιζει πανω κατω κοντα στα 55000-58000 εαν δεις το αντιστοιχο thread των aantutu scores και με την 7.3.2.0 κοντα στα 53000-54000 μετα απο καθαρη εγκαταστάση , αλλά αυτό ούτε προσθέτει ούτε αφαιρεί κάτι απο την αξία του εργαλειου που κρατάς στα χέρια σου , μάλλον σε βάζει σε περιτούς προβήματισμούς !!!!!!!
@themakos66 Καταρχήν καλημέρα. Γλυκό μου παιδί το antutu μου εβγαλε 40979 μετά απο ΚΑΘΑΡΗ εγκατασταση. Αλλά δεν πειράζει δεν ασχολούμαι πια, απο το να κάθομαι να στεναχωριεμαι κάθε μερα με το τι εχει το κινητο. Είναι η πρώτη φορά που ασχολήθηκα τοσο πολύ με κινητό, και δεν αξίζει. Αμα θέλει να χαλάσει χάλασε. Το μόνο που θέλω είναι οταν και όποτε είναι να χαλάσει να έχω τουλάχιστον δουλειά να πάρω άλλο. Καλημέρα και πάλι. Φιλάκια και σε ευχαριστώ για την απάντηση.