Σίγουρα μετράει με άλλες παραμέτρους...
Το πρωί με "τσιτα" τα γκάζια και με διάθεση "κόντρας" το Mi4c έβγαλε 58000 και τώρα, πολύ χαλαρά πήγε στις 66300...
Δεν το έχω πιά το Mi Note Pro "καρντιά" μου... Το πούλησα!
Το πούλησες!? Οκ.....! Και έλεγα θα δω σκορ
Ναι...εδώ και 10 μέρες περίπου... Νόμιζα ότι το ήξερες. Έχω ενημερώσει και το προφίλ μου. Το πήρε ένα παιδί, απο το φόρουμ, εδώ μέσα.
Περιμένω να δω τι θα ανακοινώσει η Xiaomi τέλος του μηνός και αν δεν ανακοινώσει το Mi5 ή εάν δεν μου αρέσει η έκδοση που θα βγάλει, θα το ξαναπαγγείλω το Pro... Μου λείπει πολύ!!! Πολύ καλό το νέο μου Mi4c, αλλά το Pro... άλλη "κλάση" βρε παιδί μου! Αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω!!!
Δεν το έχω πιά το Mi Note Pro "καρντιά" μου... Το πούλησα!
Το πούλησες!? Οκ.....! Και έλεγα θα δω σκορ
Ναι...εδώ και 10 μέρες περίπου... Νόμιζα ότι το ήξερες. Έχω ενημερώσει και το προφίλ μου. Το πήρε ένα παιδί, απο το φόρουμ, εδώ μέσα.Περιμένω να δω τι θα ανακοινώσει η Xiaomi τέλος του μηνός και αν δεν ανακοινώσει το Mi5 ή εάν δεν μου αρέσει η έκδοση που θα βγάλει, θα το ξαναπαγγείλω το Pro... Μου λείπει πολύ!!! Πολύ καλό το νέο μου Mi4c, αλλά το Pro... άλλη "κλάση" βρε παιδί μου! Αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω!!!
Από το note pro που σερφάρω τον τελευταίο καιρό, δεν μπορώ να δω τα χαρακτηριστικά του χρήστη Περιμενε στις 24/11 τι θα πούνε στη Mi.
Με CM 12.1 η πρώτη φωτογραφία είναι με το app από play store και η δεύτερη από την beta 1 Antutu. Μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δυο μετρήσεις θα εμπιστευτώ αυτή από play store γιατί η άλλη είναι beta
Μπράβο ''spideman3'' , έχεις απόλυτο δίκαιο με τις δύο μετρήσεις , απέδειξες πόσο μούφα είναι τα παραφουσκωμένα στοιχεία της beta1- 6.0 έκδοσης.
Διότι θα χάσουμε το μέτρο σύγκρισης αν μετράμε με άλλες εκδόσεις Antutu.!!!!!!
Μπράβο ''spideman3'' , έχεις απόλυτο δίκαιο με τις δύο μετρήσεις , απέδειξες πόσο μούφα είναι τα παραφουσκωμένα στοιχεία της beta1- 6.0 έκδοσης.
Διότι θα χάσουμε το μέτρο σύγκρισης αν μετράμε με άλλες εκδόσεις Antutu.!!!!!!
Κι' εδώ ανταγωνισμός ρε παιδιά , και με ψεύτικα δεδομένα . Ημαρτον
Το θέμα είναι ότι η 6.0 θα έρθει, οπότε θα μετράμε με αυτή την έκδοση κάποια στιγμή. Απλώς τώρα είναι beta. Υπόψιν η 6 μετράει με διαφορετικό τρόπο από την 5 και γι' αυτό έχει διαφορά στο σκορ.