Ο/H sakisMIUI έγραψε:
An βαλω update απο xizomi EU θα εχω προβλημα?

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H sakisMIUI έγραψε:
An βαλω update απο xizomi EU θα εχω προβλημα?
Ο/H blackm76 έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους παιδιά.
Ήθελα να ρωτήσω....
Τι ισχύει πλέον με τις καινούριες συσκευές με hyper os;;; διαβάζω ότι δεν μπορείς να ξεκλειδώσεις εύκολα το bootloader.ισχύει;;;και αν ναι πως μπορούμε να εγκαταστήσουμε την rom της σελίδας;;;
Με λίγα λόγια μπορούμε να εγκαταστήσουμε την πραγματοποιημένη xtrv rom που βάζαμε πάντα;;; Η έχει αλλάξει κάτι και το ξεχνάμε πλέον αυτό;;;
Ο/H gsfak έγραψε:
Έχει αναφερθεί οτι θα επιτρέπει ξεκλείδωμα για μια φορά ανα χρόνο.. Δεν έχει να κάνει με το HyperOS, είναι θέμα πολιτικής Xiaomi. Προς το παρόν ισχύει το παλιό σύστημα δηλαδή την πρώτη φορά βάζει ένα timer για 7 ημέρες. Όμως όπως διαπίστωσα ισχύει ένας περιορισμός ανα μήνα όπως μου έγραψε εμένα ότι έχω υπερβεί τα unlocks για αυτό το μήνα και με κλείδωσε.. αν θυμάμαι σωστά έκανα δύο η τρία στο Fuxi. Ελπίζω να μην κοπεί αυτό γιατι απλά τοτε δεν θα υπάρχει κανένας λόγος έναντι των άλλων να αγοράσει κανείς Xiaomi αφου και με την επιβολή των εφαρμογών google σκ@τ@ τα έχει κάνει..Ο/H blackm76 έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους παιδιά.
Ήθελα να ρωτήσω....
Τι ισχύει πλέον με τις καινούριες συσκευές με hyper os;;; διαβάζω ότι δεν μπορείς να ξεκλειδώσεις εύκολα το bootloader.ισχύει;;;και αν ναι πως μπορούμε να εγκαταστήσουμε την rom της σελίδας;;;
Με λίγα λόγια μπορούμε να εγκαταστήσουμε την πραγματοποιημένη xtrv rom που βάζαμε πάντα;;; Η έχει αλλάξει κάτι και το ξεχνάμε πλέον αυτό;;;
Ο/H blackm76 έγραψε:
και ηθελα να ρωτησω...η global εχει ηχογραφηση κλησεων;;;και τι διαφορες εχει απο την ευρωπαικη rom;;;;
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Προφανώς θα έχει ανάλογα το Region (Χώρα) αλλά δεν είμαι βέβαιος καθώς τα Overlays από τα δίκτυα κινητής που συνδέεται η συσκευή μπορεί να μπλοκάρουν την ηχογράφηση κλήσεων αυτόματα.Ο/H blackm76 έγραψε:
και ηθελα να ρωτησω...η global εχει ηχογραφηση κλησεων;;;και τι διαφορες εχει απο την ευρωπαικη rom;;;;
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Προφανώς θα έχει ανάλογα το Region (Χώρα) αλλά δεν είμαι βέβαιος καθώς τα Overlays από τα δίκτυα κινητής που συνδέεται η συσκευή μπορεί να μπλοκάρουν την ηχογράφηση κλήσεων αυτόματα.Ο/H blackm76 έγραψε:
Ο/H blackm76 έγραψε:
οποτε τι προτεινετε να κανουμε σαν καλυτερη λυση;;;για να εχουμε ηχογραφηση κλησεων;;;Ο/H MIUI_ART έγραψε:
![]()
Ο/H gsfak έγραψε:
Cube ACR.. φαινεται να δουλευει αρκετα καλα εως τωρα σε μενα.. Xiaomi 15 EEA.. Αισιως σημερα το ξεκλειδωνω να δοκιμασω αν παιξει το "τρικ" με την global για επαναφορα του miui dialer & αρση global restrictions που και παλι προσωρινο θα ειναι γιατι φανταζομαι στο πρωτο σοβαρο update θα το εξαφανισουν και αυτο!Ο/H blackm76 έγραψε:
οποτε τι προτεινετε να κανουμε σαν καλυτερη λυση;;;για να εχουμε ηχογραφηση κλησεων;;;Ο/H MIUI_ART έγραψε:
![]()
Υ.Γ. το cube στην πραξη "κλεβει" απο τα μικροφωνα και ειναι σα να εχεις μια συσκευη διπλα και να ηχογραφεις.. στην αναγκη ομως κανεις δουλεια εστω και με αυτο
Ο/H gsfak έγραψε:
@blackm76 δες εδω καταρχας γιατι ειμαστε εκτος θεματος στο thread Call recorder Fuxi TW ROM - Σελίδα 2 - Official MIUI Rom - Xiaomi-Miui.gr