Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο [Stable] MIUI V14.X.X.X ROM : Oλοκληρώθηκε η λίστα 53 διαθέσιμων MIUI 14 XTRV ROM (Ενημέρωση 12/11/2023 - Google Wallet Fix)

• ROM
    • Xiaomi
    • Miui Stable
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Σε λίγες ώρες θα γίνει διόρθωση στην Rom.

Για κάποιο λόγο δεν διαγράφηκαν τα πολλαπλά αρχεία του super.img από το bat αρχείο.

Θα πρέπει να υπάρχει μόνο ένα super.img..

Στάλθηκε από το 22111317G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Ευχαριστώ! Να ρωτήσω κάτι επιπλέον.. καθώς στο μεσοδιάστημα όπως είπα δοκίμασα την Xiaomi.eu η οποία όμως έχει ένα bug στην selfie camera όπου δεν λειτουργεί το beautify... Θα μπορούσα να δοκιμάσω από πάνω την xtrv με το batch script χωρίς format καθώς το πάλευα δύο μέρες για να τα μεταφέρω όλα από το παλιό η θα χρειάζομαι clean install? Το bug έχει αναφερθεί εκεί... εδώ δεν ξέρω αν έχει δει κανείς κάτι παρόμοιο σε Xiaomi 13 (fuxi) στην 14.0.31 stable.. ευχαριστώ!

Join us at : Laser Engraving Greece !
    • Ο/H gsfak έγραψε:

Θα μπορούσα να δοκιμάσω από πάνω την xtrv με το batch script χωρίς format καθώς το πάλευα δύο μέρες για να τα μεταφέρω όλα από το παλιό η θα χρειάζομαι clean install?
      Δεν χρειάζεται να κάνεις Clean Install απλά περνάς την XTRV πάνω από του eu και είναι οκ... ;)
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • NEED HELP!! Παιδια καλησπερα... με το δευτερο Xiaomi 13 την πατησα... ενω στο πρωτο η διαδικασια με την xiaomi.eu πηγε μια χαρα ως συνηθως, στο δευτερο και προσπαθωντας να του δωσω την XTRV μετα τη διορθωση ενω ολοκληρωσε το script κανονικα, μετα το reboot πεταξε ενα μηνυμα οτι η συσκευη ειναι corrupt και να ανοιξω ενα Link απο αλλη συσκευη.. ενα περιεργο μηνυμα που βλεπω πρωτη φορα!.. καμια βοηθεια? Σε επομενη προσπαθεια με τα script βγαζει διαφορα fail... και τωρα προσπαθω να το κανω recovery (στην xiaomi.eu) με MiFlash που ομως εδω και 10 λεπτα προσπαθει χωρις να φαινεται να τελειωνει... Δοκιμασα επισης να κατεβασω official recovery αλλα ψαχνει bat scripts που δεν υπαρχουν μεσα στο zip... τι κανω λαθος?

Ευχαριστω!

Ανεξηγητο: καθως το MiFlash ειχε κολλησει προσπαθωντας να ριξει απο πανω την xiaomi.eu καποια στιγμη το εβγαλα σε fastboot εκανα reset και το τηλεφωνο εκανε boot κανονικα αλλα σε XTRV!... δουλευει κανονικα με το bug της καμερας βεβαια αλλα κατα τα αλλα δειχνει οκ... δεν το πειραζω ξανα!...

• Ο/H gsfak έγραψε:

Ευχαριστω!

Ανεξηγητο: καθως το MiFlash ειχε κολλησει προσπαθωντας να ριξει απο πανω την xiaomi.eu καποια στιγμη το εβγαλα σε fastboot εκανα reset και το τηλεφωνο εκανε boot κανονικα αλλα σε XTRV!... δουλευει κανονικα με το bug της καμερας βεβαια αλλα κατα τα αλλα δειχνει οκ... δεν το πειραζω ξανα!...
      To πρόβλημα δεν είναι η ROM, αλλά η αστάθεια της σύνδεσης USB με το PC (θύρα USB 3 μπλε) σε συνδιασμό με AMD Ryzen CPU που κάνει τα πράγματα χειρότερα.
      Το ίδιο γίνεται αρκετές φορές και σε εμένα στο PC με USB 3 & Ryzen επεξεργαστή.

Εκεί που όλα πάνε καλά με το FLASH, είτε ξαφνικά βγάζει errors στα Partitions που φλασάρει ή ξαφνικά κολλάει εντελώς το FLASH χωρίς να τελειώνει ποτέ αφού έχει πάλι κολλήσει το Fastboot Mode.
      Αυτά δεν μου τα κάνει ποτέ εάν πάω στο Mini PC που έχω με USB 3 και Intel CPU.

Στην δική σου περίπτωση - ευτυχώς πέρασε κανονικά όλα τα Partition της XTRV ROM αλλά κόλλησε το Fastboot στην εντολή του Reboot.
      Εάν δεν έκανες Power Reset την συσκευή σου ακόμη κολλημένη θα ήταν και δεν θα μπορούσε να περάσει κανένα άλλο Flash.

Τέλος καλό - όλα καλά,,, :thumbsup: :lol:

• Μετά από πολλές περιπέτειες και πολύ δουλειά, ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ η διανομή των MIUI 14 XTRV ROM της κοινότητας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (02/10/2023)

Έγινε Re-Upload της V14.0.8.0.TMQCNXM ROM για τα RedMi Note 12 5G (Sunstone)
      με νέα Hybrid ROM (Flash από Recovery ή Fastboot) με ανανεωμένα όλα τα Partitions σε EROFS από Ext4

• [Stable] MIUI V14.X.X.X ROM (Ολοκληρώθηκε η λίστα των διαθέσιμων MIUI 14 XTRV ROM) Ενημέρωση 02/10/2023

Για Poco X3 NFC προβλέπεται καμιά νεώτερη Ρομ ή θα μείνουμε στην 14.0.10?
      Όχι ότι έχει κάποιο θέμα αυτή απλά με τρώει λίγο το χέρι...

Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • @MIUI_ART σε ευχαριστω για την αναλυτικη απαντηση.. απλα να ρωτησω επειδη δεν θυμαμαι απο την προηγουμενη συσκευη, οταν τρεχει το batch ειναι λογικο να πεταει καποια warnings η errors? Γιατι στο πρωτο τηλεφωνο οπου δουλεψε η διαδικασια παρατηρησα καθως ετρεχε το script οτι ειχε καποια θεματακια ομως μετα το τηλεφωνο λειτουργησε κανονικα... Στη δευτερη περιπτωση οπου εφαγα το κολλημα το PC ηταν intel, η θυρα USB2 ομως το καλωδιο ηταν ενα ασχετο USB-C... ισως αυτο να ηταν το θεμα...

• [Stable] MIUI V14.X.X.X ROM (Ολοκληρώθηκε η λίστα των διαθέσιμων MIUI 14 XTRV ROM) Ενημέρωση 02/10/2023

Λογικό δεν είναι να βλέπουμε errors και warnings κατά το flash...

Αυτό σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά..
      Κανονικά θα έπρεπε όλα να είναι απροβλημάτιστα

• Ο/H tzivas39 έγραψε:

Να ναι καλα ο munchy μια χαρα το εχει φερει ΜIUI 14 STABLE και ζει και βασιλευει το pocophone 5 χρονια τωρα που το εχω τρεχει και δεν κολλαει και παιχνιδια και ολα και η miui 14 ειναι android 13 βλεπω και καποιοι αλλοι ξενοι αρχισαν βγαζουν και ρομ με android 14 για το pocof1 απλά ειπα μπας και γινεται τπτ και απο ελλαδα.Αnyway ευχαριστώ
      Λίγο αργά το διάβασα έχω ένα παρατημένο Poco F1 Ξέρει κάποιος να μου πει που θα βρω την παραπάνω ρομ που αναφέρει ο φίλος ? Και εάν ναι έχει μέσα την τελευταία Ελληνική ρομ πως την περνάω, έχει μέσα Ελληνικά ? θα πρέπει να στήσω το τηλέφωνο από την αρχή ? Ευχαριστώ!
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Λογικό δεν είναι να βλέπουμε errors και warnings κατά το flash...

Αυτό σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά..
      Κανονικά θα έπρεπε όλα να είναι απροβλημάτιστα

Οπότε δηλαδη (ξαναπροσπαθησα απο πανω update) τα warnings περι avb footer ξερει κανεις τι ειναι? Ολα δειχνουν σωστα και επισης διορθωθηκε το θεμα της καμερας στο Fuxi...

Source Code

1. Waiting for device...
      2. ##################################################################
      3. Please wait. The device will reboot when installation is finished.
      4. ##################################################################
      5. Setting current slot to 'a' OKAY [ 0.013s]
      6. Finished. Total time: 0.015s
      7. Warning: skip copying abl_ab image avb footer (abl_ab partition size: 0, abl_ab image size: 217088).
      8. Sending 'abl_ab' (212 KB) OKAY [ 0.016s]
      9. Writing 'abl_ab' (bootloader) Partition abl_a flashed successfully
      10. (bootloader) Partition abl_b flashed successfully
      11. OKAY [ 0.000s]
      12. Finished. Total time: 0.065s
      13. Warning: skip copying aop_ab image avb footer (aop_ab partition size: 0, aop_ab image size: 278528).
      14. Sending 'aop_ab' (272 KB) OKAY [ 0.012s]
      15. Writing 'aop_ab' (bootloader) Partition aop_a flashed successfully
      16. (bootloader) Partition aop_b flashed successfully
      17. OKAY [ 0.000s]
      18. Finished. Total time: 0.064s
      19. Warning: skip copying aop_config_ab image avb footer (aop_config_ab partition size: 0, aop_config_ab image size: 16384).
      20. Sending 'aop_config_ab' (16 KB) OKAY [ 0.000s]
      21. Writing 'aop_config_ab' (bootloader) Partition aop_config_a flashed successfully
      22. (bootloader) Partition aop_config_b flashed successfully
      23. OKAY [ 0.016s]
      24. Finished. Total time: 0.063s
      25. Warning: skip copying bluetooth_ab image avb footer (bluetooth_ab partition size: 0, bluetooth_ab image size: 2846720).
      26. Sending 'bluetooth_ab' (2780 KB) OKAY [ 0.077s]
      27. Writing 'bluetooth_ab' (bootloader) Partition bluetooth_a flashed successfully
      28. (bootloader) Partition bluetooth_b flashed successfully
      29. OKAY [ 0.000s]
      30. Finished. Total time: 0.136s
      31. Warning: skip copying cpucp_ab image avb footer (cpucp_ab partition size: 0, cpucp_ab image size: 188416).
      32. Sending 'cpucp_ab' (184 KB) OKAY [ 0.017s]
      33. Writing 'cpucp_ab' (bootloader) Partition cpucp_a flashed successfully
      34. (bootloader) Partition cpucp_b flashed successfully
      35. OKAY [ 0.009s]
      36. Finished. Total time: 0.069s
      37. Warning: skip copying devcfg_ab image avb footer (devcfg_ab partition size: 0, devcfg_ab image size: 49152).
      38. Sending 'devcfg_ab' (48 KB) OKAY [ 0.003s]
      39. Writing 'devcfg_ab' (bootloader) Partition devcfg_a flashed successfully
      40. (bootloader) Partition devcfg_b flashed successfully
      41. OKAY [ 0.005s]
      42. Finished. Total time: 0.061s
      43. Warning: skip copying dsp_ab image avb footer (dsp_ab partition size: 0, dsp_ab image size: 67108864).
      44. Sending 'dsp_ab' (65536 KB) OKAY [ 1.636s]
      45. .
      46. .
      47. .
      48. .
      49. .
      50. Sending 'super' (465352 KB) OKAY [ 11.183s]
      51. Writing 'super' OKAY [ 0.016s]
      52. Finished. Total time: 12.175s
      53. Rebooting OKAY [ 0.046s]
      54. Finished. Total time: 0.046s
      Προβολή όλων

• Διαφήμιση
    • παιδια σε poco x3 pro αν αναβαθμισω την rom με windows_first_install_with_data_format.bat θα διαγραφουν τα αποθηκευμενα αρχεια μου οι ρυθμισεις και οι εφαρμογες μου;;;πρεπει να κρατησω backup;;;