Μολις αρχισα την περναω και εγω παιδια !!

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕυχαριστώ! Να ρωτήσω κάτι επιπλέον.. καθώς στο μεσοδιάστημα όπως είπα δοκίμασα την Xiaomi.eu η οποία όμως έχει ένα bug στην selfie camera όπου δεν λειτουργεί το beautify... Θα μπορούσα να δοκιμάσω από πάνω την xtrv με το batch script χωρίς format καθώς το πάλευα δύο μέρες για να τα μεταφέρω όλα από το παλιό η θα χρειάζομαι clean install? Το bug έχει αναφερθεί εκεί... εδώ δεν ξέρω αν έχει δει κανείς κάτι παρόμοιο σε Xiaomi 13 (fuxi) στην 14.0.31 stable.. ευχαριστώ!Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Σε λίγες ώρες θα γίνει διόρθωση στην Rom.
Για κάποιο λόγο δεν διαγράφηκαν τα πολλαπλά αρχεία του super.img από το bat αρχείο.
Θα πρέπει να υπάρχει μόνο ένα super.img..
Στάλθηκε από το 22111317G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν χρειάζεται να κάνεις Clean Install απλά περνάς την XTRV πάνω από του eu και είναι οκ...Ο/H gsfak έγραψε:
Θα μπορούσα να δοκιμάσω από πάνω την xtrv με το batch script χωρίς format καθώς το πάλευα δύο μέρες για να τα μεταφέρω όλα από το παλιό η θα χρειάζομαι clean install?
To πρόβλημα δεν είναι η ROM, αλλά η αστάθεια της σύνδεσης USB με το PC (θύρα USB 3 μπλε) σε συνδιασμό με AMD Ryzen CPU που κάνει τα πράγματα χειρότερα.Ο/H gsfak έγραψε:
Ευχαριστω!
Ανεξηγητο: καθως το MiFlash ειχε κολλησει προσπαθωντας να ριξει απο πανω την xiaomi.eu καποια στιγμη το εβγαλα σε fastboot εκανα reset και το τηλεφωνο εκανε boot κανονικα αλλα σε XTRV!... δουλευει κανονικα με το bug της καμερας βεβαια αλλα κατα τα αλλα δειχνει οκ... δεν το πειραζω ξανα!...
Λίγο αργά το διάβασα έχω ένα παρατημένο Poco F1 Ξέρει κάποιος να μου πει που θα βρω την παραπάνω ρομ που αναφέρει ο φίλος ? Και εάν ναι έχει μέσα την τελευταία Ελληνική ρομ πως την περνάω, έχει μέσα Ελληνικά ? θα πρέπει να στήσω το τηλέφωνο από την αρχή ? Ευχαριστώ!Ο/H tzivas39 έγραψε:
Να ναι καλα ο munchy μια χαρα το εχει φερει ΜIUI 14 STABLE και ζει και βασιλευει το pocophone 5 χρονια τωρα που το εχω τρεχει και δεν κολλαει και παιχνιδια και ολα και η miui 14 ειναι android 13 βλεπω και καποιοι αλλοι ξενοι αρχισαν βγαζουν και ρομ με android 14 για το pocof1 απλά ειπα μπας και γινεται τπτ και απο ελλαδα.Αnyway ευχαριστώ
Οπότε δηλαδη (ξαναπροσπαθησα απο πανω update) τα warnings περι avb footer ξερει κανεις τι ειναι? Ολα δειχνουν σωστα και επισης διορθωθηκε το θεμα της καμερας στο Fuxi...Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Λογικό δεν είναι να βλέπουμε errors και warnings κατά το flash...
Αυτό σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά..
Κανονικά θα έπρεπε όλα να είναι απροβλημάτιστα
Στάλθηκε από το 22111317G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk