με windows_first_install_with_data_format.bat αν κανεις την αναβαθμιση απο miui 13 σε 14 χανεις τα αρχεια σου;;;πρεπει να κρατησεις Backup;;;Ο/H Panik έγραψε:
πέρασα την 14 σε mi 11 pro με format data μπήκε μια χαρά χωρίς errors αλλά έχει ένα θεματάκι δεν μου ανοίγει το wifi!
ps: έκανα ξανά format data και reset την ξανά έβαλα και πάλι τα ίδια. δοκίμασα και να βάλω την 13 έκδοση και να κάνω update στην 14 μπήκε κανονικά αλλά και πάλι δεν έχω wifi
ps2:επειδή πιστεύω ότι είναι πρόβλημα της ρομ αν μπορείς να την ξανά ανεβάσεις και αν γίνεται να την δώσεις σε recovery form γιατί έχω twrp recovery που δουλεύει κανονικά σε miui 14!
ευχαριστώ εκ των προτέρων
Καρφιτσωμένο [Stable] MIUI V14.X.X.X ROM : Oλοκληρώθηκε η λίστα 53 διαθέσιμων MIUI 14 XTRV ROM (Ενημέρωση 12/11/2023 - Google Wallet Fix)
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Ο/H blackm76 έγραψε:
με windows_first_install_with_data_format.bat αν κανεις την αναβαθμιση απο miui 13 σε 14 χανεις τα αρχεια σου;;;πρεπει να κρατησεις Backup;;;
-
Ο/H gsfak έγραψε:
Οπότε δηλαδη (ξαναπροσπαθησα απο πανω update) τα warnings περι avb footer ξερει κανεις τι ειναι? Ολα δειχνουν σωστα και επισης διορθωθηκε το θεμα της καμερας στο Fuxi...
Από την στιγμή που κάνει κανονικά Flash όλα τα Partition (Κάνει κανονικό Send και το ολοκληρώνει με επιτυχία), απλά αγνοείς το Warning -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H blackm76 έγραψε:
με windows_first_install_with_data_format.bat αν κανεις την αναβαθμιση απο miui 13 σε 14 χανεις τα αρχεια σου;;;πρεπει να κρατησεις Backup;;;
θελει να ξανα περασεις τις εφαρμογες ολες απο την αρχη;;; -
Ο/H blackm76 έγραψε:
ξανα ανοιγει σαν καινουριο;;;σαν να το πηρες τωρα δηλαδη;;;θελει ρυθμισεις απο την αρχη;;;να περασεις λογαριαμο google κτλ;;;
θελει να ξανα περασεις τις εφαρμογες ολες απο την αρχη;;;
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H blackm76 έγραψε:
ξανα ανοιγει σαν καινουριο;;;σαν να το πηρες τωρα δηλαδη;;;θελει ρυθμισεις απο την αρχη;;;να περασεις λογαριαμο google κτλ;;;
θελει να ξανα περασεις τις εφαρμογες ολες απο την αρχη;;;
η ηχογραφηση κλησεων δουλευει κανονικα ετσι;;;
εχουν αναγερθει σφαλματα για το poco x3 pro μετα την αναβαθμιση σε miui 14;;;; -
-
-
Ο/H blackm76 έγραψε:
εχουν αναγερθει σφαλματα για το poco x3 pro μετα την αναβαθμιση σε miui 14;;;;
-
Μια ερώτηση... έχω περάσει την νέα Ελληνική ρομ στο Μι 10Τ και μου παρουσιάζει κάποια προβλήματα στους χάρτες google-δεν τους φορτώνει μετά από μηνυμα του gps του αυτοκινήτου μου-μήπως ξέρει κανείς κάποια λύση? Επίσης κοίταξα να περάσω την global την Κινέζικη, έχει recovery και fast boot ποιά περνάω και πως? Ευχαριστω !
-
Πέρασα λοιπόν την clobal για να φτιάξουν οι χάρτες στο πρόβλημα που είχαν...διορθώθηκε αλλά μου βγάζει ότι η συσκευή δεν είναι πιστοποιημένη, ξέρει κάποιος πως διορθώνετε αυτό ?
-
Και σε εμένα βγάζει η συσκευή δεν είναι πιστοποιημένη (redmi note 12 4g nfc)αλλά δουλεύουν όλα ρολόι και η πληρωμές με το πορτοφόλι
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0